Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LámaZ

addikt

válasz taip #22083 üzenetére

RE: hol tudom megnézni, mennyi adatot használtam el?

1. Ha rúterben van a SIM, akkor a legegyszerűbb a rúter kezelőfelületén, böngészőben nézegetni a statisztikát.
    Én, mivel korlátlanom van, beírtam oda havi keretnek 900 GB-ot, és majd ha elértem ennek 90%-át (nem fogom, mert ma, szept. 14-ig, a hó elsejétől 75 GB-ot ettem, és ebben tényleg minden benne van...), akkor talán valami füttyszó lesz.

2. Ha mobiltelefonban van a SIM, akkor ott a Adatoknál, egyebeknél stb. valahol be lehet kapcsolni az adatforgalomfigyelést. A többit lásd fent!

Lehet, hogy a szolgáltató 5-10%-kal többet fog lekönyvelni ezeknél.

RE: Mennyi az annyi?

Nékem volt ugye 10+100 giga + 2-3 giga mobil.
    Ha korlátlan, akkor én a saját betyárbecsületemből kiindulva ennek 3-szorosával számolok (3-as, mint isteni szám, meg ugye Döbrögit is ennyiszer verték el ☺).
    Tehát, magamnak olyan ~ 345 GB-ot engednék meg, de nem lesz annyi, 200 GB-nál meg fogok állni, annál többet nem tudnék egészséggel elfogyasztani, de ennyit is szerintem csak most a kezdeti lelkesedésben, mert később tudom, hogy bele fogok unni, és havi 50 GB sem fog elfogyni. Szóval, én hosszú távon térülök meg a szolgáltatónak, de nincs is szándékomban ide-oda ingázni, mint egyesek, a szolgáltatók között. Én ahol leverem a cöveket, 10-15 évig is ott vagyok, és csak fizetem, fizetem a számlákat.☺
    Egyébként be lehet ütemezni a – teszem azt – 1 GB-nál nagyobb fájlok letöltését éjféltől reggel 7-ig, és akkor megadtuk a császárnak is, ami a császáré.

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

• kaskri

csendes tag

válasz taip #22083 üzenetére

myTelenor-hoz tudsz szerintem regisztrálni a honlapjukon. Apróbetűs pedig ÁSZF általában, de szerintem még egy telefonos ügyfélszolgálatos is ad információt.
    Ja! Publikusban nem fogsz korlátlant találni az tuti!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák