Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
ezt mondtam, hogy reszrehajlo vagyok, elismerem. de nem indokolatlanul nincs vele baj, hogy sokan nem ertetek egyet vele. van itt helye mindket tabornak sztem.
Elmondtuk már jópárszor, azért nem a vizsim brightos F22 a dlp vetítés csúcsa.
de ha meglatnek egy szabad szemmel alig lathato mertekben jobb nativ kontrasztos f32-ot vagy akarmilyen 1 chipes dlpt akkor miert valtozna meg a velemenyem? mert nagyobb a szinter lefedettsege? random filmnel ez fel se tunne sztem, max ismert dolgoknal, demo jeleneteknel, bar ott se biztos hogy konnyen...tulertekelt dolog ez.
gondolnam, hogy hasonlo okok miatt is helyezik pl. a kalibralo emberkek, tesztelok is elobbre a kontraszt fontossagat, mint egyeb kepi parametereket. mert ha a kedvenc jeleneted kell sasolni, pixelkukkolni hogy elesebb-e meg tobb szinarnyalat van-e a kep egyik reszleten akkor az kevesbe fontos, minthogy barmilyen film jelenetenek 50%-aban mondjuk lenyegesen kontrasztosabb kepet nezel. ezt laikusnak is konnyebb eladni, mert latja..
3 chipesek biztos jo vetitok, lehet ra is csodalkoznek moziszobaban magas ansi es a relative magas onoff miatt milyen gyorsan utolerik kontrasztban az ajnarozott gepeimet, meg utana milyen jo kontrasztjuk van...de minek nezegessem ha nem kivitelezheto nalam.mindkét technológiának meg van a helye és a létjogosultsága
egyetertunk, ezt mondom en is, pd vetitonek hungexpon a helye, 5m magassagban[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- Suzuki topik