Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Hocsika #99879 üzenetére
Igen, úgy tűnik neked kínai firmware kell mindegyikre, ha egy mesh hálózatban akarod őket használni.
Illetve az a kérdés, hogy most milyen régió alatt van az AX3600-ad. Gondolom kínai, én legalábbis az AX5-öket úgy tudtam regisztrálni, vagy akkor az volt célszerű.
Az újabb AX3600-at meg a nemzetközi verzióban már nem tudtam kínaira tenni, így nem látták egymást meshben. Azonos régió alatt kell lenniük.
Az AX3600-ra nem tettem rá a kínai firmware-t, de úgy emlékszem, hogy próbáltam resetelni az AX5-öt, hátha azt mégis tudnám magyar régióra tenni, de nem jött össze. Nem is nagyon erőltettem, inkább próba volt, mert amúgy sem azonos helyszínen vannak.
Ezért most az van, hogy a Mi WiFi appban régiót kell váltani, ha a másik hálózatot akarom megnézni. -
Capella
senior tag
válasz
Hocsika #99875 üzenetére
A Xiaomi AX-ek működnek együtt meshben, és még az sem kell, hogy ugyanolyan, AX3600 típus legyen.
Egy gond viszont lehet, és erre figyelni kell. Az nem mindegy, hogy milyen verziójú firmware van rajtuk, és milyen régió alá tudod regisztrálni az eszközt. Van két Redmi AX5 meshben nálam kínai firmware mellett, és anno nem tudtam Hungary régiót választani valamiért, ezek "Chinese mainland" alá vannak regisztrálva. Nincs ezzel önmagában semmi gond, sőt a kínai firmware nagyobb térerőt, hatótávot ad.
Később lett Xiaomi AX3600 is, viszont az nemzetközi firmware, és azt meg nem tudtam a kínai régiós fiók alá regisztrálni, helyette Hungary lett. A térerő kisebb, mint az AX5-nél.
Viszont a magyar régiós fiók alatt az AX3600-hoz nem tudtam csatolni meshben a kínai AX5-öket, nem látták egymást.
Annyiban nem gond, hogy most nem egy helyszínen vannak. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PayPal
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest