Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz PROTRON #66028 üzenetére
2011 óta vannak SSD-im, és ez az első amelyik elromlott úgy, hogy csak az Origines játékaim voltak rajta.
SSD I.:Plextor M8PeG SSD meghajtó (PX-256M8PeG)
SSD II. ADATA XPG SX930 SSD 480GB SATA-III Termékkód: ASX930SS3-480GM-C
SSD III.: Corsair 60GB Force GT
SSD IV.:SAMSUNG 500GB SSD Series 850 Evo (MZ-75E500B)
SSD V.: SAMSUNG 500GB SSD Series 860 EVO MZ-76E500B/EU
SSD VI.: Kingston SSDNow V100 SV100S2/64GHDS szerint 100%-os volt.
A hibajelenség: Battlefield V közben szállt el jellemzően, mert lényegében csak azzal játszottam. Elsőnek mikor kilépett a BFV a Windows 10-nél a HDS jelezte, hogy nincs vele kapcsolat. Oké, gépházban megigazítottam a SATA kábelt, és amikor újból bekapcsoltam a gépet ott volt 100%-os kondícióval. Na most amikor már harmadjára csinálta tudtam, hogy baj van. Dec.2-án küldtem el RMA keretében.
Futárt küldtek érte, elvitték, megállapították, hogy javíthatatlan.Választhattam, hogy a pénzt kérem vissza, vagy levásárolom. 56900 Ft volt 2017 februárjában. A pénzt kértem vissza.
Aztán filóztam, hogy elég e a jelenlegi SSD kapacitás:
Arra jutottam, hogy mivel kevesebbet játszom már mert nincs is rá időm, meg közel vagyok a 40-hez is, és csak játékok tárolására szolgált, elégséges, de ha van jó áron SAMSUNG SSD akkor beleugrok egy 1 TB-osba, feltéve, hogy szépen 870-es lesz... jól mutat a számozás De mivel QVO-ról le van írva, hogy nem lenne jó, és nekem csak SATA-s kellene, hiszen van NVMe-s rendszerem (egyidős a Plextor meg az ADATA) így hát mégsem feltétlen szükséges, közben nézegettem a Crucial-t is, de arra jutottam, hogy mivel nem égetően fontos a dolog, megvárom a következő nagy akciókat, lehet egy évet is, mert imádok BF keretében vásárolni, na meg vannak olyan játékok SSD-imen amiket majd végigtolok, aztán törlöm őket, azaz még több szabad hely lesz.
Az ADATA azért csalódás nekem, mert 6 TB írás körül volt rajta, és ezt 3.5 év alatt! Illetve amiért sajnáltam, hogy MLC-s volt!
A következő SSD-m tehát megint SAMSUNG lesz, de azt , hogy mikor még nem tudom.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest