Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
tibitron #41144 üzenetére
A telón is át lehet olvasni és kijavítani. Vagy inkább ülj le nyugodtan egy gép elé.
Nálam sem lát senki dupla betűket, pedig a billentyűzetem rendszeresen kettőt, néha hármat is ír egy nyomásra. Nagyon idegesítő, de javítom.
Ha el tudjuk olvasni és értelmezni, amit írtál, akkor sokkal hamarabb kaphatsz segítő válaszokat.Én még sehol nem olvastam, hogy 0,4 nozzle, 0,6 beállítás. Nem tudom, neked honnan jött. Persze lehet és a nyomtató meg is próbálja kivitelezni, csak a végeredmény elég kétséges.
Nemrég én is 0,6 fejjel, de 1-es beállításokkal nyomtattam. Nem is értettem, hogy miért néz ki úgy a tárgy, ahogy. Aztán láttam, hogy a nyomtatási beállítások nem stimmelnek. A nyomtatóhoz nincsenek előre gyártott profilok, mert egyedi lett és korábban 1-es fej volt benne. A 0,6-ra nekem kellett átírnom. Kiszedtem az adatokat az MK3S+ 0,6-os beállításaiból, de még nem próbáltam ki.
A lényeg, hogy aszerint állítsd be a szeletelőben a nozzle méretet, ami a nyomtatón van. Különben más méretekkel dolgozik és emiatt lehet, hogy nem fogod egyszerűen leszedni a supportot sem.
Itt nagyon sok hasznos tanácsot írt már mindenki. Próbálgasd végig őket.
Ha ez egy jól megalkotott Prusa klón, ahogy mintha itt már olvastam volna párszor, akkor sokat vacakolni talán nem kell vele.
Először találd meg a 0,4-el a megfelelő minőséget. Ha nincs, akkor lépj lejjebb 0,2-re.
0,6-tal nem fogsz olyan szép vékony rétegeket nyomtatni, mint ami kisebb nozzle-val elérhető. És kis tárgyakhoz kevésbé lesz jó. Szerintem. -
fabula
őstag
válasz
tibitron #41144 üzenetére
Szerintem 0,4-es fúvókához nem lehet 0,6-os beállítást használni a szeletelőben, valamit félreértettél.
Van aki szerint jobb 0,6-os fúvúkával és nagyobb rétegvastagsággal nyomtatni, amihez a szeletelőben is természetesen 0,6-ra kell állítani a fúvókát.
Te a hibás nyomatokat úgy kaptad, hogy 0,4-es fúvókval nyomtattál, de a szeletelőben 0,6-osra állítottad? Ha igen, akkor már is meg van a hiba![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- R.I.P. Aláírások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% i7 150U 10mag 16/512 2K OLED
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9