-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Ezzel a kieggel elvileg GMail-szerű lesz.
Azt be lehet állítani, hogy a gmailes fiókban imap esetén ne jelenjen meg 3 helyen is egy letöltött levél? Most ha jön egy levél bekerül a beérkezett, az all mail és az important mappába.
IMAP esetén nem töltöd le a levelet, pont az a lényege. A webes felületen is mind a három helyen megjelenik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Picturemaker #4770 üzenetére
Ilyet csak a rendszergazda tud a jogosultságkezelővel.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Kijött a 15-ös Thunderbird, Australis megjelenéssel. A design mondjuk még nincs teljesen kész, mint amennyire a képen látható.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hegyirabló #4539 üzenetére
Sajnos az könnyen megeshet.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz MrTwister #3996 üzenetére
Szia!
Próbáld lementeni a leveleid és postafiókjaidat Mozbackuppal, de csak azokat, a beállításokat ne. Ezután clean reinstallal rakd újra a TB-t, tehát töröld az egész profilodat. Majd rakd vissza a lementett cuccokat Mozbackuppal. De a törlés előtt győzödj meg, hogy tuti le vannak-e mentve a leveleid!
-
WonderCSabo
félisten
válasz Speeedfire #3935 üzenetére
Nekem bejönne, csak el van cseszve. Illetve túl sok az átlátszó felület, meg aero glass-ra alapszabály, hogy nem rakunk ennyi betűt.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz HZoli87 #3907 üzenetére
Az a gáz, hogy az aerosítást meglépték, a fülkezelést meglépték, a hagyományos menüsort viszont nem tüntették el. Emiatt nagyon hülyén néz ki, hogy:
[fülek fülek fülek ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[____________________________________________________][ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #3904 üzenetére
És télleg ilyen. Szörnyű.
Egyébként sztem ez nem lenne annyra gáz, de a gombok nagyon rosszak. Meg elég gáz, hogy ott vannak a fülek, de csak az addons manager in-content (ez az Fx-ben is hiba). Egyébként lecsekkoltam, télleg a legújabb Gecko hajtja, hardveres gyorsítással meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #3860 üzenetére
Mindegy, beállítottam, hogy 1 percenként csekkolja a mailt, így lehúzza az egészet magától, csak nem egyben.
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #3801 üzenetére
Up!
-
WonderCSabo
félisten
válasz hackeeeee #3798 üzenetére
POP-al letöltöm szépen a leveleket, mert kell lokálisan a merevlemezemen, és a gmail-ben is hagyok egy példányt.
Egyébként POP-al be lehet állítani, hogy a felhőben meghagyott példányt olvasottnak jelölje?
Illetve az eredeti kérdés, hogy POP-al hogyan lehet lehúzni az összes e-mailt egyszerre, ne 300 daraboknként.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
2000 levelet töltök le a Gmailből POP-al, de egyszerre csak 300 levelet tölt le, aztán megint rá kell kattintanom, és megint letölt 3000-at, stb. Valahol be lehet állítani, hogy egybe töltse le a 2000-et?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Winner_hun #3501 üzenetére
Sztem úgy tudod elérni, hogy nem a Thunderbird gmail menüpontját választod, hanem manuálisan írsz be mindent, mint pl. a freemailnél. Persze ehhez újból le kéne törölni a leveleket. Egyébként az alsó nem IMAP?
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Celithrandi #3275 üzenetére
A keresés mezőben a legördülőben válaszd ki, hogy mi szerint keresel. Ha a "Keresés minden üzenetben"-t választod, akkor jön elő új ablakban.
-
WonderCSabo
félisten
válasz cellpeti #2719 üzenetére
Mind2 gépre fel kell rakni. Amit leakarsz menteni azt backupolod, a fájlt átviszed a másik gépre, és ott restorolod az ottani progival. A program FF-re is jó, itt a lista:
* Firefox 1.0 - 3.1 Beta 3
* Thunderbird 1.0 - 3.0 Beta 1
* Sunbird 0.3 - 0.8
* Flock 1.0 - 1.1
* SeaMonkey 1.0a - 1.1
* Mozilla Suite 1.7 - 1.7.x
* Spicebird 0.4
* Netscape 7.x, 9.x -
WonderCSabo
félisten
Megjelent a Mozilla Thunderbird 3 Beta 1 !
-
WonderCSabo
félisten
válasz mimi_bacsi #2134 üzenetére
Szia!
Csinálsz egy listát. Az előző listádban rákeresel a kollégára, a találatokat áthúzod az újonnan készített listára. Fájl -> Címjegyzék nyomtatása. Persze így csak névre/emailcímre lehet keresni.
Finwe: Nincs mit! -
WonderCSabo
félisten
válasz Winner_hun #2130 üzenetére
Na látod.
alitak: nem változott meg a levelezőszerver tulajdonságai? Esetleg nem turkált vki a postafiólkok beállításaiban? SSL-n keresztül küldöd? Interneten minden más megy? Levelet tudsz küldeni?
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #2105 üzenetére
nem jó
-
WonderCSabo
félisten
válasz Winner_hun #2104 üzenetére
Hmm, ezeket természetesen ismertem (főleg mailek miatt), de nem jutott eszembe a törlésük, köszi a tippet, kipróbálom!
-
WonderCSabo
félisten
Áhh, beszart a thunderbird. Ha e-mailbe hivatkozásra kattintok, nem nyitja meg firefoxxal. Ha firefoxban mailto hivatkozásra kattintok, nem nyitja meg a thinderbirdet. IEben mailto-rakattintva: Az alapértelmezett böngésző nem megfelelően van telepítve. Na ennek örömére újraraktam a TB. Semmi eredmény... Vkinek ötlet? Előre is köszi!
-
WonderCSabo
félisten
válasz ThunderBoy #2045 üzenetére
MozBackup nem rossz, de sztem egyszerűbb elmenteni az egész Thunderbird mappát... (Doc and Setting alattit) Mozbackup majdnem ugyanzet csinálja, talán be is tömöríti.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz ThunderBoy #2042 üzenetére
Csinálsz postafiók varázslóval ugyanazokkal az adatokkal új postafiókot. Az új mappába pl. mail.t-online.hu 3 - bemásolod a régi mail.x mappa tartalmát
-
WonderCSabo
félisten
válasz mimi_bacsi #2039 üzenetére
Hát TB-ben sztem ilyen nincs...
Thunder: Ha minden beállításod u.a. akkor elvileg mennie kéne. Az új létrehozott mappába raktad?
-
WonderCSabo
félisten
válasz mimi_bacsi #2035 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést... Partner felvétele?
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz kicsitomi88 #2026 üzenetére
Most olvasom, hogy HotMail valóban nem ad pop3-at ingyen. Szval ha TB-vel akarsz hotmailezni, premium accountot kell venned. Sztem épp ezért jó a pl. a Gmail, mert ott ez ingyen van.
MOD: lehet, hogy a progi megoldja, de nem[link] hiszem. próbáld ki:
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz kicsitomi88 #2024 üzenetére
Sztem nem kell ez a progi hozzá. Simán új postafiók varázsló TB-ben.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Tele von Zsinór #2020 üzenetére
Sorry.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz HarryPotter #2005 üzenetére
Nincs mit. Mindkettőtöknek.
mimi: jóvanna, no problem
-
WonderCSabo
félisten
válasz HarryPotter #2003 üzenetére
Beállítások->Haladó->általános fül->beállításszerkesztő->"mail.identity.default.reply_on_top"változó-> 2x kattintva rá állítsd át 1-re.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz mimi_bacsi #2001 üzenetére
Legalább offban írnád. Egyébként igazad van, cannibal nagyon vágja
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Tele von Zsinór #1987 üzenetére
Hát itt .msf van, meg kiterjesztés nélküli bazinagy fájlok, melyek tárolnak egy egész mappát (Inbox, Sent) , és egy .dat ami a szűrők beállításait tárolja. Csak sima szövegfájl nincs. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz mimi_bacsi #1926 üzenetére
Jobboldali kis keresőmezőben kattints a lefele nyílra. Válaszd ki a tárgyra keresést. Keress, majd ugyanerre a nyílra kattintva elmentheted a keresést. Erre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest