Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #24984 üzenetére
tömören nagyon merev a gyanta.inkább törik mint hajlik.
-
Scallion
senior tag
válasz
ThomasBernar #24963 üzenetére
-
Scallion
senior tag
válasz
ThomasBernar #24951 üzenetére
Vedd. Nem fogod megbánni.
-
Scallion
senior tag
nem lehet. egyébként is abban mi az experiment. Most már tudom , hogy legalább 2 évet kibírnak a nyomtatások mint építészeti elemek.Sokan laknak kis szigeteken ahova nem jár minden nap hajó , ha valamit ki kell javítani arra tökéletes a 3d nyomtató. Ezeknek több értelme van mint a 20-adik benchy-nek. Akkor várj mit szólsz ehhez ,ha neked a könyök értelmetlen
-
Scallion
senior tag
Akkor jól sejtettem , hogy nem azt kapom ami jár
. Nem az ender mágneses lapjával volt problémám hanem egy wanhao d9 400-as-al. 86fok környékén már felpúposodott több helyen. Visszanyeri a mágnesességét ha lehül, de körülbelül 2 év alatt megrepedt felülete.
igaz nagyon sokat használtam
.
-
Scallion
senior tag
3 V2. Új motorvezérlő, szebb kijelző, nem kell extruder knob-ot nyomtatnod
, üveg lap, (nekem a mágneses lap-al csak szívás volt, nem bírja a magas hőfokot) Tápról nem tudok nyilatkozni , nekem a sima hármashoz meanwell tápot adtak,szinte semmi hangja nincs és szabályozza a fordulatszámát a saját ventijének. Sokan panaszkodnak, hogy hangos nekik a táp ezért gondolom hogy én mást kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
Üdv.
Nem tudja valaki véletlenül mi a különbség az ender 3 és az ender 3 pro firmware-ben. (a nyomtató nevén kivül) Pro-val jött a silent alaplap ,de simába tettem. Látszólag jól működik ,de lusta vagyok ,ha nem muszáj nem flashelném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- R.I.P. Aláírások
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával