Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
beta
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
-
izisz
senior tag
Medieval Castle (boldmachines) ("kicsit" nagyobb falat, mint a a korábban emlegetett benchy2 kastély
)
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Igen. Szerintem AVR32-re konnyen lehetne marlint portolni. Az AT32UC3C szeria raadasul 5V-ot is tamogat es kb. ilyen feladatokra lett kitalalva, van kulon PWM modul benne, komplementer kimenetekkel, hardveres dead time, fault inputok, DMA-val is etetheto memoriatombbol, szoval prociido se igazan kell a leptetok vezerlesehez regiszter vedelem, hogy hibas pointer ne tudja felulirni, stb. stb....
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
Towraval szemben szerintem nagyon nem a Smoothieboard a nyerő. Az SKF elméletileg pontosan ugyan az csak intergrált steppervezérlők nélkül. Tekintve hogy a smoothieüra ráforrasztott drv8859-ek mára egyrészt meglehetősen elavultak, másreszt bugosak (ezért kell a smoother) az SKF egy határozottan okos megoldás. Megtartja ami jó, és kidobja ami nem.
-
Thowra123
tag
-
Thowra123
tag
Nekem kb 1 éve van Sbase. Építettem hozzá egy külső panelt amibe bármilyen motorvezérlő berakható.
Smothierware néhe fagyott nyomtatás előtt, de bátran rá mertem bízni egy 16 órás nyomtatást is. Tette a dolgát.
A cserélhető motorvezérlők miatt és a kisebb méret miatt akartam váltani SKR re. Nekem selejt jött, másnál jól működik. Eddig nekem Sbase vs SKR 1:0 -
foka
aktív tag
Problem solved! Hál istennek, nem kellett faragni. Kiszedtem a ventit, még minden előtt kipróbáltam, zörög. Hoppá! Egyszerűen vissza kellett nyomni a helyére a forgórészt, pici kínai kezek nem pattintották rendesen össze. Visszatéve is csendben tette a dolgát, így a gép teljesen készre szerelve várja a beüzemelést (az se holnap lesz
).
Az extruder amit kaptam nem végig műanyag csöves, a heat break rozsdamentes acél (jó vacakul viszi a hőt
), a hűtőborda alumíniuma szépen kidolgozott...
-
Zsolt74
senior tag
Általában parafát szoktak használni.
Sima 4mm-es üveget kell rá vágatni, nem kell a méreg drága boroszilikát.
Viszont a széleit csiszoltasd le hogy ne repedhessen könnyen.
Ha PLA-t vagy PETG-et nyomtatsz akkor nem fog repedni mert max 80 fokra kell fűteni az asztalt (az üveg csak az ABS-nél szokott repedni a 100-110 fok miatt) -
foka
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
Én hátul hagytam helyet, mert ott van rögzítve a kábel az asztalfűtéshez, egyébként pont asztalméret. Rögzítéshez a binderkapocs teljesen jó.
Elvileg a hőingadozástól eltörhet, de keresgéltem ez ügyben és nem találtam semmit. Saját tapasztalat egy zuhanyajtóval volt, az edzett üveg és egyik reggel darabokban hevert a fürdőben. -
-
uzsz
senior tag
Ha jol gondolom talan nem is az a legnagyobb gond vele, hanem az anyag felület meg a legjobb minösegü nyomtatasnal is alkalmas arra hogy a bakteriumok ugy telepedjenek meg hogy azt ne lehessen sterilen elmosni. Ha jol gondolom hasonlo megfontolasbol kerül a legtöbb porcelan poharra/edenyre az a nagyon sima fenyes felület.
Ha nem igy van, akkor majd valaki kijavit. -
Saccco
nagyúr
Én apróságokat rendeltem tőlük, pl.: nozzle-t, nagyon patent a minőség, mindegyiknek tökéletesen középen van a furata, ami másoknak nem szokott sikerülni (még a saját képeiken sem), ezen kívűl rendeltem még teflon csövet, kapcsolós csatlakozót, GT2 Belt-et.
Biztos, hogy Delta gépre mész rá? Azokat annyira nem egyszerű kalibrálni.
Filamentből nem jó a helyi? Pl.: 3dee, van náluk BQ is egész jó áron, vagy a magyar Philament.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja