Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #40475 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha dualba veszed. Én is már várom hogy megérkezzen a 2x16GB memóriám amit kiszemeltem magamnak.
Próbáltam 4x8GB,de hát lebeszéltek róla nem éri meg a dual channel miatt is. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Szeretnék 2x8GB DDR4 Crucial Ballistix 3200Mhz CL16 tuningbarát utódját keresni.
Egy 2700X processzorom van MSI X370 Gaming Pro Carbon lappal amit 2x16GB-ra szeretnék bővíteni.
Melyek azok a ramok amik méltó hozzá? Csak azért,mert van itt táblázat amit stabilan megy 0-24h.
Használt és új is szóba jöhet 40-50k között,bár használt jobb lenne,mert ezt is használtan vettem.
-
FoLey-v
addikt
Hát én Ryzen Calculator segítségével állítottam be BIOS-ban a dram configurationban.
A te 3700X-ed gond nélkül fog menni 3600mhz CL14-es időzítéssel.Nálam a 2700X cpu alulfeszelés is - 0.0875v helyett -0.0750v-on ment már normálisan. A soc feszültség meg 1.0500v. A ram oc miatt kellett babrálnom.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000Mhz CL15 Black - CMK16GX4M2B3000C15 v5.39 ramot használok.
Sajnos ezt a ramot Hynix miatt minimálisan,visszafogottan lehet OC-ni. Így is örülök ha CL14-15-15-32 időzítéssel stabil. És szeretnék olyan ramot amit gondnélkül lehet tuningolni,hogy jobb időzítésem legyen.
Helyette amit kinéztem itt aprón. Mennyire ajánlott? Fehér szín variánsban nem nagyon láttam hsz-ek között.
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200Mhz White DDR4A cucc:
Ryzen 2700X
MSI X370 GAMING PRO CARBONElőre is köszi a válaszokat!
-
FoLey-v
addikt
Lenne mégegy kérdésem az alaplapom ezt támogatja.
Az lenne a kérdésem hogy mennyire védi a hőt az a borda nem kicsi,vélemény róla,kis tuningot mennyire viseli?Ez lenne G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB ami jó árban van.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
MSI X370 Gaming Pro Carbon és majd terben levő Ryzen 5 1600/X alkatrész mellé ramot is szeretnék venni.
Ilyet néztem ki Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHz HX430C15PB3/8 később beleraknék ugyen ilyen ramot.
A kérdéseim az lenne hogy a kiválasztott ram jó lesz meg mekkora a magassága,bordával? Alpenföhn Matterhorn Shamrock Edition hűtő alá beférne?
Most jelen pillanatban HyperX Fury Black Series CL10 van benne és kényelmesen befér.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...