Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
"Már 3x is voltam médiában és már biztos h nem veszek lg-t, beállítás ide vagy oda képtelen vagyok megvenni úgy h mellette a samsungnak és a sonynak is sokkal szebb a képe!"
Erről van szó, ugyanezt állapítottam meg minden alkalommal és nem csak a MM-ban. Sőt, a két S-betűs mellé még oda lehet írni a P-betűst is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
Na látod, majd jó drágán veszel egy másikat, és rájössz, hogy az se tökéletes. Szóval minél drágábbat veszel, annál nagyobbat fogsz csalódni. A két "S" betűsnek is vannak hibáik, és a jappán "P" betűsnél is vannak hiányosságok. Az új Panasonic-ok ígéretesek, de nem az alsó és közép kategóriára gondolok most. Mondjuk a DX800-at példaként. Az alsó kategóriában FHD-ben sehol ne várjunk csodát. Az UF850-es webos2 nem lassú, nem tudom most melyikre gondolsz. Ha veszel egy fapadost, lehet még gyorsabb lesz, mint a csodálatos, de olcsó Smart tévék.
-
törölt tag
250k-t adnál egy 50" FHD-ért? Nem elírás? Annyiből inkább 55"-os tévét vegyél.
ootman Szerintem mind3-nak jó képe van, be lehet állítani egyformára. A H6400-as jobban felszerelt, ahhoz pluszban még egy Smart távirányítót is adnak. LF652V-ből VA paneles verziót is lehet találni, hogy hasonló legyen a másik 2-höz. Nagyobb üzletekben szinte lehetetlen összehasonlítani normálisan, a sok zavaró tényező miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gratula! Akkor örülj neki, majd megszokod.
Marabunta Az a 24"-os cucc monitornak való, te meg tévét akarsz, az meg 32"-nál kezdődik.
greike Fekve nem kéne, nézd meg, hogy melyik tetszik jobban, de a J6200 van a legjobb árban a 3 közül hivatalos jótállással.
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
Rá kell tolni a KODIt és azonnal felismeri, várakozás nélkül. A gyári lejátszó progija visz mindent, de sajnos mivel ömlesztve kezeli lassú, mint a tetű ha sok a fájl, amit beszkenneltetsz. Én KODIt használom, a gyárit meg csak 3Dre vagy Demók lejátszásához.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest