Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yanpec

aktív tag

válasz Cseneles #67114 üzenetére

A projektor teljesen nyitott állapotban van, nincs rákötve semmi. DSLR géppel csináltam képeket, ennél jobbakat sajnos nem tudok. Jól látszik, hogy mennyire nem homogén a kép.

A képek azért ilyen sötétek mert rövid záridővel fotóztam, így talán jobban látszik, hogy van a felület bevilágítva.

Alatta a mérések, az 566 lux a legnagyobb érték, ami k.b 1109 lumen(1,96m2). Ami szintén kevés mert kb 1700 körül kellene lennie.

A legalsó képen meg látszik a zöld perem a kép szélén.

Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó

• yanpec

aktív tag

válasz Cseneles #67114 üzenetére

Köszönöm a részletes választ. Én szeretem érteni mi miért van. Több probléma is van a vetített képpel. A fő probléma, hogy jobbról balra haladva a képen egyre gyengébb a bevilágítás, bal oldal szélefelé már közel 50%t esik a fényerő. Amit bekarikáztam oda jut a legtöbb fény, ha nem lenne ez a világos rész a képen azt mondanám, hogy jobbról-balra egyenletesen csökken a fényerő. Amit még észrevettem, hogy a kép szélén 1-2 mm vastagon zöldes csík látható. Számokkal : a legfényesebb rész -400lux környékén mozog bal oldalon 280-250lux között. Este megpróbálok jobb képeket csinálni. :R

Viszon ha filmezünk akkor nem lehet észrevenni semmit meg mérni sem nagyon.

[ Szerkesztve ]

Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés