-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Szerintem nem rossz, benéztem a biosba, hogy is van beálítva, 65°C fölött teszi a ventit 100%-ra, meglepő, de még a klímát is kikapcsoltam, hogy füleljek, semmi hang, csak a levegő hangja ahogy beszippantja a rácson, és direkt rátettem a kezem a gépházra, nulla rezonancia, mint ha ki lenne kapcoslva a gép. Szerintem ez se egy rossz venti, akár a noctua ellenében is ajánlható 1700Ft körüli áron.
azt nem tudom, miért van nálad baj, én direkt úgy válogattam össze a dolgokat, hogy a gépházon a megfelelő méretű rés legyen, az alaplapi foglalat, és a rá felrakott, megfelelő irányba elforgatott cpu hűtő meg azt a rést nagyjából le is fedje, azaz pont alatta legyen, ne csak fél takarásban, így lesz a hűtés az ideálishoz minél közelebb. Azért kellett a 25-ös vastag venti is, hogy minél közelebb legyen a tetejéhez, azaz ne nagyon szívjon vissza belülről meleg levegőt, így a benti túlnyomás minden résen kifelé tolja a meleget. Nem egy nagy alapkoncepció, én már vagy 15 éve így gondom végig, mit és hogy raknék össze, sose volt gond belőle. Igaz, itt nincs VGA, nem az fűt be nálad?
Van még egy venti a tápban, de az is csak hőre kapcsol, szerintem nem is szokott dolgozni.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest