Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz imrecs #41241 üzenetére
Fen összefoglaló, táblázat, EuroQuattro
Korlátlan net, 5000Ft belépési díj, 5300Ft/hó[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tomazin
veterán
válasz imrecs #41223 üzenetére
Amugy nem akarjatok kivenni az osszefoglalobol oket?
Helyzethez:
Magyarorszagon a szolgaltatok jol allnak a fraudhoz. A legfontosabb ilyenkor, hogy NE fizesse ki az ember a problemas tetel(eke)t es reklamalja meg azokat a szolgaltatonal is. (Ne csak ennel a kivalo flottanal)
Amennyiben a szolgaltato keri, akkor tegyunk feljelentest, de ezt magunktol is megtehetjuk.
A fontos, hogy a dolog eljusson a szolgalto fraud csoportjahoz, ugyanis ez alapjan lehet maga ellen a ceg ellen aki a dolog mogott all
1. Jogi lepest tenni
2. Szolgaltato szinten blokkolni
3. Nem fizetni (nem neked, hanem a szolgaltatok kozotti elszamolasban, ami alapjan nem kell majd neked sem fizetni)Es a lenyeg: normalisan kommunikalni.
csacsi67: tertisen adtad fel?
Illetve a nem atvett level jogi szempontbol kezbesitettnek minosul.Meg 1 dolog: az aldozathibaztatas sajnos nagyon divik kishazankban, de ne fogadjuk el azt, h ez a te problemad, a te felelosseged. Amirol tudok,h a voda alapbol tiltja a bejovo emeltdijas smst, pont azert, h a csalasokat visszaszoritsa. Ugyanis jol felfogott erdeke a szolgaltatoknak itthon, h a csalasokat visszaszoritsa, mert az ilyen teruletlen penzekkel csak a baj van.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz imrecs #41223 üzenetére
Ne késlekedj tedd azt amit mondtam tedd meg a feljelentést. Emailban is el lehet küldeni a lakohely szerint illetékes rendörkapitányágra. Tudod én mit irtam nekik mivel sokunkal elöfordult ,hogy szeretik 26 után átvenni a vissza nem küldött kártyát .Kifizetem a márciusi havi dijat de velük semilyen komunikáciot nem folytotok max a közjegyzövel vagy a birósággal ha nem lesz a kártya átvéve 26-ig.Nem szeretnék semmmi bántot irni .Én szerencsére megszabadultam tölük. Minden kártyának ICC száma a rendörség hozzáfér melyik icc számrol mentek ki ezek az sms-k . Ne hagyd magad.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz imrecs #41206 üzenetére
Ha asztali ruterben van fenygesd meg Öket ,hogy megtetted a rendörségi feljelntést majd Ök kideritik melyik toronyokrol mentek az sms-ek.Ez it a lényeg egy ft se fizess.Ird meg nekik mailba ,hogy már voltál is bent megtenni a feljelntést.nem azt hogy be mész .Majd nézd meg a reakciojukat.Én 180 ezres számlás elöriportot kaptam anno figyelmen kivül hagytam korlátlan netes kártyára.
Van egy jó hirem a 20 -án vissza küldött kártyámat 21 .én átvette az iQ . Ma jött vissza a tértivevény.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Én is így jártam, routerben volt a SIM, a megosztott wifin keresztül a simhez tartozó számla terhére lehetett vásárolni a Play áruházban.
Kértem az emeltdíjas szolgáltatás tiltását, utána már nem engedte a Play áruház a Telenor számlára történő vásárlást.
Persze a számlát kifizettem, mondjuk nálam nem volt ekkora összeg. -
edk-
őstag
Ephone-tól származó korlátlan netes kártyával volt. Megreklamáltam így:
T. szolgáltató,
Az egyik önöknél előfizetett korlátlan mobilnet-kártya (hívószám) legutóbbi számláján az alábbi tétel szerepel:
Mobil piactér vásárlás Gameloft renew - Fortumo Piactér (2018-08-08, 2018-08-15) 2 db, 1000 Ft/db
A kártya folyamatosan routerben üzemel, amelyhez csak az IT-nek van hozzáférése mind fizikai, mint szoftveres tekintetben, ezért nem értjük, hogyan történhettek volna ezek a vásárlások. Kérjük annak vizsgálatát, hogy ezeken kívül megjelentek-e furcsa terhelések, illetve az emelt díjas üzenetek küldésének és fogadásának tiltását minden általunk előfizetett SIMen, ha engedélyezett lenne jelenleg.
A SIMen nincs semmilyen beérkezett SMS üzenet, ami vásárlást nyugtázna.
Fórumokon utánanézve kiderül, hogy másoknál is megtörtént hasonló, szintén mobilnetes SIMek használatával (pl. https://prohardver.hu/tema/gameloft_fortumo_allitolagos_elofizetes/hsz_1-50.html)
Ezennel reklamációt nyújtunk be ezekkel a tételekkel kapcsolatban és kérjük a jóváírást.
A válasz:
A számlákon lévő tételek törlése miatt sztornóztuk a számlájukat és a helyes adatokkal újra kiállítottuk.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
4Grider
nagyúr
A routered sms menüpontját már nézted? Sajnos egy számot más is fel tud íratni emeltdíjas szolgáltatásra és ilyenkor kapsz egy sms-t rá, hogy hamarosan indul a buli... Előre kell tehát gondolkodni (és letiltani az ilyesmit), nem pedig utólag. Főleg ha olyan eszközben van a sim, aminek nem nézed az sms-eit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest