Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss

veterán

válasz -KP- #62901 üzenetére

ezt mondtam, hogy reszrehajlo vagyok, elismerem. de nem indokolatlanul :)) nincs vele baj, hogy sokan nem ertetek egyet vele. van itt helye mindket tabornak sztem.

Elmondtuk már jópárszor, azért nem a vizsim brightos F22 a dlp vetítés csúcsa.
    de ha meglatnek egy szabad szemmel alig lathato mertekben jobb nativ kontrasztos f32-ot vagy akarmilyen 1 chipes dlpt akkor miert valtozna meg a velemenyem? mert nagyobb a szinter lefedettsege? random filmnel ez fel se tunne sztem, max ismert dolgoknal, demo jeleneteknel, bar ott se biztos hogy konnyen...tulertekelt dolog ez.
    gondolnam, hogy hasonlo okok miatt is helyezik pl. a kalibralo emberkek, tesztelok is elobbre a kontraszt fontossagat, mint egyeb kepi parametereket. mert ha a kedvenc jeleneted kell sasolni, pixelkukkolni hogy elesebb-e meg tobb szinarnyalat van-e a kep egyik reszleten akkor az kevesbe fontos, minthogy barmilyen film jelenetenek 50%-aban mondjuk lenyegesen kontrasztosabb kepet nezel. ezt laikusnak is konnyebb eladni, mert latja..
    3 chipesek biztos jo vetitok, lehet ra is csodalkoznek moziszobaban magas ansi es a relative magas onoff miatt milyen gyorsan utolerik kontrasztban az ajnarozott gepeimet, meg utana milyen jo kontrasztjuk van...de minek nezegessem ha nem kivitelezheto nalam.

mindkét technológiának meg van a helye és a létjogosultsága
    egyetertunk, ezt mondom en is, pd vetitonek hungexpon a helye, 5m magassagban ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés