-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #52873 üzenetére
Egyiket se. A V9 sokkal jobb mint a másik kettő, meg különben is most raktad össze nem olyan rég. Nem kell állandóan cserélni a cuccokat. Ez már függőség, vagy az oda vezető út.
Viccet félretéve hszilard666-nak igaza van, az sfx tápos lesz a nyerő. Bár ott is csak a legjobb tápok jöhetnek szóba. Flex ATX-ben a 40 cm kereplő biztos nem halk. Max netezéshez vga nélkül.
-
hszilard666
veterán
válasz Grave_444 #52873 üzenetére
Nagyon szép mindkettő kuckó, hónapokkal ezelőtt nagyon filóztam hogy én is hasonló méretre váltok, de végül elkaszáltam a projektet a táp miatt. A fent említett házakba való tápok retek hangosak elvileg, valamint viccesen drágák. Mármint nekem.
Most nézem hogy az S3 Plus-ba SFX táp megy! Akkor én arra szavaznék, ott megoldható a halk működés, valamint van resale value!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest