Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Elpresidente #2165 üzenetére
Igen, es tegnap dobtak be
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Elpresidente #2148 üzenetére
ide a lövétébe most dobálták be a digit, ki is dobtam. kell a ráknak. UPC felhívott januárban, hogy 50%-ért adnák a TV-t ha újat rendelek, most így 1800 a bronze csomag, ajánljanak jobbat, ha tudnak
telefon kell a f...omnak, a netjüket meg ezek szerint nem is kötik? akkor minek?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
explorer68
tag
válasz Elpresidente #2148 üzenetére
Én nem messze lakom tôled (Gábor Áron utca), de megkötöttem az elôszerzôdést még február 1-el a komplett csomagra NET+TV+TELEFON. Elvileg április 30. a bekötési határidô, de a környéken nem volt bekötés egy darab sem eddig. Ellenben Maglód többi részén vagy 100. Lehet, hogy itt nálunk valami gond van a kiépített hálózattal? Az nem lenne túl jó!
Az egyik kollégának itt a fórumon ígérték, hogy a nôvéréhez bekötik a cuccost a Jókai utcában. De végül nem kötötték be. Lehet, hogy a Jókai Klenovai részén itt nálunk lett volna az ígért bekötés, de valami baj van errefelé?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- TV antenna és jelerősítés
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest