Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
synaxon #186746 üzenetére
Az a gépigény nagyon nincs rendben - a 2070 köszönőviszonyban sincs a 6700 XT-vel, utóbbi lényegesen erősebb.
#186743 logen2105
Ezek mezei, 200W fogyasztás körüli kártyák, nem kell rájuk a hatalmas 3 ventis hűtés. Egy kompetensen összerakott 2 ventis megoldás simán lehűti őket.Szerintem nagyon vicces, hogy pár GPU generációval ezelőtt még ennél nagyobb fogyasztású felsőkategóriás kártyák is most kicsinek számító 2 ventis, 2 foglalat vastag hűtésekkel érkeztek, jónak is tartották őket, most meg sokan nem tudnak 3+ slotos 3 ventis hűtések nélkül létezni egy 200W-os kártyán.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
synaxon #97313 üzenetére
Rx 460 2 G(vagy 4 Gb,de az drágább)Használtan már 25-26 körűl párhónapossan sok garival is kifoghatsz egyett.Újonan is 32 kb.Az újabb játékokat is viszi akár Fhd-n.Persze kompromiszumokkal.
[link]
Itt pl van gigabyte windforce oc 4 Gb kb 30-ért új,én ezt venném.(haza beszélek mert ilyenem van,idle áll a venti,de ha beindúl sem hallom,nekem nagyon bevált)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Windows 11
- A KOReader ebook olvasó program
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Hegesztés topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Monster Hunter World - PS4/XBOX ONE/PC
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...