Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi 12, ami olyat csinált, hogy restart után 1%-ot mutat, a töltöttsége amúgy jó, csak a kijelzés szar.Volt már gyári beállítás, volt már hangerő fel + power és wipe data, akkor 15%-ot mutatott.
Egész éjjel töltőn, most is 1% mert volt egy restart.
Na már most, én már egy ideje nem mókolom a telefonjaimat, de kérdés, hogy MiFlash-hel esetleg rá lehet flashelni azt a romot ami rajta van most, Fastboot módban, vagy már mindenhez is nyitni kellene?
-
-
válasz
Graphics #9976 üzenetére
Hát közben a fájlokat még mindig nem találom, de annyit találtam ,hogy egy hibás Galéria frissítés okozza ezt.
A frissítés eltávolítása után harmadára csökkent a foglalt terület mérete.
Kérdés mikor frissíthető így be, mert közben RN12 Pro tulajoknál is találtam haosló panaszt.
-
válasz
Viktor0610 #9975 üzenetére
Gépen a .globalTrash mappában mindössze 21 fájl van, 20 MB összesen.
Még hol tárolhatja a lomokat?
Szerk.: Törölt elemekben sincs semmi :/
Van viszont a Galéria appban egy Restored mappa, tele képekkel, hmm, na ezt a gépen hogy fogom megtalálni...
Hasonló probléma mint ez. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Kicsit megakadtam egy Xiaomi 12T-nél.92GB-ot ír a Galériára, de ha gépre kötöm, mindössze 930MB-nyi fotót találok ott.
Alkalmazásadatoknál és tárhelynél mégis hatalmas foglalt területet jelez, és a telefon is jelzi, hogy kevés a tárhely.
Egyelőre nem találom a megoldást, hol bújhat el ez a fájlmennyiség, vagy méret
?
-
-
válasz
dzsordzs69 #9750 üzenetére
Bocs, itt ebben a topicban csinálta már ezt végig fentebb egy fórumtag.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
Angol nyelven lesz, de ha megakadnál akkor magyarul is elkészítem
( így univerzális)
-
-
válasz
this is life #9636 üzenetére
Na, megtaláltam amúgy, Activity Launcherrel elohivtam a Miui félét , így megnyugvás van.
Használható.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
this is life #9636 üzenetére
Ejh de kár érte... Na akkor még agyalok.
HyperOSen a BL nyitás változott?
-
Üdv!
HyperOSen nincs lehetőség ütemezett feladatok létrehozására?Pl. este automatikusan repülő üzemmód stb stb.
Szerk.
Megtaláltam de valamiért Activity Launcherrel tudom csak elocsalni.. és nem is annyira Xiaomis, inkább Google féle cucc
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Még egy kérdés, most xiaomi.eu romon vagyok ,szeretnék mindent is gyári állapotba tenni.
Tehát EEA rom és gyári recovery, akkor hogy a legegyszerűbb?
-
válasz
Viktor0610 #9549 üzenetére
NEm frissül Play-ről, ismert hiba, a xiaomi-eu romon megfekszik valamiért a Mi Mover.
Most a beépített Mentés és helyreállítást próbálom meg.
"Amelyiken rajta van, elindítod, amelyiken nincs, ott feltelepíted a Playről."
"
Egy Poco F4 GT-rol költöznek F1-re ideiglenesen..
Összekapcsolódnak de meg is szakad..."Ez tök jó, csak megszakad már induláskor a kapcsolat
Hidd el, ezen már túl vagyok, azért nah nem ma kezdtem
Frissíteni meg azért akartam, mert a kapcsolódási problémára megoldásként tűnt fel az ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Üdv!
Lassan F4 GT-ből F6-ba költözök, és keresek egy olyan megoldást, hogy kompletten át tudjam vinni appostól, bejelentkezésestől mindenemet.Van-e erre valami bűvésztrükk?
Mert a Mi Moverrel beállítások nem mennek át teljesen
-
válasz
Viktor0610 #8029 üzenetére
Nem maga az akkukímélő kapcsol be neki, hanem a MIUI optimalizáció által ez.
Ő erre gondol.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Nagyon régóta MIUI-zok, illetve Viber is fut, viszont kérdés.
Ez a készülék honnan van? A ROM elvileg Global Stable, tehát nem valami variált cucc.
A másik, szerintem azonnal mentsetek mindent, és gyári beállítás nullára.
A random képek a telefonról származnak? Nem lett társítva esetleg asztali viber gépen?
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Poco F4 GT , tegnap még működött a kamera, ma csinaltam egy Play biztonsagi frissitest, azota se zseblámpa, se kamera nem megy...
14.0.10.0 xiaomi.EU rom van fent.
-
-
-
Sziasztok, a legújabb Android 13-as alapú Miui14-et használom, Poco F4 GT xiaomi.eu rom .
Amióta megjött a frissítés, nem megy az NFC alapú fizetes.
OTP, Simple.
Eddig nem volt vele gond.
Szerk. Közben lehet meg is van, HCE nem volt kiválasztva
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
válasz
this is life #6837 üzenetére
Egyelőre az F4 GT-vel elvagyok, csak kéne egy olyan kernel, vagy valami, ami a Cortex-X2-es magot kikapcsolja a fenébe, mert én alapvetően nem használok nagy zabálós cuccokat.
Üzemidőm viszont valamiért karcsú, mert van "Egyéb" 500mAh fogyasztóm, ami nem tudom micsoda.
-
válasz
this is life #6835 üzenetére
Meg a fastboot-ot
Sikerült végül felvarázsolni a friss eu stable romot, köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbált.
Én is azt érzem, kiöregedek ebből a romolásból, de ebben van MIUI tárcsázó
-
-
A fastboot frissítésnek van egy update parancsa, most az futott le. Meglátjuk mi lesz.
A mostani verziót újrafrissítem.Friss a fastboot, bemásoltam oda a TWRP-t, de mondom, hogy nem megy, bootloop van.
Ha az update működik, akkor megyek neki újra ennek a TWRP dolognak, de lehet most két napig pihentetem a témát
Képeket lementettem még előtte legalább.
Szerk.1: MIUI logó van
Szerk.2: Betöltött a rendszer. Kijöttem a bootloopból.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz
this is life #6818 üzenetére
Próbáltam ezeket a lépéseket is, de nem annyira szeretném újraflashelni.
Még hámozom, hátha lenne vmi opció.
-
válasz
trebrona #6816 üzenetére
Próbáltam igen, de a fentebb írt hibával nem megy a dolog.
FAILED (remote: 'Failed to load/authenticate boot image: Bad Buffer Size')
Átneveztem, ez a része megy, a hiba ismeretlen nekem még. Beragadtam fastboot-ba a készüléket parancsra sem tudom újraindítani.
[ Szerkesztve ]
-
Nincs benne a TWRP.zipben, mert nekem csak egy letöltött img-fájlom van.
Az egy 102MB-os fájl, amit linkeltél onnan szedtem le, 12-es droidhoz.
Power gomb hosszan nyomására fastbootba indulok újra és újra.
De leszedtem egy Youtube videó alól a recovery.img-t, ugyankkora méretű állomány.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Halihó.
Rég jártam erre.
Adott egy F4 GT, Xiaomi.eu stable van rajta, ami eddig fastbootosan frissült ( kézzel), de most már csak recovery-s rom jön hozzá.Kérdés, hogy frissítsem, mert a gyári recoveryvel ez nem sikerül.
-
-
válasz
andriska0725 #6241 üzenetére
Google tárcsázón nem is fog változtatni semmit
-
-
-
-
Pár napja volt SMS gondom, megoldódott a frissítéssel.
-
válasz
Viktor0610 #6173 üzenetére
Ezután sem működik.
Na mindegy ,holnap felteszem a frissebb EU romot, lehet az orvosolja.
-
-
-
válasz
Viktor0610 #6167 üzenetére
Hűha, előbb meg kell találnom
-
Sziasztok.
Poco F4 GT, EU rom, és SMS-t nem tudok küldeni.Csak fogadni. Nem tudom mi lehet a megoldás .
-
-
-
-
válasz
dzsordzs69 #6054 üzenetére
Összehúzod két ujjal a kezdőképernyőt, és ott tudsz a beállításokkal próbálkozni.
De amúgy ha mégse megy Így, akkor átrendezed.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
lomposfarkas #6040 üzenetére
Köszi.
Most már marad a 168 óra várakozás
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Palesztin994 #2995 üzenetére
Le is írják.
Note:This item is China Version and with only Chinese and English langauges,but it is installed with google play store. Kindly noted with thanks.
És nincs B20-as 4G
-
-
-
-
Valaki tudja, hogy a MIUI 9-ből hová lett az Automatikus feladatok opció a Biztonságon belül?
Nagyon hiányzó funkció
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Cyberpunk 2077
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest