Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
peugeotmate #38609 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi ideig lesz ennyi az ára. Én is elgondolkodtam, hogy veszek, mert "szinte ingyen van", és akkor el tudok a gyantással is játszadozni, "kitanulni", de aztán rájöttem, hogy már így is két nyomtatóm van, azok is csak azért, hogy egymást tuningoljam velük
. Meg ez a "veszélyes anyag kezelés", és a vele járó macera se tetszik annyira.
Szóval úgy döntöttem, hogy majd akkor veszek, ha feltétlenül ilyen gyantással kellene kinyomtatni valamit. (Én ilyen kis figurákat, játéktárgyakat, stb. nem nyomtatok... Még Benchyt se nyomtattam soha
Leginkább saját tervezésű nagyobb tárgyaknál használom a nyomtatókat, mint írtam fentebb, leginkább egymáshoz :) )
-
fabula
őstag
válasz
peugeotmate #38609 üzenetére
Amíg el nem fogy
. Szerintem kiszórják a maradék készletetm mert más aok újabb gyanta nyomtató típusuk van és a Mars 2-őt már nem éri meg tovább gyártani.
Szóval ha érdekel, de majd csak később akarsz foglakozni vele, szerintem most vedd meg, ha meg évekig csak állna a polcon, akkor ne vedd meg, hátha leárazzák majd az újabb típusokat is, ha már leállnak a gyártásával.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete