Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz mumtaz #26143 üzenetére
Nálam még a gyári 2.2 t-mobilos szoft van fent, ezen csücsül a wajkui. Sokszor eszembe jutott már, hogy SEA és úgy a Wajkui, de sose bírom rászánni magam. Annyi mindent kellene visszaállítgatni, belakni. Ha meg visszatolok egy mentést, az ugye nem ugyanaz.
Konkrétan a SEA+Wajkui páros érdekelne. Eddig csak jókat hallottam felőle. Főleg az akkuidőről. (persze tudom ez relatív, ki hogy s mennyit használja a telót)
Mikor felrakod a SEA-t, csinálsz vele még valamit (pl google fiók belövése) vagy azonnal tolod rá a Wajkui-t? Gondolom nem szükséges állítgatni, hiszen úgy is a Wajkui-t lakod be.WajkIUI 2.2.3 tegnap este óta van fent. Kipróbáltam a Miui launchert, aztán megy a régi beállításokkal minden. Az igazat megvallva, jó pár rom óta nem találok benne változásokat. Természetesen biztosan vannak, de nálam megy minden úgy mint eddig.
De most nagyon ilyen tesztelhetnékem van. Ah, lehet rá kéne szánnom magam....Ráadásul mindezt Linux alól. Ha téglásítok, rohangálhatok egy win-es gép után. Közben meg hull a hó....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Mobil flották
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...