Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Mugen 4 PCGH Edition hűtőt szeretnék rakni a procira és eleve Low Profile memóriákat keresek, mert egy rohadt adatot vagy rajzot sem találok a hűtő alatti helyről. Pedig lehet, hogy nagyobb is elférne. Ráadásul olyan helyen vagyok egy ideig, ahol egy gyenge talált WIFI-n szenvedek.
-
shield
őstag
"ha nem dolgozol a gépen vagy nem benchmarkolsz,", mit értesz a dolgozol alatt? Benchmarkolás biztos nem lesz. Ha dolgozok a gépen akkor más memóriára lenne szükségem?
A másik dolog a hűtő, SCYTHE Mugen 4-et szánok rá, gondolom nem mindegy melyik memóriát választom.Alx.Mercer nem ismerem ezt a típust, igaz nem is kellett régóta foglalkoznom vele. Az biztos, hogy jó árban van. Milyen minőségnek felel meg?
-
Qru
MODERÁTOR
Nem. X99-es chipset fogja támogatni elsőként és egyenlőre nem szivárog le a ddr4 támogatás a középkategóriába majd csak a következő generációs chipsetekben.
Amikor elkezdték fejleszteni a z97-et még sehol nem volt a ddr4... Másrészt valamivel el kell adni a ultradrága high-end chipsetet is.
-
asus1
aktív tag
Juhúú még a héten megjön a ram elvileg
A megrendelt termékeid feldolgozása megtörtént.
A raktáron lévő termékeket a lehető leghamarabb küldjük, ha 14,00 óra előtt ért be rendelésed, akkor a következő munkanapon Nálad is van.
Amennyiben rendelésre érkező terméket választottál, az partnereinktől megrendeltük, beérkezése a termék adatlapján minden esetben látható, addig szíves türelmedet kérjük. Amennyiben a termékek valamelyike nem elérhető, keresni fogunk! -
PainKiller13
őstag
Köszi szépen, akkor valószínűleg átveszem tőle, azért egy picit megpróbálok alkudni, mivel ennyiért kétlem, hogy könnyen el lehetne passzolni, ha mégsem lenne jó.
Ezek 1866-os ramok és Class 9-esek ha jól látom, bár a proci csak 1600-at tud ha jól láttam, viszont ha húzom akkor a ram MHZ is fentebb megy(már ha engedi a ram)?
-
StSanya
senior tag
Az alaplapja támogatja-e egyáltalán az XMP-t? Ha nem, akkor kézzel kell beállítani a BIOS-ban azokat az értékeket, amit pl. Aida64-ben az Alaplap/SPD-nél, az XMP profilban adott sebességnél lát.
Pl. XMP profil nélkül a BIOS ezt a RAM-ot 666 MHz-en (azaz 1333-on) 9-9-9-24 időzítéssel hajtaná. Ki kell nyomtatni / jegyzetelni ezért a 800 MHz (1600)-hoz tartozó _összes_ időzítést (aláhúzva pirossal) s ezt kézzel kell beállítani az adott alaplap BIOS-ában, s garantáltan mennie kell. Hogy pontosan hol kell ezt megtenni, az alaplap BIOS függő.
-
-
De4d
őstag
Tévedés ne essék, nem szóltam le, csak oly feleslegesnek tartom, és azért annyit nem ér ez nyílvánvaló
De az az óra ami 5 millió annak viszont komoly státusza van világszerte, Amit egy gép házról sose lehet elmondani, de mindegy, mindenkinek saját szíve ügye mit és mennyiért -
Celithrandi
addikt
-
-
Jelenleg ezt az LP-s 1866MHz -t használom (CML8GX3M2A1866C9B) és gyári feszen (1.5v) minden gond nélkül megy (bombabiztos) 2133MHz -n 9-11-10-30 2T (1T-n is megy persze) /többi mind "Auto" -n/
L
-
janor
csendes tag
Komolyabb tuning csak a nyár közepe/vége felé várható, ha lesz egy kis szabadidőm. Vizsgaidőszak, családi nyaralás, baratnős nyaralás stb után, sajnos addig el vagyok havazva
Egyelőre a NOCTUA NH-D14 elég lesz neki szerintem, szépen csendben el lesz vele, aztán majd meglátom
Köszi mindent
-
janor
csendes tag
Igen, rájöttem
Köszi szépen, sajnos a márkák tekintetében elég szűk látókörű vagyok, nem szívesen kísérletezek újakkal, ha valami bevált korábban. Őszintén megmondva csak Kingston ramokat néztem, köszönöm a fejbekoppintást.Ha van egy kis szabad időd, [link]-el kapcsolatban is szívesen meghallgatnám a tanácsodat. Köszi
-
janor
csendes tag
Köszi a gyors választ. Új config összeállítása előtt vagyok, a gép Iponból lenne rendelve, bennük még nem csalódtam, pár K különbség pedig nem vág földhöz. Intel-es gépről lenne szó. Corsair-ről tudom hogy ajánlott márka, viszont nincs tapasztalatom velük kapcsolatban, mindig is Kingston ramjaim voltak és semmi gond nem volt velük soha. Ahogy nézem ár/érték arányban jobb az általad ajánlott, köszi
Jeni - Használtat eszem ágában sincsen venni, megtehetem hogy újat vegyek. Mindenféleképpen kitet keresek, azért köszi
-
jeni
félisten
ha hajlandó kifizetni 45000 Ft-t
és magas házas memória KIT kell neki akkor tényleg a tied a jobb,ez nem is vitás
ha jól tudom 25000 Ft-ig keresett memória KIT-t
korábban írtam,hogy az alacsony időzítésű ramok magasabb frekivel majdnem a 2x-s áron kapható. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Msi Z170A GAMING PRO CARBON
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest