Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Adatbiztonság.
Én sem mondom meg neked, hogy a következő választásod jó/jobb/legjobb lesz-e.
Azt nem tudom garantálni, hogy ha bekúr a túlfesz, akkor bírja-e.
Ezért ilyen tartóssági kérdésbe kár belemenni. Vedd meg, használd amíg gondolod, aztán cseréled.
Ha a mostanival meg elégedett vagy, akkor kár variálni.
De ezt offba teszem, mert valamennyire magánvélemény.Te tudod, hogy mennyire tárterületre van szükséged, meddig nyílik a pénztárcád.
Filléres tétel lassan az SSD, használtan egy jobb minőségű TLC-MLC 250-256-os 8-10 ezer forint...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
"de ki mondja meg előre, hogy marad-e lineáris?"
Az csak toled fugg hogy linearis vagy nem. Nezd meg mennyi az adott modell es kapacitasnal a TBW, mennyit irtal mar ra es az irott mennyiseg a TBW adat kb. 8%-at fogja kitenni. Tehat ha ugyanyugy hasznaldo mint eddig akkor kvazi "linearis" lesz.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Graphics
Jómunkásember
Azért a 92% az nem hanyatlás eredménye, hanem természetes elhasználódás.
Tehát semmi baja nincs.
Mindkettő jó SSD, de a Samsungnak azért vaskos felára van ,és sejtésem szerint egyiket sem újan veszed.
Azon az árszinten viszont még használtan is lehet kifogni MLC-s SSD-t ha ez mindenképp szempont.
Az Intel SSD-je is jó cucc, ez ugye Enterprise/Server cucc.
A TLC-től nem kell "beijedni".[ Szerkesztve ]
-
masoo
tag
Hát igen Az ötlet mindenképpen előre mutató és hasznos, de azért meg kell követnem az oldalt, mert nem is kerestem.
Az oka pedig, hogy részint fórum az oldal, így 1 dologra koncentráltam még frissnek mondható tagként, arra, hogy kérdezzek és választ kapjak a kérdéseimre, ezért nem nagyon nézelődtem, ennek oka a rossz beidegződés, mert sok oldalon fölösleges cikkek, reklámok birtokolják a széleket.
A másik pedig, hogy civilizációs betegségem van nekem is, azaz könnyebb kérdezni, és készen kapni választ, mint megeröltetni magam és keresni, olyan infókat amik készen vannak, létrehozni és alkotni szeretek, de kész dolgokat pedig azonnal akarok. Szóval azért nem csak az oldal hibája de az ötlet jó és a koordinátákat is köszönöm! -
Hunork
veterán
Hát ez nem tudom, hogy jött ide : Intel Lehet, rosszul fogalmaztam, MLC a memóriachip működési elvére utal... már ha így már pontosabb.
Orgi: értem én, csak nem lenne jobb egy szép mondatban kijavítani, körbeírni? De lehet, túl igényes vagyok...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Roland8622
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Amint meg jön jövő héten az SSD, izzítom is
(#38109) Viperator
Megmondom őszintén amit nem próbáltam, nem szívesen ugrok neki. A jól bevált dvd-s telepítés nekem eddig bejött, maradok annál. Lehet kicsit maradi vagyok ezen téren (pedig más informatikai résznél haladok a korral, szoftveresen főleg).[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
pvt.peter
őstag
Utánakérdeztem az iPON -nál, hogy mitől ütött be ennyire a PLEXTOR 256GB M6 PRO SATA3 2,5" PX-256M6Pro ára.
Ezt a választ kaptam:
"Jelenleg egy másik forrásból tudjuk beszerezni eltérő áron.
A korábbi disztribútornál sajnos elfogyott a termék."
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
jeni
félisten
besz@rás de ennyivel?
amúgy itt egy helyen olcsóbb még a 45000Ft képest. A járt jól aki megérezte korábban az extra drágulást és megvette 32000Ft váron a Plextor,linkelésnél tényleg láttam,hogy 32000Ft,de az a 12-13000Ft-al drágább lett ez sok érte.
Számítani kell a többin is,hogy drágulnak a jobb régebbi SSD-k? -
Zotyipotyi
csendes tag
Tényleg? Nem mondod... Na de melyik ok miatt nincs ott? (Rákerestem a topicban a BX100-ra és az elején azt írták, hogy azért nem ajánlott, mert még túlságosan új, aztán ajánlották többször, aztán pedig arról volt szó, hogy be fog kerülni az ajánlottak közé, oszt ennyi, nincs több infó, és még sincs az ajánlottak közt, tehát vagy történt vmi ami miatt kivették, vagy véletlenül maradt ki! Ha az előbbi, akkor érdekelne, hogy pontosan mi!)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest