Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
-
MrTiba
csendes tag
Helló!
Azt hallottam az 1-2 tb-s ssdkről, hogy képesek megsülni. mennyire kell ettől tartani?
Egy samsung 850 pro 1tb os ssd-t szeretnék venni. -
bosikadu
csendes tag
Én is rendeltem egyet.
Vagy életem biznisze vagy semmi. Majd csak meglássuk mi lesz belőle. -
ViZion
félisten
Rendeltem én is, de pick-pack-ra... hátha mégis, bár volt már ilyen, asszem procit és VGA-t is rendeltem így, más meg monitorokat... Természetesen törölték a rendelést, ezzel is az lesz.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tombi
őstag
Itt is "meglássuk"
KP-is játszik remélem
-
jeni
félisten
válasz bosikadu #31487 üzenetére
Tuti elírás
a fele akkora többe kerül -
artiny
őstag
Intel vs Samsung ssd meg mindig él.melyiket?
a masik egy ilyet is akarok venni: Samsung SSD T1 externý 500GB - ilyennel valakinek tapasztalata?
-
bosikadu
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam ezt az ajánlatot: http://www.bluechip.hu/termek/ssd-sata-iii-2-5--silicon-power-480gb-velox-v70---
Ez valami átverés, félregépelés vagy csapjak le rá azonnal?
-
artiny
őstag
válasz Emperor_ #31474 üzenetére
Intel bol 535 set tudnek venni, ilyet: Intel 535 480GB SSD bulk ami árban belefér meg ,nincs nagy kulombseg a samsunghoz kepest.
Melyik a megbizhatobb? othonra kell notebookba amin autocadezek.
-
DrJános
aktív tag
Bár mondjuk egy Samsung 850 PRO is biztos jó, de a 3D V-NAND fene tudja mennyire megbízható.
De túl rossz nem lehet ha mernek rá vállalni 10 évet.Az "öcsivel" 840 PRO mondjuk meg vagyok elégedve.
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Bodor
veterán
válasz coolpet #31478 üzenetére
Nincs vele tapasztalat, de attól még jó lehet.
(#31479) DrJános: Adata SX930 vagy OCZ Vector 180 (OCZ ShieldPlus Warranty) az ajánlatom. Nem tömörít a vezérlő, MLC-s, 5 év TBW mentes garancia.
[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni. Lesz egy új gép itthon és abba szeretnék SSD-t
SSD esetén van pár dolog amit személy szerint fontosnak tartok. Szeretném ha a vezérlője nem tömörítené az adatokat és a TLC-ben sem bízom igazán.
Szóval az ajánlottak közül olyan érdekelne ami sima MLC, gyors és előreláthatólag megbízható lesz hosszú távon. Ha több ilyen van az sem baj.1, keret akár 20-25
2, méert 120GB
3, asztali gép Sata3
4, ASRock H97M Pro4 [link]
5, 3/5 év gari
6, Általános felhasználás, Win7 megy ráGép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Megerkezett a HP Probook 450 G2-es laktokom, es abba szeretnek egy SSD-t
A Transcend Premium 2242 M.2 Sata SSD-t neztem ki 128GB-os kivitelben.
Van rola tapasztalatotok?
Koszi
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz Kolondrum #31460 üzenetére
nézd én nem utálok senkit főleg olyan embert nem akit nem is ismerek és sosem bántott
kicsit furán érintett a válasza ennyi igaz magánéleti gondok miatt lehet sőt biztosan én is érzékenyebb vagyk. nem taetozik ide de éppen válás előtt álok .ha valaki egy ilyen nagy szktudású ember mint Bodor és gazdája egy ekkora topicnak kicsit máshogy is álhatna az emberekhez néha
de utálatról szó sincs csak kicsit fura voltHTC desire 500
-
ViZion
félisten
válasz scabi78 #31471 üzenetére
Akkor csináld, amit én csináltam anno: veszel egy 120 GB-ost, arra rendszer, PS, Corel, stb. elfér, a játékok és mezei fájlok nyilván már nem. BF eddig is HDD-ről ment, sokat nem vesztenél vele. Később meg veszel bele egy 240-est a játékoknak.
BF3-ban nekem nem sokat hozott, hogy SSD-re került, morogtam is érte. Fallout, STALKER mintha gyorsabban töltene be, nem mértem. Legtöbbet MWO-val játszom, ott is inkább a szerverek és a netem a limitáló, nem a HDD. Valamelyik SSD topikban volt róla szó, h minek jó nagyon az SSD (Simsre, Starcraftra emléXem, de olyan progikat írtak, amikkel én pont nem játszom). Ha gondolod elugrasz hozzám és meglesed milyen a BF3 SSD-vel
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Emperor_
addikt
válasz King Unique #31467 üzenetére
Megbizhatosag szekcioban benne van egy fontos mondat. A nem ajanlasra vonatkozoan.
A v300 ajanlobol valo kikeruleserol kulon volt "nepszavazas". Bodor kollega megadta a lehetoseget a nyilt vitara.
Csak, hogy lasd mogotte levo gondossagot.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
artiny
őstag
Jók a Samsung 850 EVO 500GB -k? vagy esetleg az intel ssd-k a jobbak?
-
Bodor
veterán
válasz scabi78 #31470 üzenetére
Veheted a Fury-t is, de +2000-ért tényleg jobb választás lenne a Samsung 850 EVO, igaz ennyiért csak 3 garanciával láttam pár helyen, de ha "szerencséd van", akkor tudod regisztrálni a Samsung oldalán, és akkor kapsz +2 évet rá.
Ha 180 gigás origin mappád van, és még el kell férnie a Windowsnak is, ami idővel hízik is, akkor lehet, hogy a 240-250 GB-os SSD is kevés lesz, mert 10% szabad helyet azért illene szabadon hagyni rajta.
( 240/250 GB-os típusok közül én egyébként most az Adata SX 930-at ajánlanám a legjobban, mert írási limit mentes, és 5 év garanciával adják, 32K-ért)
-
scabi78
senior tag
Most olvastam el, bocsi!
Ezt néztem ki:
INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX 62.117 Ft
GIGABYTE GA-B150M-D3H 25.311 Ft
HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 HX421C14FB/8 19.023 Ft
HyperX 240GB FURY SATA3 2,5" SHFS37A/240G 26.532 FtA felhasználási cél: napi BF3 és most Hardline, netezés, film, néha photoshop és corel.
Minél olcsóbban szeretném megúszni az SSD-t, de a 180 gigás origin mappa miatt 240-nél kisebbet gondolom nem érdemes megvennem.
kösziTiszta Windows, rendes ház!
-
ViZion
félisten
válasz scabi78 #31464 üzenetére
SCsabítónak csúcs szkájlék lesz, játékos konfig, BF fan és nagy hentes a srác...
Szerintem a
FuraFury is jó, de a Samsung 850 EVO-t is megnézném, kolléga ezzel szerel, ajánlotta, itt megerősítették...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
King Unique
titán
Ha nem olvassák el, akkor minek írtatok összefoglalót? Magam bőrén tapasztaltam, hogy márpedig megértőnek, türelmesnek és segítőkésznek kell lenni, ha tanácsokat adsz az egyes topikokban, még ha sokszor fárasztó is. Ha ekkora nyűg, akkor inkább ne válaszolj senkinek és hagyd másra a dolgokat.
Valóban, általánosan vagy ajánlott, vagy nem, de vannak olyan termékek, amiknél nem lehet ennyire konkrétan rávágni. Pl. külső házaknál is vannak előnyös és kevésbé előnyös paraméterek, de xy hiánya miatt, attól még a célnak megfelelhet, működhet problémamentesen. Gondolom SSD-knél, ha vki nem csak az ajánlott listából vásárol, attól még nem feltétlen fog neki 1 hónap után tönkremenni.
Azt megköszönöm a magam és a többiek nevében is, ha az összefoglalóba bekerülnek az említett dolgok.
-
Bodor
veterán
válasz King Unique #31461 üzenetére
Nem hiszem, hogy magas lóról osztok, csak lehet kicsit nehezen tolerálom az értetlenkedést, a lustaságot, és néhány ember stílusát, vessző és tagolás nélküli mondatait, bizalmatlanságát.
Ok, az már igaz, hogy akkor nem kell reagálnom.
Lehet szájbarágósabbra csinálni az összefoglalót, de minek, mikor úgysem olvassák el?
Ettől függetlenül megfogadom a tanácsod, lesz egy lista a kifejezetten nem ajánlottakról, hogy meg lehessen különböztetni azoktól, amik más okokból ( magas ár, valamelyik szegmensben kisebb teljesítmény, alacsony írási terhelhetőség, tapasztalat hiánya, vagy csak rossz ár/érték arány az ajánlottakhoz képet) nem kerültek be az ajánlottak közé.(OFF)A táblázatban meg pont az nincs feltüntetve, hogy melyik, mennyire ajánlott, esetleg árak stb. (/OFF)
Nincs olyan, hogy kicsit vagy nagyon ajánlott. Vagy ajánlott vagy nem. Mivel indokolnád, hogy valami kicsit, közepesen vagy nagyon ajánlott? "Kevésbé jót vagy kerülendőt" nem teszek bele az ajánlásba!
Az árak meg állandóan ( és ezen belül webshoponként is) változnak, ezért sincsenek feltüntetve, és hagy ne én keressem már ki a kedves vevő helyett az aktuálisabb legjobb árat az interneten. Meg ne vegyem helyettük?(#31464) scabi78: Milyen alaplapba, milyen felhasználási célra?
Összefoglalót olvastad?
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Egy másik fórumon ezt az SSD-t ajánlották, miszerint ez a legolcsóbb „jóvétel” SSD. Vehetek ilyet? köszönöm.Tiszta Windows, rendes ház!
-
King Unique
titán
válasz ViZion #31462 üzenetére
Nem mki követi végig az SSD híreket és gondolom ezért is jön kérdezni a topikba.
Van aki beslő HDD-hez, van aki külső HDD-khez, és van aki SSD-hez ért jobban és követi nyomon a fejlesztéseket, híreket. Akad olyan, aki viszont memóriakártyákban, pendrive-okban van otthon.
Az már ritka, aki minden területen otthonosan mozog.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz King Unique #31461 üzenetére
Nem akarok beleugatni, de a V300-at kb. 2 éve vettem, akkor volt már botrány, nem is kicsi... fura, h erről nem hallottak sokan. Az első széria még jó volt, majd mittomén fél év múlva (miután minden oldal már tesztelte, jó értékeléseket is kapott) kicserélték a NAND chipeket (ha emlékeim nem csalnak), ÉS ez után pofátlanul a régi dobozban árulták a jóval gyengébb SSD-t. Volt, aki cseréltette ez miatt. Nekem szerencsém van, az első szériában vettem, ezzel nincs baj. Bevett gyakorlat ez amúgy, tápoknál sem szokatlan...
-
King Unique
titán
Üdv!
Nyilván igazad van bizonyos dolgokban. Viszont másik oldalról meg kezdjük ott, hogy nem kéne mindenkit ilyen magas lóról osztani. Szerintem... Tudom, hogy fárasztó egy idő után ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni, de akkor lehetne az összefoglalót is szájbarágósabbra csinálni, ennek elkerülése végett.
Az ajánlott listával az a picike probléma, hogy sokakat (engem is) elbizonytalanított, hogy a boltokban jóval nagyobb kínálat van, viszont azokra nincs semmilyen formában említés. Igaz nyilván nem lehet mindegyiket végigtesztelni, de akkor már azokat egyáltalán nem is szabad megvenni? Mert az árakat elnézve, akad nem is egy, ami elsőre jó vételnek tűnik.
A táblázatban meg pont az nincs feltüntetve, hogy melyik, mennyire ajánlott, esetleg árak stb. Mi a másik topikban pont ezért kaptuk meg a kritikát az oda látogató fórumtagoktól, hogy szép és jó a sok oszlop és adat, de mégis melyik az igazán ajánlott, melyiket vegyék, vagy épp melyik kevésbé jó, netán kerülendő? Tanultunk belőle és azóta nincs különösebb panasz.V300 valóban nincs benne, de az nekem sem volt egyértelmű, hogy azért nem, mert nincs róla tapasztalat, vagy azért nem, mert kerülendő? Igaz lehetett volna a topik keresőjét is használni, de van, hogy nincs hozzá türelme az embernek, vagy csak a nagy kapkodásban elkerüli a figyelmét... Illetve ennyi erővel összefoglalóban fel lehetne tüntetni, hogy mik a kerülendő típusok, ezzel is megspórolva a felesleges köröket.
Egyébként meg kérdeztem mást is.[ Szerkesztve ]
-
válasz NyuszyCaster #31444 üzenetére
Sztem csak elege lett, mert majd én megmondom, lehet utálni, de sok a h kérdés.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
szilagyiakos
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte H170-D3HP és i5 6500-ra alapuló új gépembe szeretnék SATA3-as SSD-t. A keret rá 20 ezer forint körül lenne, ebből szeretném a legjobb ár/érték arányú 120gigásat (vagy ha kicsvel több pénzért jobbat tudtok ajánlani akkor azt) megvenni. Alapvetően op. rendszernek lenne és Photoshop ill. Lightroom képszerkesztésre fogom a gépet használni.
Mit ajánlotok?
Köszönöm! -
Bodor
veterán
válasz piadex2 #31446 üzenetére
Szia! Szerintem a normális kérdés feltevés:
Sziasztok!
Használtan szeretnék SSD-t venni , kinéztem az alábbiakat, szerintetek melyik lenne a legjobb?Ehelyett:
kingston ssdnow v300 vagy ocz agility 3 ?
Kösz.
esetleg: samsung 830?Ja..és lusta vagyok elolvasni a téma összefoglalót, ahol már választ is kaptam volna a kérdésre...ráadásul az első két versenyzőmről nincs is szó az első hozzászólásban.
Ahogy a többi jó pár típusról sincs szó, melyek nem ajánlottak ...
Vagy fel kéne sorolni az ajánlottak után az összes többit, hogy azok meg nem?
Az én logikám nem ezt diktálja...
Tehát:
Kingston V300 le van butítva, lassabb mint a többi hasonló árú ajánlott.
OCZ Agility3 nem megbízható. ( Ha ajánlottak lennének, akkor ott lennének a sorban a többi között)Samsung 830 ajánlott megbízható darab, de használt SSD-nél sokat számít, hogy mennyi garancia van még rá, illetve mennyi a kondíciója ( ez is benne van az összefoglalóban) , ezek függvényében az ár sem mindegy. Te egyikről sem adtál adatot, tehát nehéz így javasolni a még ajánlott Samu 830-ast is.
Ugye nem kell leírnom, megindokolnom, hogy az összes nem ajánlott SSD miért nem az?
Egy kis idézet az összefoglalóból: ( Nem csak neked )
Ha ezt a hozzászólást és a benne lévő hivatkozásokon lévő cikkeket végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
2. Mekkora SSD-re van szükség?
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ?)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?Sokan szabadidejüket erre áldozva segítik a másikakat a fórumon, ezért jogos kérés, ha ezt a segítséget bárki igénybe szeretné venni, akkor tegye azt egy kicsit felkészülten. Köszönjük!
Szívesen!
(#31448) King Unique:
Összefoglalóban le vannak írogatva általánosságban a dolgok + oda van linkelve tengernyi írás, de vsz ezen sem fogja mki átrágni magát.
Nem is kell feltétlen átrágnia magát... Elég lenne már csak az elejét elolvasni, azért van ott a konkrét ajánlás.
Értelmezni, egy kicsit megbízni abban aki összeállította, és utána a kérdezni...A konkrét ajánlási lista szerinted= le vannak írogatva általánosságban a dolgok?
Bővebb ajánlási lista kell a népnek
9 gyártó 45 típusa van felsorolva, szerinted mennyi kéne még? És minek?
Hidd el elég gondosan lettek kiválogatva...A kérdésedre azért nem kaptál választ tőlem, mert tudtam, hogy olvastad az összefoglaló ajánlását, és láthattad, hogy nincs benne a V300, ezek után mégis rákérdezel, csak nem tudom, hogy minek.
(#31455) ViZion: Szia!
Nincsenek negatív visszajelzések a Samu 850 EVo-val kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Erről: 500 GB Samsung 850 EVO SSD meghajtó (MZ-75E500B/EU) vannak már esetleg visszajelzések? Gondoltam, h lecserélem a játékok alól a régi 240-es SSD-met erre... Megbízhatóság az elsődleges (mentés van, de ez is fontos nekem), második a sebesség.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
artiny
őstag
Melyik SSD vegyem?
Samsung 850 EVO 500GB 205€
Samsung 850 Pro 512GB 271€B.
esetleg intelt kene vennem? 512GB -t keresek -
benvolio
őstag
válasz King Unique #31451 üzenetére
Valószínű az AMD sata vezérlő miatt kevesebbek nálam, állítólag az intel jobban kihozza.
-
King Unique
titán
válasz benvolio #31450 üzenetére
Szép.
Bár 500 MB/s írnak gyári értéknek, de gondolom azt csak maga a gyártó tudja pont annyira mérni.
Nálam megy később notiba, de elsőként USB 3.0-án akarom tesztelni, illetve, hogy működik-e a TRIM...?Jól emlékeztem, hogy Crystalban a "0Fill" opciót kell bejelölni a SF vezérlősökhöz és akkor hozzák a gyári értékeket. Vagy Atto. Majd arra leszek kíváncsi, a gyakorlati fájlmásolásnál mit tud majd, pl. írás terén?
-
benvolio
őstag
válasz King Unique #31448 üzenetére
Én is most vettem egy Fury-t játéknak, ilyenek az értékek nálam:
-
Emperor_
addikt
-
King Unique
titán
válasz piadex2 #31446 üzenetére
Valahol igazad van...én is vártam volna egy korábbi kérdésemre választ megerősítésként, de nem ütötte meg az ingerküszöböt úgy látszik. Persze már mindegy, mert megrendeltem a Fury-t és "cseszhetem".
(#31445) Dealer95: ez valóban mind igaz. Viszont ti is tudjátok, hogy sokan hajlamosak nem visszaolvasni a hsz-eket, keresőt se szívesen túrják. Összefoglalóban le vannak írogatva általánosságban a dolgok + oda van linkelve tengernyi írás, de vsz ezen sem fogja mki átrágni magát.
Bővebb ajánlási lista kell a népnek, esetleg vmi rövid válaszos GYIK. EZ a táblázat is nem tudom mikori, de ebbe is be lehetne tenni Ajánlott oszlopot, különféle minősítésekkel, bővíteni stb. Mint, ahogy csináltuk mi is [link]. Igaz, persze más fajsúlyú a 2 témakör.[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Tessék, itt az enyém, működik oszt jóvan:
-
piadex2
senior tag
hello,
mi a baj a kérdéssel?
rákérdeztem, hogy a 3 ssd közül melyik a legjobb. ebben mi a rossz, hiszen erről szól a topik.
ráadásul az első két versenyzőmről nincs is szó az első hozzászólásban.
továbbá: a 830-asről csak a megbízhatóság merül fel, a sebesség nem.
tehát a kérdés továbbra is:kingston ssdnow v300 vagy ocz agility 3 vagy samsung 830?
leendő segítőimnek:
egy ici pici magyarázatot (egy mondat) kérnék majd a válaszban:
mint: "nem megbízható" vagy "nem hozza a gyári értékeket" stb.mindenkinek előre is köszönöm a segítséget.
üdv,piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Dealer95
őstag
Az esetleg jó lenne ha valakinek van valami féle tapasztalata ezzel az ssd vel kapcsolatban és megosztaná velem.
Ez mindenkinek szól:
1.Van összefoglaló, jó, hogy ki nem böki az ember szemét.
Illene elolvasni buta kérdések feltétele előtt. (pl. ajánlott-e ez, meg az az SSD stb.)
2. A lap tetején van egy olyan, hogy "kereső". Oda szépen be lehet írni, amit keresel vagy amire kíváncsi vagy és kidobja az összes találatot, ha volt arról a típusról / témáról szó.
Aztán ha ott sem találod meg amit keresel akkor tedd fel a kérdést.[ Szerkesztve ]
-
NyuszyCaster
senior tag
Bodor "Kinek lesz jó? Ha már megrendelted, akkor nem mindegy?"
Bocsánatodat kérem! Én rendesen normális hangvételben tettem föl a kérdést.
Úgy értettem hogy redszernek megfelelő lessz e és azért kérdeztem mert még változtathattam volna rajta, de már sajnos nem igy marad ez.
Az esetleg jó lenne ha valakinek van valami féle tapasztalata ezzel az ssd vel kapcsolatban és megosztaná velem.köszönöm szépen
HTC desire 500
-
Bodor
veterán
válasz NyuszyCaster #31438 üzenetére
Kinek lesz jó? Ha már megrendelted, akkor nem mindegy?
(#31441) piadex2: Összefoglalót javasolnám először is, utána meg normális kérdés feltevést...
Első kettő egyébként sem ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok erre valaki?
HTC desire 500
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek: kingston ssdnow v300 vagy ocz agility 3 ?
Kösz.piadex2
esetleg: samsung 830?
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
egy ilyet rendeletem tegnap 36 honap garival redszernek lesz szerintetek jó lesz neki?
Adata 128GB ASX900S3-128GM-C
HTC desire 500
-
varillo
csendes tag
Sziasztok, szeretnék venni egy SSD-t a laptopomba, nem mai darab már de nekem megteszi. De nem sara 3-as laptomom, az SSD pedig mind sata 3. Volna értelme bele venni vagy nem lenne gyorsabb semmivel se a sima hdd-nél?
[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
válasz Anonymus23 #31435 üzenetére
Úgy lett volna, de sajnos egyszeri aukció volt, gyorsan kellett dönteni. Majd lesz másik deal :-)
-
-
Emperor_
addikt
válasz pampika #31432 üzenetére
A legpontosabb valaszt a crucial ugyfelszolgalatatol fogsz kapni. Cegenkent eltero a garancialis politika.
Amennyiben hadilabon allsz az angol nyelvvel, kint levo ismerosodet megkerheted a level irasra.
Egyben szeretnem jelezni, hogy a huszezer felette van a vamhatarnak...Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
pampika
őstag
üdv,
többeknél láttam az ajánlott kategóriában a crucial bx100-as (250gb) ssd-t.
nem tudom, mennyire régi modell, de olyasmi tapasztalatra lennék kíváncsi, milyen az elromlási aránya?
egy laposban váltaná ki az 1 db rendszer-mindenes vinyót (1 slot van, szóval az ssd is egyedül látná el ezta feladatot a továbbiakban)a kérdés azért lenne lényeges, mert ismerősön keresztül tudnék venni ilyet usából, 20k környékén. itthon ugye ~25k, viszont 3 év gari érvényesíthető, míg a kinti portéka kb gari nélküli lenne. vagy esetleg ha hivatalos oldalon veszem, akkor nemzetközi a garanciája?
köszi
-
flash-
veterán
játékra (nem rendszer vinyónak)vennék egy 250GB-os ssd-t.
mit ajánlotok?
iá: normális áron
24-27 e ft. között kb..
[link]Kingston SSDNow V300
Crucial BX 100
Kingston HyperX FURY ?ezek a legolcsóbbak..
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Üdv!
Korábbi kérdésem alapján, úgy néz ki a Kingston HyperX Fury lesz a befutó.
Ez SandForce vezérlős, ahogy itt írták többen. Ezzel kapcsolatban van vmi ellenjavallat, teljesítmény, vagy egyéb terén, kell rajta firmware-t frissíteni? Esetleg egy Kingston 120GB MLC SSDNow V300 jobb nála?
Az ajánlott listában elvileg előbbi benne van. Eddig csak azt vettem le, hogy Atto-val érdemes mérni, ha a gyári adatokat akarom kapni.Valamint, ahogy látom, a legtöbb SSD 7 mm-es. 9/9.5 mm-es típusból van vmi ajánlott 120 GB méretben?
-
D@Ta
csendes tag
válasz Soma01 #31418 üzenetére
Köszi.
Esetleg, ha még rakok hozzá 4 ezret, akkor megtudom venni a Samsung 850 EVO-t.
Megérné? -
Soma01
veterán
válasz kriszute #31417 üzenetére
Ha ennyi az anyagi keret, akkor inkább a HyperX Fury.
D@Ta-nak is kb ez a válasz. Ha a 120-as is elég, ott azért vannak nagyon jók 25-ért. Én a rendszer+játék alá a 240-es Fury-t venném. Olvasásban nem rossz, játék és netezés, egyéb alap rendszer használat közben pedig nem nagyon kell írni, inkább olvasni, abban meg jó.
-
kriszute
tag
Sziasztok Lenovo g50 30 vennék ssd kingstone ssd Now 300 mi a véleményetek csak netezi kelenne !
Sötétedés után kitágul a világ :)
-
D@Ta
csendes tag
Üdv!
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
~25k2. Mekkora SSD-re van szükség?
Jó lenne egy 240 GB-os, de ha ennyiért nem kapható megbízható 240 GB-os, akkor jó a 120 GB-os is.3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali, SATA24. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
GA-G31M-S2L5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ?)
Elég a 3 év is.6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Általános felhasználás: rendszernek, egy-két játéknak..További: Régi alaplapom van. Az SSD-t úgy vásárolnám, hogy a későbbiekben fejleszteni szeretném a gépemet, és akkor is tovább tudjam használni.
Köszönöm a segítséget!
-
HyperX fury SATA2 alatt ugye nem limitál írás alatt? Mert az alig tud 120Mb-ot. HA jó a gondolat menetem akkor a lassulást az olvasási oldalon fogom számszerűen kimutatni.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 850 Evo 1TB-t néztem ki, a webshopok 1-5 év garival hirdetik. Ez valós? tehát aki pl. 1 évvel adja, ott samsung biztosít további garit, vagy sem? Vagy csak aki 5 évvel adja, ott lesz valóban meg az 5 év?
köszi -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Samsung 830 EVO 120GB bontatlanul megér 12.000Ft-ot? (garancia nélkül)
-
mpierre
veterán
Üdv!
Egy öreg acer 3820tg laptopba keresek ssd-t. Árban a Transcend ssd370 egész jó. Ez vállalható 256, vagy esetleg 512 Gb méretben?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
1. SSD-m vásárlásához készülök asztali számítógépbe.
Win 10-hez kellene.Van egy ilyen alaplapom, amin csak SATA II csatlakozók vannak.
A kérdésem, hogy sebességben lenne-e különbség a két SSD típus között? Kingston SSD Now V300120 GB vs. Kingston Hyperx Fury 120 GB?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Bodor
veterán
válasz pendre54 #31399 üzenetére
Szerintem a sima klónozáshoz nem kell Rescue CD-t készíteni. Az csak egy lehetőség, de simán a programban is meg lehet csinálni a leírás alapján.
(#31400) pete_21: Kingston és Transcend van a PCX-nél, én maradnék az 5 év garis Samsungnál, ha már hasonló az ár.
LINK[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest