Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
Topikgazda
válasz
kemcso #49919 üzenetére
A Bambuval egy komplett rendszert tudsz venni, nagyon jó supporttal... az ams nem csak többszínű nyomtatáshoz való... a rendszer lényegét adja.... ha nyomtatni akarsz és nem szopni akkor a Bambut veszed
Ha szopni és szerelgetni vehetsz bármi mást... Persze ez nem mindig így van, de lehet !
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
válasz
kriszpontaz #49886 üzenetére
creality
-
poli27
Topikgazda
2 In 1 Powerful Ultrasonic Cutter & Polisher for Handworker by Jakemy-ks — Kickstarter
Egy jópofa kiegészítő ha kiadják sztem
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
Csináltam egy ilyet hátha valakinek ilyen kell pont
Többet kibír mint a 2032 vel
Xiaomi LYWSD03MMC sensor CR123A battery case Remixed by Poli27 - MakerWorld
-
poli27
Topikgazda
PLA Black*10 3D Printer Filament | Geeetech $80.25
meg még sok másik is... jó áron van!
-
poli27
Topikgazda
Ezt én terveztem ha esetleg érdekes lehet : Oral B IO and Aquacare Wall Mount by Poli27 - MakerWorld
Van rajta egy Aquacare szájzuhany lehetőség is
-
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #49355 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #49040 üzenetére
miért mit vettél hozzá még?
-
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #48970 üzenetére
Milyen a prusa xl? csinálhatnál 1-2 vidit róla
-
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #48799 üzenetére
Miért nem hazsnálod az orca slicerrel? sztem átláthatóbb mint a prusa slicer
-
poli27
Topikgazda
Kobra 3 Max Combo: The Largest Consumer-Grade Multicolor 3D Printer | Anycubic
Product Features
● The Largest Consumer-Grade Multicolor 3D Printer
● 420*420*500mm Print Volume
● Latest ACE PRO Flawless 8-Color Printing
● Precise Auto-Leveling & Anti-Step Lost
● Filament Box with Drying Capability
● 600mm/s High-Speed Printing
● Anycubic Slicer Next & Anycubic App Upgrade -
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #48736 üzenetére
Akinek eladtad panaszkodik?.. mert szerintem nem, ha tudja használni akkor nálad volt a gubanc nem?.. Nem azt mondom nem lehet hiba... de te elég furcsa módon áltál hozzá a dologhoz, kezdve azzal mikor szétolvasztottal mindent kb a bed cserénél a forró levegővel... pedig azt nem kellett volna gariban javítaniuk mégis megtették tudtommal... kiváncsi leszek a 4e € géppel mit kezdesz(pláne hobbira), mert ott több baszakodas lesz sztem idővel... sokkal nagyobb a hibalehetőség..
-
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #48729 üzenetére
Ha neked tapadási problémád volt az X1 el, akkor az user error
És nem a gép hibája...
-
poli27
Topikgazda
válasz
katyilkadr #48715 üzenetére
Vegyél egy ilyet és bizzad erre a ki be kapcsolgatást
És látod a hőfokot telón is...
Ha meg páratartalmat is akarsz nézni :
Tuya Smart 85-250V AC 220V WiFi Relay With Temperature Humidity Sensor Switch RF433 Receiver Alexa Alice Compatible - AliExpress 44 -
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
válasz
Anonymous001 #48569 üzenetére
Én nem venném meg... ez is egy bambu klón fele annyi tudással valszeg... inkább egy Bambu A1
-
poli27
Topikgazda
válasz
Kroni1 #48471 üzenetére
Bambu honlapjáról 1 hét alatt megjön... Áfamentesen meglehet venni onnan... plusz számla is van költségként elszámolható...
Én a kinézettből egyiket se ajánlom! A crealityt pláne
Bambu Lab P1S - 3Dee Technologies Hungary
Bambu Lab P1S 3D nyomtató
itt is van...[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
válasz
JulianSinulf #48284 üzenetére
nc besorolása van a modellnek, tehát nem lehet kereskedelmi forgalomba hozni!...
-
poli27
Topikgazda
Anycubic zárt core xy nyomtató a Formnexten hozzá a színcserélőjük is
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
I just found this on AliExpress:
HUF47,999.23 | SUNLU 5KG Pla Plus Silk 3D Filament 1.75mm Shiny Silk Texture High Toughness 3D Printing Filaments for 3D Printer Fast Shipping
https://a.aliexpress.com/_EJbulfbSztem jó ára van !
-
poli27
Topikgazda
válasz
tepenzed #48022 üzenetére
Én ACF filmet vettem volna, ha már prémium nyomtatót vettél
És nem fontos a gyári, az Ebayen 5db már van 16-18e ft ért ACF filmből. A mercury xs meg sok helyet foglal, az ANYCUBIC Wash and Cure 3 Plus tesztekbe jobban jött ki, és csak 1db eszköz kevesebb helyet foglal
A kijelzőre még tennék a helyedbe ilyet : 3D Printer 10.1 Inch Screen Protector For Anycubic M3 Premium Elegoo Saturn 2 Saturn 8K Sonic Mighty 8K Protective Film 5/10PCS - AliExpress 7
Gratula amúgy[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Facebook
3d Gél printer -
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
Találtam egy tanfolyamot 3d nyomtatáshoz. Kapsz laptopot meg nyomtatót is a pro és a vip csomagokban otthonra a tanfolyam idejére.... Aki esetleg most vágna bele a linken megtalálja a bemutató workshop videót is a Facebookon!. Szerintem ezek nem kifizethetetlen tételek, hogy kipróbáld a 3D nyomtatást
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz
tepenzed #47878 üzenetére
Én nem venném meg az elego saját mosóját, az anycubic cure plusz sztem jobb meg a tesztekbe is jobbnak mondták.. A nyomtató nagyon jó.. A resin szűrőből 1500ft 60db az alin ugyan ez... Egyébként sokkal költségesebb hobbi mint a filamentes... kb ahogy számolgattam 3x szorzóval megy... Az ipa 5l 5e ft... és hamar tönkremegy és cserélheted...a vízzel mosható gyanták nem olyanok, mint a simák... mondjuk ha figurát nyomtatsz akkor mind1, de ha funkciós tárgyat azokhoz nem vizzel mosható a gyanta...Nekem 1 hónapja van egy saturn3 és tényleg drága az üzemeltetése
A garázsba ha nem fűtött sztem az a kis fűtőberendezés kevés lesz hozzá... 3d jaketől meglehet venni áfa nélkül
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
Ki milyen aktív szenet javasol légtisztítóba, a resines (elegoo saturn 3) nyomtató a szekrénybe lett elhelyezve, és oda mellé beraknék egy UPPÅTVIND légtisztító - IKEA ehhez van aktív szén szűrő modd... a bambu nyomtatókba tudom hogy nem volt mindegy milyet teszek, mert széteszi a nyomtatót, itt jó lehet bármelyik aktív szén? Esetleg valaki linkelne jó fajtát?
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Tpu rendelés az Amazonról Sunlu
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Hali szereztem egy gyantás nyomtatót, és mivel ez még új terület az a kérdésem, elego 8k water wash resint nyomtatok most, végez a nyomtatással és lemosom a mosóban vízzel utánna megszárítom vele, és kifehéredik sok helyen, ezt hogyan lehet megszüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz
szabieable #47722 üzenetére
Miért mert lassabban melegszik fel?... kb ennyi a különbség, cserébe kevesebb áramot vesz fel a konnektorból, ami több nyomtatónál akár előny is lehet...
-
poli27
Topikgazda
Hát még beta verzió ahogy nézem
-
poli27
Topikgazda
AZ új beta orca slicerben van egy funkció, elég látványos lesz tőle az overhang
Bár sztem a rétegvastagságot is változtatja a képek alapján nem?
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz
Lanash #47710 üzenetére
30 Bags Filament Storage Vacuum Bag 3D Printer PLA/ABS/TPU Filament Dryer Safekeeping Humidity Resistant For 3D Printer Parts - AliExpress 7
Nekem ilyenbe vannak, egy elektromos vákumpumpát vettem hozzá!
Vacuum Pump Auto Vacuum Bag Pump Rechargeable Portable Electric Vacuum Sealed Compression Pump for 3D Printing Consumables 5V - AliExpress 15 -
poli27
Topikgazda
válasz
BullHurley #47675 üzenetére
Fusion 360 at kezd el szerintem...a blender átláthatatlan katyvasz hozzá képest szerintem
-
poli27
Topikgazda
válasz
peugeotmate #47679 üzenetére
Mert ez céges rendelés lenne nincs rajta áfa, de ezt bárki elérheti csak meg kell adni egy valid EU adószámot..
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
FLSUN S1 teszt Waltertől... hát 1500€ ért nézzétek meg a videót
(188) Nem a méret a fontos...| FLSUN S1 ◆ Eszközteszt - YouTube