Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz kbalazsa #3772 üzenetére

Intel® G41 /ICH7 van a lapodon, tehát AHCI nincs, ennek tudatában telepíts oprendszert. Tehát IDE módban csak akkor működik a TRIM, ha a WIN 7 alap driver-jeit, teszed fel. Chipset és egyéb nem kell, nehogy bezavarjon.

(#3762) Hunyus: Samsung 830 64 GB most nagyon jó áron ( 14900) van , ár/érték arányban ez most a bestbuy a 64 GB-osok közül.

(#3765) DeFranco : Most kivételesen az egyik hasznos hozzászólását olvashattuk, és szerencsére nem tette hozzá, hogy ezért vegyél inkább Samsungot....
    Annyira meghatott a cikk, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy kiveszem az ajánlásból az Agility3-at és 4-et is. Annyi jó SSD van már helyettük. De majd megy egy kőrkérdés.
    Egyébként rémlik valami, hogy Vertex 4-el is vannak ilyen teleírt SSD és lassulás probléma, de már nem tudom hol olvashattam.

(#3766) Hooper: Ha olyan SSD-t keresel, ahol stabilan magas a szekvenciális olvasás, és írás, akkor a 128 GB-os Samsung 830-at és a 128 GB-os OCZ Vertex4-et javaslom. 64 GB hamar betelhet a sok képpel, és a 64 GB-os SSD-k írási teljesítménye sokkal kevesebb , mint a 128 GB-osoké.

(#3771) Roxy27: Pedig a Corsair Force 3 és a Corsair Force GT is jó SSD, hasonlóan a Kingston V+200-hoz, ezek kb. hasonló árban vannak,mint az Agility 3 , értem ezt a 128 GB-os példányokra.
    Klónozáshoz Macrium Reflect Free programmal van egy nagyon jó részletes tutorial.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák