Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz proci985 #56159 üzenetére

Bangoodon az árak már áfával vannak feltüntetve, lehet biztosítást kötni ha vámot kellene fizetni akkor kifizetik (néhány dollár szokott lenni). Benne van a Bangood egy európai áfa regisztrációs rendszerben és mindent így hoznak már be, az ár már e szerint van feltüntetve. Sokszor árulnak cseh vagy lengyel raktárból is közvetlenül, itt még a szállítási idő is nagyon kevés szokott lenni.
    Appotronicsé az ALPD technológia, én nem értek hozzá de talán itt is írták már hogy mozi gépeket is készít vagyis azért nem kispályás ezen a téren. Ami ALPD technológiás az tőlük van az biztos, Xiaomi sok projektorában van bent, Xgimi illetve még néhány kínai markában láttam, Hisense is ugyan ezt használja, de más (nagy) gyártóktól nem láttam még. Barcora kíváncsi lennék, merthogy partnerek, de a Sony is de tőlük se tudok semmit ami ALPD-s projektor lenne.

Teasüti
    UST Projektorokat fal előtt szokták demozni, mivel ez a szokásos felhasználás, falon meg általában fix keretes vászont mutatnak, konkrétan ezt a Fengmi C2-t árulták vászonnal együtt (mint a Hisense "lézer Tv"). Az ilyen UST motoros vásznak még Kínából is 2000$-nál kezdődnek, ha nem valami gagyit veszel ami nem is valódi technikai vászon hanem sima szürke színű csak.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés