Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Ezeket találtam fent:
- Sapphire Radeon R9 280X 3GB GDR5 UEFI family 11221-22-20G Tri-X - AMD 3GB - £241.37
- Sapphire TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC (UEFI) family Radeon R9 290 AMD 4GB - £243.54
- Sapphire Vapor-X R9 280X 3GB GDDR5 OC family Radeon R9 280X AMD 3GB - £248.32
(Sapphire Radeon R9 280X 3GB family Radeon R9 280X AMD 3GB Toxic - £258.04 / ezt nem akarjuk akkor... )
- Sapphire VAPOR-X R9 290 4GB GDDR5 TRI-X OC (UEFI) family Radeon R9 290 AMD 4GB - £264.50
- Gigabyte GeForce GTX 970 4GB family GeForce GTX 970 NVIDIA 4GB - £285.82
-
Agaba
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék! Erősen gondolkozok egy új videókártyán, mert nagyon úgy gondolom, hogy a mostani már a jövőre érkező játékokat nem nagyon fogja bírni.
A kártya egy intel3570k processzor mellé kerülne, Jelenleg ezeket egy ilyen táp szolgálja ki. E hardverek ismeretében milyen kártyákat ajánlotok? Kb. olyan 60-65k-t szánnék rá & igazándiból nekem nem releváns, hogy AMD, vagy Nvidia a gyártó, csak a dolgát tegye megbízhatóan! -
törölt tag
-
vbbb
őstag
Ez angol cég. 770 az kiesik, kevés az a 2GB VRAM. 970-nél meg az a cicergős mizéria van. Azt meg azért nem akarnék. Ahogy néztem a kínálatot nincs is nagyon náluk nvidia kártya normális.
Amúgy eltévesztettem, ~65k-t fizettem anno a kártyáért és ~11-12k-t kérnek ráfizetni. Amit linkeltem kártyát arról van szó ami ~100k náluk és nekem így ~77k-ba jönne ki. De a 290/290x-es árajánlatot megvárom, hátha az is ilyen mértékű olcsósításon esik át. Ez a Toxic hűtés jól müxik?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
Ditoo0225 #56686 üzenetére
Itt tudnak hozzá egy jó tápot ajánlani ... Link
(#56687) Fenn3gyer3k
Igen oda elég a GTX 770 főleg erre a felbontásra még egy GTX760 is !
AMD oldalon az R9 280 és 280X (utóbbi Vram hűtés nélkül nem ajánlott)
(#56688) superecneB
Ilyen árkategóriában az R9 280 ami jó (vagy megvárod a GTX960 -t jövőre) !
Vagy kicsivel drágábba a GTX770, akár apróról garanciával még jobb !
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Szia,
Hát pont emiatt kérdezemMennyit kell minimum költenem ahhoz hogy ebben a natív felbontásban eljátszogassak hétvégente autós játékokkal meg esetleg ilyen CoD-hoz hasonló dolgokkal, esetleg később ha kijönne esetleg a GTA pc-re akkor az azért fusson el rajta.
Alapvetően utoljára egy Ati HD4850-em volt akkor nagyjából 25k-t költöttem rá +12k a hűtő. Ma ezt szerintem 50k alatt nem tudom megjátszani, de 60 felé már nehezen mennék, de ez inkább elvi kérdés mint anyagi. Ha viszont azt mondod, hogy 60 alatt nem kapok a fentieknek megfelelő kártyát akkor gyűjtögetek még meg érlelem magamban.
Viszont mindenképp valami friss generációs kártyát szeretnék nem régi HD7870-et átcímkézve pl. ehhez nyilván várnom kell még... -
Fenn3gyer3k
tag
Sziasztok
Gondolkozom, hogy vga-t kellene cserélnem. A mostani játékoknak elég lehet egy GTX 770 2GB-os kártya ? (gondolkoztam a 3GB-os verzión is de az jóval drágább.. :S ) A memória mérete miatt kerülhet hátrányba az új 970-es mellett ? A kártyát pedig 1680x1050-es felbontáson használnám. Oda elég lehet ? Vagy ezen az árfekvésen van jobb kártya az Amd-s oldalon ? Ha van akkor letudnátok írni, hogy mi szól az adott kártyák mellet ?Előre is köszönöm !
-
vbbb
őstag
A kártyám garanciában van mint már korábban írtam itt, de nem tudnak helyette ugyan olyat adni. Sapphire 7970 OC Edition with Boost 3GB-os VGA-ról van szó amit anno ~80k-ért vettem. Sapphire 280x 3GB Toxic-ot ajánlottak fel plusz ~10 ezer forint ráfizetéssel. Fogadjam el szerintetek?
Arra még nem kaptam tőlük választ, hogy mennyi ráfizetéssel lenne egy 290/290x
[ Szerkesztve ]
-
nagyzolee
csendes tag
Sziasztok!
HP 6005 Pro SFF használt gépet akarom megvenni netezni(youtubeHD, "élő" sportHD), játszani nem szoktam.
Ebben, bár 1333Mhz-es Ramot is kezelné, "csak" 4X1GB Ram van 1066Mhz-es, gondolom aki árulja ilyet tudott bele szerezni vagy a "gyári" benne lévő is ilyen volt (2x1GB 1066Mhz) bővítés előtt, DDR3 viszont mind. Az lenne a kérdés hogy nagy-e a különbség a 1066mhz és a 1333mhz között vagy netnél(flash videó stb.) nem igazán számít csak játéknál?
4x1GB-ot is tud kezelni Dual Channel?
Proci az AthlonII X2 250 3Mhz L2 cache:2MB Benchmark:~1800 pont ez kb.Core2Duo 7xxx-nek felel meg
HD4200 integrált videókari Benchmark:~100 pont, HD youtube-hoz remélem elég....
+kérdés hogy ezen paraméterek alapján pár évig fejlesztés nélkül még elvinné nekem a fenti tartalmakat?
A gép 30ezerFT lenne, nagyjából duplájától lenne új gép de inkább triplája.....ha ez a használt is megfelel még vagy 3 évig nem dobnék ki fölöslegesen pénzt az ablakon plusszba....esetleg kapna egy SSD-t a rendszer, csak nem tudom van-e értelme mivel nincs rajta sata3....egyébként van benne egy 160GB-os HDD sata2+egy DVD író.
Ház, táp, alaplap az "gyári" HP...
Vélemény?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Ditoo0225
aktív tag
Szerintetek melyikkel járnék jobban ?
Asus R9 280X vagy Asus ROG 760 MARS? Most 1 áron tudnám beszerezni a ROG-ot az r9el.
-
Teaway
veterán
válasz
Zsiráfnyál #56678 üzenetére
Kérdezd meg a pénztárcádtól. Tudni fogja, melyiket vedd
-
juve600
nagyúr
válasz
Zsiráfnyál #56678 üzenetére
annyit biztos nem ér...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zsiráfnyál #56676 üzenetére
mért kell ezen feszülni? a kis OC-t amit adtak neki te is könnyen elérheted, sőt...
-
Teaway
veterán
válasz
Zsiráfnyál #56674 üzenetére
Passz.
+2,5%, illetve +15% -
Teaway
veterán
válasz
Zsiráfnyál #56662 üzenetére
Ha jól látom az ASUS oldalán, akkor így alakulnak a GPU Base Clock-ok: 980, 1006, 1134MHz.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Zsiráfnyál #56670 üzenetére
Bátran veheted SSU nélkül is. Az extra hűtések, általában két dolog miatt érik meg:
- kevésbé lesz zajos terhelés alatt
- kicsit növeli a tuningpotenciált, mert a GPU-t és egyebeket alacsonyabb hőfokon tartja túlhajtásnál. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Na de akkor arra még térjünk vissza, hogy kell ez az SSU, vagy felesleges ? Azért rakják a VGA-ba, hogy lehessen húzni, vagy hogy stabilan működjön a gyári paraméterekkel ? Asus-nál előfordul, hogy gyárilag melege van egy VGA-nak, vagy bátran vehetem az SSU nélkülit is, nem lesz vele ilyen problémám ?
-
bandi0000
nagyúr
ha úgy látod hogy kevés a proci mindenképp érdemes cserélni egy I5-re de abból meg jobban jársz ha K-s procit veszel hogy maradjon benne később is kakaó, microlagg lehet a kártyától is AMD-nél jelen van valaki látja valaki nem, meg a proci is lehet gyenguszka és leesik az fps ed
-
NY124
tag
válasz
Zsiráfnyál #56664 üzenetére
Jár hozzá ugyanúgy a gyári garancia, és igen, innen a fórumról csinálja egy srác.
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg az aláírásomban szereplő konfigot használom.
A videókártyát úgy gondolom, még használhatnám egy darabig, Full HD felbontásban, a mai játékokkal, de nem tudom, hogy jól gondolom-e.
Tervben van egy Nvidia GTX 970-es kártya, de lehet érdemesebb lenne a procimat cserélni egy I5-re és talán megszűnnének a mikrolagok, teljesítmény problémáim, illetve a jelenlegi kártyát is kihajtaná végre valami. Annyira azért nem egy gyenge kártya a 7950.
Mit gondoltok erről?
Köszi!
-
juve600
nagyúr
csak nehogy drágább legyen pénteken ......láttam már ilyet
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Zsiráfnyál #56664 üzenetére
amúgy megsúgom, még nincs péntek
Ergo amilyen árak vannak ma, az holnapra változhat, és csak ott érdemes nézni ahol reklámozzák, eddig csak E-digitálba láttam
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
juve600 #56663 üzenetére
Persze, nézem mindenhol, ezt egy másik topicban direkt kérdeztem is, hogy hol érdemes keresgélni.
Ez miféle weboldal ? Évek óta nem is láttam atw-s weboldalt, azt hittem kihaltak.
Oké, hogy olcsó, de garancia is jár hozzá ? Ha jól látom ez egy magánszemély egyéni akciója.
-
juve600
nagyúr
válasz
Zsiráfnyál #56660 üzenetére
Fekete Péntekes leárazás
azért nézd meg máshol is az árát nehogy koppanjálpl: [link]
-
-
Teaway
veterán
válasz
Zsiráfnyál #56660 üzenetére
A DC2, DC2OC és DC2T a GPU alap- és boost-órajeleiben eltérnek.
Az SSU a hőcsövezés geometriai formáját jelenti (2 db S formájú és 1 db U formájú cső).
A MOC-os pedig a rövidített változat, mini rendszerekhez. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Sziasztok,
Asus Gtx 760-at tervezek vásárolni (egészen pontosan holnap, remélhetőleg elcsípve egy Fekete Péntekes leárazást). A kérdésem, hogy ezen belül van lényeges eltérés az egyes modellek között, vagy +10 ezerért lényegében kapok egy rövid random karaktersorozatot a dobozára ?
Konkrétan :
- Asus GTX760 2GB GDDR5 GTX760-DC2OC-2GD5
(58.000 Ft)- Asus GTX760 2GB DDR5 OC GTX760-DCMOC-2GD5
(61.000 Ft)- Asus GTX760 2GB DDR5 GTX760-DC2-2GD5-SSU
(69.000 Ft)- Asus GTX 760 2GB GDDR5 GTX760-DC2T-2GD5-SSU
(71.000 Ft)Értelemszerűen az 58.000 Ft-os változat felé húz a szívem, de mi a lényeges gyakorlati különbség közöttük ? Az SSU állítólag egy apró eltérés a hűtésben. Szükségem van erre, vagy enélkül is stabil a VGA ? Egy Zalman Z9 plus házban fogom használni, tehát relatíve jó hűtés lesz körülötte.
-
Geresics
addikt
válasz
t72killer #56657 üzenetére
Eddig egy 1440x900-as monitort használtam, de most kaptam kölcsön egy FullHD Samsungot amíg meg nem veszem a Dell-t, így még az éjjel le is futtattam egy gyors FurMark FullHD tesztet, és az is megerősítette, amit Te is mondasz (mindkét esetben 1236 pont), természetesen képernyő-másolásnál.
Ma még további teszteket is csinálok, csak még nem találtam ki, hogy milyen programmal! Mit javasoltok?
Szeretném úgy tesztelni, hogy
- csak 1 monitort dugok be,
- mindkét monitorra kelljen számolni (más tartalom),
- mindkét monitoron ugyan az van (másolás).Észrevettem viszont egy különös dolgot:
1 monitor esetén FullHD felbontás mellett minden rendben: az ikonok mérete normális, adott teret töltenek ki, a Win8.1 csempe-felületén a csempék a képernyő felét sem használják, betüméret frankó, stb...
2. monitort bedugom, Win alapból kiterjeszti az asztalt: még itt is minden rendben.
Átállítom, hogy a két kép ugyan az legyen, erre minden olyan, mintha 800x600-ban nézném! Az ikonok óriásiak lesznek, a csempék nem férnek ki egy képre, stb. Nézem a felbontást: 1920x1080...Átállítottam betűméretet, meg ilyesmi, de a csempék nem változtak.
Hulla voltam már agyilag, ezért inkább lefeküdtem, majd este folytatom, hogy mi lehet a gond, de mindenesetre érdekes... Első dolgom egy PrntScr lesz, és megnézem a kép felbontását! ...vagy megnyomom az infó gombot a monitoron!
Találkoztatok már ilyennel? -
ceripapa
aktív tag
Üdv, olyan kérdésem lenne , hogy a következő proci kihatja-e a következőket ( AMD Phenom II X3 710 2.6GHz AM3 Processzor).
- Radeon 260x
- Gf 750THY
-
t72killer
titán
válasz
Geresics #56656 üzenetére
Ha más a tartalom a két monitoron, akkor duplázódik a számításigény (+némi overhead esetleg), ha klónozod, azt nem veszi észre a rendszer. A különböző kimenetek (HDMI vs DP) semmilyen gondot, overhead-et nem okoznak. Az, hogy bent hagyod a TV HDMI kábelét 1általán nem gond, ha nem kerül rá egyedi tartalom.
-
Geresics
addikt
Hali!
Az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban már feltettem a kérdést, de oda nem érkezett válasz, gondoltam megpróbálom itt is!Lenne egy "fontos" kérdésem!
Ha van nekem egy videokártyám, amin van 1 HDMI, 1 DisplayPort, és 2 DVI kimenetem. (Enek kívül az alaplapomon is van - és működik is -, de az most mindegy...)
Eddig 1 FullHD (1920x1080) kijelző volt rákötve, ami 2MPixel. Az egyszerűség kedvéért vegyük példának, hogy játszom, és ez 1 egységnyi terhelést eredményez a VGA-n.1. Ha 2 monitort kötök erre a VGA-ra, az asztalt úgy állítom be, hogy "E képernyő kiterjesztése", akkor a VGA-nak 2x1920x1080 pixelt kell számolnia, ez tiszta sor. Játék alatt (mindkét képernyőt használva) ez 2 egységnyi terhelést okoz? Tehát pont 2x akkora számítási kapacitást kell biztosítani, ha az FPS-ből nem akarok veszteni?
2. Ha a 2 monitort úgy kötöm be, hogy "E képernyő tartalmának másolása", akkor a VGA hány egységnyi terhelést kap? Elvégre nem kell neki 2x1920x1080 pixelt kiszámítani, viszont azt meg kell jelenítenie!
3. Ha az egyik kijelzőt HDMI-n, a másikat DP-on csatlakoztatom, az vajon mit jelent terhelés szempontjából? Elvégre ez két különböző kódolás. Még ha ugyan azt a jelet küldi is ki mindkét kijelzőre, akkor is kétféleképp kell is kódolnia!
Tudom, hogy ezek elsőre nem tűnnek lényeges kérdésnek, de épp monitorvásárlás előtt állok (egy Dell P2414H-t néztem ki magamnak), és van egy FullHD TV-m. Jelenleg a TV-t HDMI-vel csak olyankor csatlakoztatom a gépre, ha azon akarok valamit megnézni. Azt tervezem, hogy (kényelmi okokból) a HDMI-t is folyamatosan bedugva hagynám, az asztalt "másolnám". Szeretek viszont játszani, de a teljesítményből nem kívánok veszteni, ezért, ha pl. 30% erőforrást venne ez igénybe, akkor inkább kihúzom...
-
Sziasztok!
Gigabyte GA-MA790X-DS4, Athlon64 X2 5400+ és Thermaltake TR2 - 470W táppál ki tudok hajtani egy GTX650-et? Jelenleg egy passzív 8600GTS van a gépben, ez lenne cserélve egy GTX650-re.
Kösz,
vinpilu -
fsb1000
nagyúr
válasz
cynric #56649 üzenetére
Nem a "Wattot" kell nézni a tápon, hanem a 12V-os ág terhelhetőségét Amperben.
.
Tesztoldalakról kinézhető mennyit fogyaszt csúcsban a választott VGA pl. 18A, ehhez hozzáadod a rendszer többi fogyasztását Lap+Cpu+RAM+Hdd = 12A.
Ez összesen 30A. Erre még ráteszel 20% tartalékot és kijön hogy olyan TÁP kéne amely 36A-t (esetleg 2x18A) tud leadni a 12V ágon.
Tápok adatlapján ez az érték mindig rajta van. -
w333
félisten
válasz
superecneB #56648 üzenetére
Kérdés hogy milyen árkategóriában gondolkodsz ?
(#56649) cynric
Egy minőségi tápegység igen, különben milyen tápról lenne szó
[ Szerkesztve ]
-
cynric
tag
Sziasztok! Ismerősöm kérdezi, hogy egy Sapphire HD6870-et elvisz egy 480watt-os táp? Egy 95 wattos amdx2 proci mellett?
-
superecneB
őstag
Sziasztok!
Intel 3570K-hoz mi a legerősebb VGA amit még normálisan - halkan le lehet hűteni? (olyasmire gondolnék, hogy ac accelero + 120-140mm-es venti 800 rpm körül)
Hétvégi játszogatáshoz 1680*1050-es natív felbontáshoz kellene.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz
metalbos #56642 üzenetére
Hm, Nvidia-barát játékok, főleg a unity, viszont a felbontásod sokat segít, így elvben elég a 770 (Unity alatt már ez is határeset).
Viszont pont mivel a unity (remélem még nem vetted meg
) is a listán van, a 970-et venném - azzal együtt kapod a játékot is, ha partner boltban vásárolsz - ez ugyebár kb 10eFt. Hosszútávon pedig a 770 sztem sokkal gyorsabban fog értéktelenedni mint akármelyik Maxwell, lévén amikor ezt a karit majd eladod, számítani fog a 4GB VRAM és a DX12 támogatás (=azaz a 970-ért 2év múlva kapsz még értékelhető kp-t, míg a 770-re úgy fognak nézni, mint ma egy 560-as karira vagy HD5800-ra). Én se szorultam rá annyira a 970 erejére, de mégis nála kötöttem ki (konkrétan).
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Illetve ha hozzáveszed még a 970 mellé járó kb 10eFt értékű játékkupont, akkor a kari erősen bestbuy a felső-középkategóriában. Egyedül a használt 290/x-ek versenyképesek vele ár/érték arányban.
#56640: a túlárazást a 970-hez képest értettem. OK, hogy ez egy drágább kari, de +20k-ért, masszívan több teljesítményt kapsz, ráadásul kuponostul.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz
F.B.I. #56636 üzenetére
Én nem bolygatnám. Egyébként kb ugyanazt tudja a két kari (670 kb = 760), viszont a 670 elvileg többet eszik (de még a tápodnak vinnie kéne).
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Érdemes egy 270X-et lecserélni egy Asus GTX670-re (garanciás még 1,5 évig) ha maradna a zsebemben 5K? Gondolom ezt is elbírja egy Hexa400W-os táp, G2020 mellett?
-
t72killer
titán
Ahhoz képest, hogy 30+%-kal lassabb a 970-nél, masszívan túl van árazva a 770
. Ráadásul az MSI 280 Gaming bő 10essel olcsóbb.
Reális áron talán aprón találni. Őszintén a 750 ti és a 970 között nem szoktam NV karit javasolni (főleg, ha a páciens AMD-t kér
), csak kivételes esetekben...
Jelen esetben kérdés, milyen játékokról és mekkora felbontásról van szó? Mert pl egy witcher 3 vagy AC Unity feladja/fogja adni a leckét még egy 970-nek is, ill ha monitor téren szépítünk fullHD fölé, ott is gyorsan nő az igény a combosabb grafikus irányába.
-
metalbos
csendes tag
Szerintetek megéri az árát ?
https://www.pcx.hu/termek/his-r9-280x-3gb-ddr5-h280xqmt3g2m-videokartya-69211Vagy ez :
https://www.pcx.hu/termek/sapphire-r9-270x-2g-ddr5-toxic-11217-02-40g-videokartya-45096
[ Szerkesztve ]
-
metalbos
csendes tag
Milyen VGA.t vegyek ?
Gépem fx 6300 8 gb ram thermaltake 530as táp. AMD böl milyet ajánlotok amivel 1-2 évig ne keljen cserélni ! Pcxröl rendelném. Max 60 ezret szánnék rá !
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz
t72killer #56599 üzenetére
Szerintem a Phenom x4 955 CPU nem rosszabb,mint a mostani fx 4100 meg hasonló fx 4 magos prociktól sőt inkább lekörözi őket szerintem simán elfog vinni egy GTX 760-at ha esetleg CPU limit jönne létre akkor érdemes lehet nagyobb procit venni ahogy fentebb írták.Viszont feleslegesen kár lenne költekezni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
(#56624) NY124 és (#56625) juve600
Nagyon durva ...
-
w333
félisten
Azt a rézfánfütyülős videókártyás mindenit ... Link
-
Gtmn
csendes tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek a lenti konfigba vennék videókártyát, játékra lesz BF4, Far Cry és egyebek Full HD felbontáson, 30-40k közötti kártyák játszanak.
Alaplap: S1150 Inter B85
RAM: DDR3 Kingston 1600 Mhz 4 Gb
CPU: I3 4340 3.6 Ghz
TÁP: Chieftec 400W30-40k a keret.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
DPISTI00
csendes tag
Sziasztok!
Videokártyát szeretnék váltani.
Gépem adatai: intel core i3-3220 3.30GHz, 8gb ram, 64 bites op rendszer
videokártyám: geforce gt 630 2gb ddr3Ezeket néztem: Gigabyte gf gtx660 3gb 192bit ddr5-öt VAGY gigabyte gf gtx760 2gb 256bit ddr5-öt VAGY Sapphire Radeon R9 280 3GB 384bit DDR5 PCI-E 11230-00-20G. Ezek közül bármelyik jó lenne a gépemhez és ha igen melyik lenne a legjobb?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
kun janos
újonc
Üdv! Asus matrix platinum r9 280 x vagy asus matrix platinum hd7970?
-
w333
félisten
Persze ez a lap jó lesz ehhez a procihoz, csak ugye kérdés hogy kell ez neked
nem lebeszélni akarlak de szerintem egy Asus H81M-E / Asrock H81 HDS lap + i5 4570 -el jobban jársz és még spórolsz is vele az új videókártyára, persze ha kell a 4 ram foglalat akkor vedd úgy hogy nem mondtam semmit
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Még mielőtt félreértesz, nem az 1150 foglalatra gondoltam !
Úgy értettem hogy H97 -s lap kell hozzá, mivel ez már a Refresh proci tehát a H81 és B85 alaplapok nem jók hozzá !
Ha spórolni akarsz akkor egy H81 lap + i5 4440 -t vegyél !
(Szerintem tedd bele a régi kártyát)
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
Hát azért hülye nem vagyok
Természetesen tudom, hogy más alaplap kell hozzá. Vadonatúj gép lesz. Csak a táp és a merevlemez megy át a régiből.
A kérdésem csak arra irányult, hogy amíg nem döntöttem a VGA-t illetően, addig tegyem bele a régi kártyát, vagy használjam az igp-t. Ezt meg is kaptam. Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest