Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scallion
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
Itt szerintem szükséges különválasztani ,hogy én gyártás oldaláról nézem, nekem nem éri meg ,de mivel itt nagyrészt hobbisták vannak akik szeretnek nyomtatni, oda tökéletes az anycubicc, creality még jobb is mert van kihívás.
-
Scallion
senior tag
válasz
kokokka #48981 üzenetére
Sajnos nagy valoszinüséggel igen. Egyik se teszi bele rendesen a munkát. Ismerem ezeket a cégeket sajnos elég jól. De hogy Joshit idézzem "ne legyen igazam". Jo lenne egy valodi verseny mert jelenleg ebben a szegmensben a bambulab magával versenyez. Megértem az érvelésedet egyébként de nekem sem időm sem pénzem olcsó és esetleg müködö nyomtatóval kockáztatni. Ahogy mondani szokták nem vagyok olyan gazdag hogy olcsót vegyek.😁
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
a gyártotol rendeltem.
-
Scallion
senior tag
Edzett bambu nozzle volt már vagy 1 éve használom ,a levált fém pedig sárga volt .Én a filamentre tippelek.Azon csodálkozom hogy hogy nem égett le az extruder mert átnyomta mellette
-
Scallion
senior tag
ez a fej nem ebbe a heatblockba való szerintem. valószínűleg a menet sem egyezik. A menetnek nem is szabadna látszódnia.vagy ha igen akkor csavard beljebb.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
válasz
peugeotmate #47643 üzenetére
Szerintem fűtésprobléma. rosszul raktad vissza a fütöelemet vagy a termosztátot.
-
Scallion
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #46072 üzenetére
Faszságokhoz ,persze hogy jobb.
,Egyszerü, egyszerü felhasználóknak.
-
Scallion
senior tag
Azért próbáljátok már ki az ASA-t a tűző napon,nyáron.Az uv-t bírja ,de a fekete asa simán megolvad még itt északon is.
-
-
Scallion
senior tag
Most már mindent leellenőriztem, tényleg pöttyös a sima teszt modellem is, így revideálom az álláspontomat. A filament lesz a hibás. A model jó bár alacsony a felbontása. Ptesza-nak van igaza.
-
Scallion
senior tag
Mindenesetre pár vertexet adtam hozzá. próbáld ki én nem teszteltem.
-
Scallion
senior tag
Várj, erre gondolunk mint mélyedés?
-
Scallion
senior tag
Az a baj leragadtok a filamentes nyomtatásnál. A gyantásnál 0,02 rétegmagassággal részletes modellnél nem nagyon lehet egyszerűsíteni. A fusion ingyenes verziójával nem is lehet olyan részletes stl-t generálni ami nekem megfelel.
-
Scallion
senior tag
válasz
fabula #45652 üzenetére
Igazad van ,otthon tényleg kicsi a piac, de egy jó ötlettel mindig lehet keresni, egy sima építkezésen ezer dolog van aminél lehet jobbat csinálni. Valami egyedi ötlet kell én pl. elég szép pénz kerestem a saját tervezésü lithium cella töltövel sok éve amikor még nem lehetett kapni normálisat.
.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
Én most erös mágneses teret használó gép alkatrészein dolgozom, ha kész van majd bemutatom. ilyen csapágyakat kell hasznánom
, ja meg rohadt drága műanyag tolóméröt.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
NP. Airbrush holder.
-
Scallion
senior tag
A prusa eljutott az galvanizálásig. A muglik
. Ez 2 évvel ezelötti projectem.
-
Scallion
senior tag
Ez a scarf nagyon jónak néz ki. Szinte nem is látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
-
Scallion
senior tag
válasz
szabieable #45415 üzenetére
Drága. én a funmat pro 310-et néztem 7000£ volt akkor.
-
Scallion
senior tag
válasz
Citroware #45406 üzenetére
Az SLS-hez képest ezek a nyomtatók csattogós lepkék. Kevesen nyomtatnak igazi funkcionális teherhordó alkatrészeket. Figurák ,fiszfasz díszek, ceruzatartók...stb. A tárgyak erőssége a gyantás nyomtatóknál drága gyantával kb megfelel az egy darabból forgácsoltakéval.
-
Scallion
senior tag
Kijött az új chitubox, kicsit érdekesen kezeli a gyantákat,de nem tűnik rossznak. Elkezdett hasonlitani a lychee-re.
-
Scallion
senior tag
-
Scallion
senior tag
TPU váza mód.
-
Scallion
senior tag
Nem tudok a .hu-s dolgokkal sajnos mit kezdeni.
. Ez egyébként Amazon neon orange PLA volt.
-
Scallion
senior tag
Milyen kár,hogy ezt a filamentet már nem lehet kapni.
-
Scallion
senior tag
Napi print, festéktartó a falra.
-
Scallion
senior tag
Most voltam egy házban ,ahol 4 éve csináltam a vizet és beépítettem egy nyomtatott elemet a lefolyóba (nem volt ilyen átalakító és terveznem kellett).Féltem ,hogy nem fogja bírni a forró vizet, de semmi baja
.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
válasz
tibitron #45142 üzenetére
Igen de így mihez igazítod a platformot ? A levegőben találomra. Az elegoo is úgy ajánlja ahogy mondtam. Más, a fóliád mennyire átlátszó a 3-ashoz képest? Mert a ultra meglepően átlátszatlan, kénytelen voltam a 4-es fóliáját használni hozzá mert tompák a körvonalak. Mondjuk úgy látom te bekapcsolod az anti aliasingot úgyhogy neked még tompább.
-
Scallion
senior tag
-
Scallion
senior tag
Nem kell trükközni. Azért ezt mondom mert ,ebbe elég 2 liter ,ha nem nagy tárgyakat nyomtatsz ha nagyokat akkor több kell bele. És nem foglal 2x akkora helyet , kicsi kompakt. De ez csak a mars 3, 4-hez elég nagy. A saturn-hoz már a Reggie0 féle kell.
Én pl . most ennyivel használom, mert alacsony nyomatokat csinálok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scallion
senior tag
A gyári refurb-ok olyanok mint az újak. Szinte mindent cserélnek rajtuk. A mars 3-akat most futtatják ki. Nem rossz nyomtatók (ventik halnak meg benne 1 év alatt). Ha ezt veszed akkor az Anycubic wash and cure 3 mosót ajánlom hozzá. A régi elegoo mosóba nem fér bele ,a nagyba pedig bele kell töltened 4 liter alkoholt az 2 mosással elég sok.(vegyél még egy bucketet hozzá mert 2 lépcsőben kell mosni).
-
Scallion
senior tag
Logitech MX mechanical keycap, rajzoltam magamnak mert nem találtam modellt.
-
Scallion
senior tag
"mos, mos mér ,ha kifli jutna eszembe zseni lennék mer enni adok?"
-
Scallion
senior tag
Akkor most kössetek bele a sakk-om ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- További aktív témák...