Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
_AnTi_
tag
válasz
szjoci #105824 üzenetére
Köszönöm szépen! Kicsit parázok ezektől az AliExpresses dolgoktól, illetve az a nyűgöm, hogy eddigi tapasztalataim alapján céges számlát nem nagyon kapok (legalábbis amit a NAV is elfogadna
).
Patice: Köszönöm szépen az infókat! Ezekkel tisztában vagyok, arra lettem volna kíváncsi, hogy a kolléga milyen megoldást választott!
-
szjoci
őstag
válasz
szjoci #105741 üzenetére
update: végül mesh hálózat mellett döntöttem, egy 3db-os Cudy M3000 lett az áldozat. Eddig csak 1db-ot raktam be a régi AP-nak használt xiaomi ax3600 helyére, és meglepődve tapasztaltam hogy hozza az előd szintjét. Éppen ezért a felső szintre nem kell több AP, így az alsó wifis router helyére is megy egy cudy, és a garázsban lévőt is lecserélem erre, remélhetőleg az egész porta le lesz fedve ezzel a mesh rendszerrel.
-
blakey
titán
válasz
szjoci #105741 üzenetére
Kevés lesz az egy, hiába van középen, lesznek olyan pontok, ahol már gyengül a kapcsolat, egy 2 darabos Mesh hálózat jobb lenne. Hasonló alapterületen használok egy 2 darabos Mesht, előtte vagy 15 1 db-os kialakítás volt, köztük GT-AX6000, TUF-AX4200 (ami TUF-AX6000) és azok sem voltak képesek olyan teljesítményre, mint a 2 darab.
-
Multibit
nagyúr
válasz
szjoci #89296 üzenetére
Ubiquiti Edgerouter ER-X jó választás erre az internet sebességre. Olcsó, okos. Az OpenVPN nagy erőforrás igényű, ehhez izmos vas kell(ene). Ha routeren akarod futtatni az OpenVPN szervert, akor az ER-X nem lesz igazán gyors. Mondjuk, ilyen téren a mai divatos konzumer routerek sem fognak domborítani. Sok múlik azon, hogy milyen titkosítási beállításokat használsz az OpenVPN szerveren.
-
-
ekkold
őstag
válasz
szjoci #78573 üzenetére
Mikrotik cAP ac
Ugyan csak közvetett tapasztalat, de 100...200 klienst stabilan bír. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- GAMER GÉP // I3 10100 // MSI H510M // 16GB DDR4 // 512GB NVME SSD // GTX 1660 Ti 6GB DDR O.C // 600W
- Sharkoon wave rgb gépház
- fanxiang m2 s700 pcle 4.0 500gb
- Hibátlan lemezes PS5 PlayStation 5 Fat eladó/garanciás 2025.09.08-ig/beszámítás OK
- ÚJ, BONTATLAN Iphone 14 128 GB Midnight - 1 év nemzetközi Apple Garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest