Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
[link] ("ragasztószalag 3D nyomtatókhoz kifejlesztve" -> ekkora lódítást rég olvastam, és még a piktogramm a szalagon is "alátámasztja" a kamut, na persze
)
A kék is maszkoló szalagDe ennyiért ne vedd meg, drága mint a bűn.
Pár 100 ft a sima sárga maszkoló szalag festékboltban, illetve ugyanott lelhetsz kék szalagot is barátibb áron.
Én eleinte sárga szalagot használtam boltból. Az is jó volt. De a kék szalag hype berántott, kintről rendeltem egy tekercset, azóta azt nyúzom. Szerintem - saját véleményem - nincs egetverő különbség. Tán annyi, hogy a kék szalag jobban tapad (maradandóbb) az alu hotbedre, a sárga hamarabb feljött, mikor húzta a tárgy.
De ha nem akarsz szalaggal geccsölni, ott az szép, sima, sík alu felület. Fújd le hajlakkal vagy húzd át ragasztó stifttel és mehet rá a nyomtatás. PETg megragad így is (80 fok környéke ideálisan, hogy ne warpolódjon), gondolom a PLA is kényelmesen megragad akkor 50 fokon.[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Amire figyelj, hogy ne olyan Tesa vagy Scotch szalgot vegyél, amin felirat van, mert az azon levő festék beleoldódik a frissen kinyomott folyékony PLA-ba.
Nekem amugy eddig ami bejött, az az isopropil alkoholban oldott Pritt, és azt felvinni ecsettel az üveglapra.
Amígy meleg a heatbed, addig iszonyatmódon tapad, majd amikor kihül, attól függően hogy van-e brim vagy nincs feljön, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- További aktív témák...