Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
kazmerr #3518 üzenetére
öö, a pla üzletbe még csak most készülök beszállni, de én úgy tudom, a "törik" dolog természetes pla-nál. Mármint hogy a szálat a kezedbe fogva, ha hajlítgatni próbálod, akkor az elpattan, nem meghajlik.
Az olajozásról láttam egyszer egy YT videót, tesztelgette egy ürge és arra jutott, hogy a layer adhesion-t rontja némileg. A száltisztítós kis "űrtechnikák" szivacsbetéttel az még ok, de az olajozásra nem tette le a voksát.
Ettől függetlenül próbáld ki, veszteni való nincs. (a tükörtojás is jobban csúszika serpenyőben, ha olaj van alatta, kevésbé tapad le)
@fabula: az enyhe, téynleg alig pókhálóra próbálj rá hajszáírtóval. Tom-nak volt azt hiszem videója róla, hogy ésszerű mértékű hajszárítózásra nyomtalanul eltűnnek ezek). Még az utazó sebességgel érdemes játszani. Nem elég a retract, az is fontos, hogy a következő pontra ugrás minél gyrosabban (mechanika adta keretek között) megtörténjen. Illetve kicsit furcsállom a retract hosszod, direkt drive esetén nem szokás ilyen hosszút állítani. Igaz e3d fejre szócikk, de érdemes átlapozni: retract is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal