Aktív témák

• Hovi

aktív tag

válasz mumtaz #26143 üzenetére

Nálam még a gyári 2.2 t-mobilos szoft van fent, ezen csücsül a wajkui. Sokszor eszembe jutott már, hogy SEA és úgy a Wajkui, de sose bírom rászánni magam. Annyi mindent kellene visszaállítgatni, belakni. Ha meg visszatolok egy mentést, az ugye nem ugyanaz.
    Konkrétan a SEA+Wajkui páros érdekelne. Eddig csak jókat hallottam felőle. Főleg az akkuidőről. (persze tudom ez relatív, ki hogy s mennyit használja a telót)
    Mikor felrakod a SEA-t, csinálsz vele még valamit (pl google fiók belövése) vagy azonnal tolod rá a Wajkui-t? Gondolom nem szükséges állítgatni, hiszen úgy is a Wajkui-t lakod be.

WajkIUI 2.2.3 tegnap este óta van fent. Kipróbáltam a Miui launchert, aztán megy a régi beállításokkal minden. Az igazat megvallva, jó pár rom óta nem találok benne változásokat. Természetesen biztosan vannak, de nálam megy minden úgy mint eddig.
    De most nagyon ilyen tesztelhetnékem van. :) Ah, lehet rá kéne szánnom magam....

Ráadásul mindezt Linux alól. Ha téglásítok, rohangálhatok egy win-es gép után. Közben meg hull a hó.... :DD

[ Szerkesztve ]

Aktív témák