Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Micsurin #116543 üzenetére

    FB-n egy tök általános túraendurós topikban admin vagyok, ahol kb. az egyetlen felvételi kritérium, hogy legyen rendszámos túraenduród, és állandóan jönnek a jelentkezők, hogy nincs nekik, de szeretnének, és gondolták itt majd jól kiokosodnak. Már annyiszor írtam meg, hogy már le van mentve, és csak bemásolom mindig ezt:

    "akik infó-gyűjtés miatt csatlakoznának, nekik mindig azt szoktam mondani, hogy az a baj az ilyen "általános" csoportokban, hogy csak előítéleteket fogsz kapni, nem valós válaszokat. Ha megkérdezed bármely csoportban, hogy milyen az Aprilia, akkor jön a szarolasz, pénztemető, stb. Ha a KTM-et kérdezed, akkor KellTolniMegint válaszok jönnek úgy, hogy életükben nem volt ilyen motorjuk. Ez sajnos tapasztalat. (Aprilia Pegasom volt, most pedig KTM1190-em van). Épp ezért felesleges is feltenni akár ebben, akár más motoros csoportban ilyen kérdést.
    Ha valós infókra vágysz, akkor irány egy márka-csoport! Ott kell kérdezni, mert ott valós tapasztalatok alapján fogsz véleményt olvasni! Igaz, ilyen helyeken egy kicsit mindenki szeret szépet mondani, de ha sokat visszaolvasol, akkor megtalálod mindig a típushibákat!"

    Viszont újra és újra tök jó látni, hogy ez a fórum nem úgy működik, mint egy átlagos facebook csoport! És ez nem csak Micsurinnak, hanem a fórum legtöbb lakójának szól! :R

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák