Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebröfi
tag
válasz QwErTy42 #5698 üzenetére
Mennyit nyomtatnék? Eleinte biztos többet, de havonta max. 100 oldalt. De ez a plafon, lehet hogy még 50 se lenne. Otthonra, magáncélra szánt nyomtatókat ritkán használja az ember 500 oldal nyomtatására. Arra ott a céges.
Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
Zsebröfi
tag
válasz QwErTy42 #5698 üzenetére
aha, mert a gyári nem szárad be sosem...
lehet, hogy neked nem probléma havonta cserélni darabját 3-4000-ért, de van aki másra szánná a pénzét..Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
QwErTy42
addikt
válasz Zsebröfi #5697 üzenetére
Pontosan.
Ha Neked drága egy 3 ezer forintos gyári patron(300-400 oldal kapacitással), ami nem fog beszáradni, akkor vehetsz utángyártottat 500 forintért ami biztosan beszárad pár hét alatt.
Kici is legyen meg ócó is, meg jó is...Azért hadd kérdezzem meg, hogy egy hónapban mégis hány oldalt nyomtatnál!
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a nyomtató vásárláshoz.
Annyira sok fajtát kapni, hogy nem tudok eligazodni.
Amit tudni kellene: nyomtató, scanner, fénymásoló egyben és olcsó legyen hozzá a patron...az olcsót úgy értem, hogy ne 3000 Ft legyen darabja. Ritkán használnám és csak örökösen beszáradna a méregdrága gyári patron.
Ja még valami, lehetőleg a nyomtató 15.000 alatt legyen
Túl sokat akarok, túl sokat...Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
QwErTy42
addikt
válasz Csavarnyuzo #5695 üzenetére
Ez a vidéki felhasználóknak a legnagyobb buli: pl Nyíregyházáról felcaplatni Pestre kétszer is. Egyszer a hibás géppel, pár héten belül meg a javított gépért és haza.
-
Csavarnyuzo
őstag
Adalék Canon készülék vásárlásához. Mármint ha garancia időn belül meghibásodna. Érdemes megnézni, hány szerviz foglalkozik tintás készülékekkel -vagy akár bármivel-.
Szerk.: volt apropója a dolognak
[ Szerkesztve ]
A pirosat kell elvágni.
-
zolika30
csendes tag
Nyomtató vásárlás előtt állok, régebbi epsonokat ajánlottak többen és ezek árban is megfelelnének, de találtam néhány hasonló típust. Érdeklődeni szeretnék hogy mi a különbség az alábbi típusok között:
Epson Stylis SX 200
SX 210
SX 215
és SX 218 -
QwErTy42
addikt
válasz ludsimon #5689 üzenetére
Szia!
A HP 2515-be 3 ezer forint egy 360 oldalas fekete. Ez kb egy évre vagy tovább is elég lehet Neked.
A gépet teljes töltöttségű patronnal adják(360 fekete 200 színes oldal). Ha kifogy a színes patron, attól még nyomtat feketével. Egyszerű mint egy faék. Nyomtat, másol, szkennel....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
ludsimon
veterán
Üdv!
Havi 5-10 db fekete nyomtatásra melyik olcsóbb gépet ajánlotok, amibe a patron se drága?
undefined
-
törölt tag
höhö, az epson egyik szervize szerint láthatóan nulla tintafogyás és 100%-os tintaállás mellett egy kb. 5x bekapcsolt és 15 oldalt nyomtatott készüléknél a használat kb. 3 napján az normális jelenség, hogy Maintenance Box, azaz elhasznált tintatároló vagy mifene 70%-os. mindennemű tintahasználat és fogyás nélkül ezt egy érdekes fizikai jelenségnek tartom. bár lehet, az epson már odáig jutott, hogy a levegőből vonja kifele a téntátot.
a másik válaszra sem méltatta az emailem 2 hete.
monnyuk én voltam balga, csak épp az epson oldalán egy telefonszám van a helyszíni garhoz, oszt telefonálgatni épp akkor nem volt kedvem, és gondoltam kisül belőle majd valami több, minthogy vegyem ki és rakjam be, frissítsek fw-t, cseréljek kábelt, telepítsek újra.
mindegy, majd levelezek az epsonnal is. szórakoztatónak épp szórakoztató, bár az kevésbé, h rögtön valami 2000 ft-al amortizálódott megfele, meg legfeljebb sötét jövőben gyakrabban cserélgetek hulladéktinta tárolót, mint tintatartályt.[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
Tud. Jobb helyeken (ósan, tecskó, műszaki áruházak...) 14-15 ezer környékén kapható.
A 3525-öt akkor válaszd inkább ha
- rendszeresen nyomtatsz
- nagyobb arányban nyomtatsz színeset
- fotót nyomtatnál
- rendszeresen nyomtatnál havi 80-100 oldaltHavi 20-30 esetleg nagy ritkán 50-100 oldalra nem feltétlenül érdemes rendszertelen használat mellé választani a 3525-öt.
Patronárak: 2515 3-3 ezer forint fekete és színes ( összesen 2 db kell) 360/200 oldal fekete vagy színes
3525 2700/ per patron( összesen 4 db kell) 550/600 oldal fekete vagy színes[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Zoli133 #5681 üzenetére
Igen, ezt szerettem volna, csak siettem és megkevertem Köszönöm
Köszönöm a válaszokat is, már csak utána kell járnom, hol tudom beszerezni
most nézem csak, az oké, hogy multifunkciós, de biztos tud ez szkennelni? Nem tűnik felnyithatónak a tetejeDe most, hogy írjátok, tetszik a 3525 ös is
[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Zoli133
addikt
válasz QwErTy42 #5682 üzenetére
Jut eszembe, megvettem végül a 3525-ös HP-t, most barátkozom vele, eddig korrekt darabnak tűnik (bár lötyög kicsit a lapolvasó fedele), majd hosszú távon kiderül milyen az üzemeltetése, köszi a segítséget a választáshoz.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
QwErTy42
addikt
válasz Zoli133 #5681 üzenetére
Otthonra kevés használat mellé teljesen jó.
Aki keveset nyomtat az lehet hogy fél évig használhatja a kezdő patronokat, azután meg megint csak fél évente vagy inkább ritkábban kellene venni bele egy patront 3 ezerért.
Szerintem vállalható.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Nagyjából átolvastam az utolsó oldalt és arra jutottam, hogy nekem ez jó lenne:
http://www8.hp.com/hu/hu/products/printers/product-detail.html?oid=5241132
Ha van másik ötlet, akkor szívesen fogadom
- Otthoni használatra
- Ritkán lenne használva (az előző nyomtató beszáradt.. gondoltam lézeresre is, de azok drágák)
- Szkennelni tudjon
Esetleg valami más ötlet?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
epzon
őstag
válasz QwErTy42 #5675 üzenetére
azt az életben nem hozod ki négy patronból arra mérget vehetsz
fejtisztítás, kalibrálás, karbantartás, a drága patronból erre is megy sok festék, éppen emiatt nem jönnek ki a gyári értékek általában mert az ISO folyamatos nyomtatást feltételez és nem azt, hogy 10 oldal után ki/be kapcsolás
-
QwErTy42
addikt
Csakhogy a 2000 oldal erösen túlzó becslés volt. Ha a realitásokat nézzük, akkor ez majd két éves felhasználás. Amennyiben a nyomtatott oldalak 70%-a fekete, akkor ezt a mennyiséget ki lehet hozni nagyon max 4db fekete és a kezdö szett színessel. Ami 4 db patron és nem 15. A 23 ezres nyomtatóhoz kell venni 10-15 ezer forintért patront két év alatt. Így még mindig csak 35 ezer forintnál járunk és nem 65-nél.
-
epzon
őstag
válasz QwErTy42 #5669 üzenetére
és mennyibe kerül a hp-val 2000 oldalt kinyomtatni?
kell hozzá vagy 10-15 patron legalább, ha színesben is akar nyomtatnimennyi is az? 30-40eft? nahát ugyanannyit költött, viszont nincs további költsége
azaz melyik éri meg jobban?tudom nehéz azt neked megemészteni, hogy a hp 15x drágábban nyomtat mint az epson de ez tény, ideje lenne megbarátkozni vele
-
QwErTy42
addikt
-
QwErTy42
addikt
Havi 100 oldalra.... Egy év alatt sem nyomtatna el 2000 oldalt. A 10000 oldalas kezdő szett így 5 évre biztosan elég lenne. Csak 40 ezer forinttal drágább készüléket ajánlottál. Nem gáz....
Amúgy a 4000 oldal fekete és a 6500 oldal színest azt nem szokták nagyon összeadni. Azt úgy mondják, hogy vagy. Mert ugye egy 4 színes oldalhoz a fekete is kell( annak ellenére, hogy nem igazán szín).
[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
-
Zoli133
addikt
Üdv!
Idő hiányban csak átfutottam a topik végét, de jó az a sejtés miszerint a HP Deskjet Ink Advantage 3525 korrekt darab és egész jó lapköltséggel dolgozik? Havi átlagosan 100 oldal környéke lenne (nagyjából, vizsgaidőszakban azért ez megugrik, különben meg alatta vagyok). Tehát jó választás lehet? vagy van ami esetleg jobban ajánlott?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
QwErTy42
addikt
válasz Sanyabá #5662 üzenetére
Szia!
Ilyen mennyiségre ugyancsak kétpatronos HP-t tudok javasolni a Deskjet Ink Advantage 2515 személyében.
Ehhez a nyomtatóhoz a gyári patronok darabja 3000 forint és 360 oldal fekete illetve 200 oldal színesre elég.
Amilyen tempóban Te nyomtatsz a kezdő( teljes kapacitású) szett több mint fél évig elég lesz....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Sanyabá
senior tag
Jelenleg egy HP PSC 2555 all- in- one gépünk van itthon, de már vacakol. Ehhez hasonlót tudtok ajánlani?
Tehát otthoni használatra kellene ,tudjon szkennelni, másolni, nyomtatni. Havi 20-30 oldal lenne vele nyomtatva.
Olyan kellene minek nem szárad be hamar a feje, festék.kb. 5-6 évet kibírjon.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
szaki1
tag
válasz QwErTy42 #5659 üzenetére
Köszönöm.
A rossz festék, mint olcsó kínai, azt nem tennék bele.Szeretném ha leírnád a szabifotos általi Canon+CISS rendszer összes bekerülési költségét.
Gondolom otthon utólagosan be tudom szerelni a CISS-t a nyomtatóba.
Én ezeket számoltam:
Canon MG 5350 cca. 25.000
CISS 10.000A CISS rendszerhez kapnék
Canon CLI-526 / PG525BK CISS szett
Kompatibilis chip szett
5 x 40 ml tintával
Kiegészítő alkatrészek (levegőztető, csőrögzítő, beszereléshez szükséges eszközök)
Részletes magyar nyelvű beszerelési útmutatóEgészen eddig az eredeti kellékanyagokról beszéltünk és nem az alternatív megoldásokról.
Viszont még így is "drágán" nyomtatsz. Kérdezd csak meg szabifotos fórumtársat, hogy ő hány fillérért nyomtat ki egy oldalt a CISS rendszerrel okosított nyomtatójával![ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
5525: szines érintökijelzö, memoriakártyaolvaso
3525: elöbbiek nélkülGyárilag teljes szettel adják: 550 fekete, 600 szines oldal
Canonhoz az a kereskedö mellékel olyan patronokat, amit meglehet tölteni könnyedén szinte bármivel. A gond a bármivel van... mert ha rossz festéket öntesz bele, akkor tönkre mehet a nyomtatofej.
-
szaki1
tag
Ezt az autoresetes patront gyárilag adják a nyomtatóhoz vagy ez valami extra a forgalmazótól?
Webshopunkban kapható Canon MG5350 nyomtató autoresetes patronnal rendelkezik, így nem kell többet aggódnia az utángyártott patronok vásárlása miatt: minden töltésnél automatikusan újraindul a patronon a tintaszintfigyelés az új generációs chipeknek köszönhetően. Nincs szükség hozzá reseterre, semmilyen eszközre, élvezze a gondtalan nyomtatás örömeit.
-
QwErTy42
addikt
Szia!
A HP csereakciójában bármilyen működőképes használt nyomtató beszámít. Bár arra vonatkozóan még sehol sem találtam pontos leírást, hogy mi számít nekik működőképesnek.
A HP IA nyomtatók jobb lapköltség mellett dolgoznak, ha eredeti kelléket nézzük. Ha eredeti patronnal használják a Canont, akkor az fotóban szebbet, jobbat nyomtat.
Kellék árak Canon: PGI 525 fekete 3700 HUF 340 oldal, 526 C, M, Y 3100 HUF/db 530 oldal + 525 Bk 3250 HUF ( kiegészítő szín, kizárólag fotóra használja a gép, ezért a kapacitását nem igazán lehet értelmezni, viszont a gép nélküle nem hajlandó működni).
Itt egy szett 16 ezer és 340 oldal fekete és 530 oldal színesre elég.Kellék árak HP 550 C, M, Y, B 2700 HUF/db, 550 oldal fekete 600 oldal színes.
Itt egy szett 11 ezer és 550 oldal fekete és 600 oldal színesre elég.Ha utángyártott patronnal használod akkor a minőséget elfeledheted Canon esetében( a HP-hoz nincsen még ugy patron) viszont úgy tudsz a legolcsóbban nyomtatni. Persze ebben az esetben azért benne van a pakliban, hogy a kinyomtatott fotók kifakulnak, a nyomtató beszárad és kukázhatod...
Boltot HP-ra felesleges írni, mert kb mindenhol hasonló áron érhetőek el a gépei.
Canonnál viszont az 5350 már erősen kifutó modell és csak pár helyen lehet kapni....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
szaki1
tag
Bekrepált a Canon i990 jó kis nyomtatóm, ezért most vennék egy újat. (gondolom ez a HP csereakcióban nem játszik?)
Az alábbiakat néztem ki:
HP Deskjet Ink Advantage 3525
HP Deskjet Ink Advantage 5525
Canon MG 5350
Adnátok egy jó összehasonlítást róluk, ( pl.: nyomtatási ktg./ oldal, patron árak, mint új és estleg ha nem teszi tönkre, akkor utángyártott, stb) és egy jó vételi ajánlatot bolt linkkel Budapest Pesti oldalán.
Köszönöm előre is a fáradozásotokat.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok nyomtatót szeretnék venni, de nem értek hozzá, ezért kérdeznék:
Keret: 12-20.000 Ft
Amire kellene:
-Havi kb 300 oldal fekete fehér nyomtatás, 50 oldal szines.
-wifis ( ne kelljen nyomtatáskor kábelt dugdosni)
-Lehessen vele doksikat szkennelni.
-És mivel fekete a bútor, fekete színű kellene, a fehér nagyon csúnyán mutatna.Ja és jó lenne ha korrekt áron lehetne utántölteni.
-
QwErTy42
addikt
válasz thEndeR #5648 üzenetére
Már évek óta nincsen olyan Canon forgalomban, ami az 5-ös illetve 8-as patronokkal mennének.
Ami számodra érdekes lehet, az az 525-526 patronokat használó gépek, mert azok még itt-ott elérhetőek. Ilyen az MG5350, MX715....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
-
QwErTy42
addikt
válasz thEndeR #5644 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve. A párszáz forintos utángyártott patronokra még az igazán takarékos felhasználók is azt mondják hogy pont annyira sz-r, mint amennyire olcsó.
Ettől eltekintve egy teljesen jó nyomtatóról van szó. Viszont kifutó darab és nem tudni, hogy meddig lehet kapni, ezért ne sokat vacakolj a választással, ha mégis ez lenne a szimpatikus....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
thEndeR
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nekem egy multifunkciós nyomtatót amibe olcsó a tinta? Keret 25k.
Én ezt néztem: [link] Ebbe csak 250 Ft körül van az utánagyártott tinta, bár nem tudom mennyire lehet tartós..
-
HarryPotter
őstag
Olcsó és jó wifis fekete fehér lézer nyomtatót keresek. Van valami tipp erre? Köszi előre is
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
rollrk4h
csendes tag
Sziasztok,
Szükségem lenne egy tintapatronos nyomtatóra márka az teljesen mindegy. A lényeg,hogy wifi-s legyen,mert több laptoppal lesz használva. Az ár olyan 20-30 között gondoltam rá,de a lényeg hogy otthoni használatra fekete és színes képek nyomtatására kellene. Lehessen hozzá kapni olcsón utángyártott patront,ne kerüljön annyiba,mintha vennék egy új nyomtatót.
Köszönöm, előre is a segítséget.
-
cozmo
őstag
Ne végül HP 1050A lett a választott, és nem bántam meg.
A canon összes nyomtatójáról csak annyit, hogy a következő beszélgetést folytattam az ügyfélszolgálatukkal Persze miután kínkeservesen elértem őket, mert az első számot amit egy canon prospektusról hívtam azt nem vették fel, aztán egy másikat felvette egy automata, kapcsolta akármelyik melléket NO ANSWER.
Majd a neten találtam egy harmadik számot ahol végre beszélhettem "Jencikével"Feltettem neki a kérdést amit kb. így fogalmaztam meg:
- Én: -Egy gondolat bánt engem, vajon a pdf-be scannelést, hogy kezeli a canon szoftvere?
A HP-t volt alkalmam tesztelni és az valami bámulatos szoftverrel jön. Igaz hogy minden lap scan elindításához egérrel kell klikkelni (canonnál dedikált gomb van erre a készüléken), de beolvastam 3 oldalt aztán nyomtam egy mentést pdf-be. Elmentette, megnézem oké jó lesz ez így. És folytattam tovább a 4. oldal és a többi olvasását. ANÉLKÜL HOGY MENTÉS UTÁN MEGSZAKÍTOTTA VOLNA A FOLYTATÁSI LEHETŐSÉGET A SZOFTVER!
Canon van ilyen okos???
-Jencike: Sajnos ezt a funkciót egyik Canon készülékük sem tudja, nem rendelkezik hasonló megoldással sem
Én: Sajnálom ez esetben én most konkurens terméket fogok venni.
Jencike: Mi is sajnáljuk
Én: Viszont hallásra
Jencike: Viszont hallásraEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
epzon
őstag
válasz baly2u2000 #5627 üzenetére
melyik a gazdaságosabb, hogy tud kétoldalast, vagy hogy 1 ft-ért nyomtat egy oldalt?
számold ki, mert nem tudsz minden nyomatot kétoldalasban nyomniha kell az ADF akkor ott az L550 abban az is van
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
hy!
15körül melyik multifunkciós nyomtatót tudnátok ajánlani amibe olcsó a tinta?esetleg pontos típust?
köszi -
baly2u2000
tag
válasz baly2u2000 #5627 üzenetére
Ennek az árkülönbözet visszahozósdinak még utánaszámolok, mert gyanúsan kevés az az egy év.
-
epzon
őstag
válasz baly2u2000 #5621 üzenetére
ha sokallod a 8 ft-ot akkor ne patronos gépet vegyél hanem külső tartályosat.
Ha kell a wifi, akkor EPSON L355
1 ft-os lapköltség eredeti kellékkel
kezdő kellék amit a gép mellé kapsz
12000 oldal fekete festék
6500 oldal színes festék -
QwErTy42
addikt
válasz baly2u2000 #5623 üzenetére
Funkcióban az Epson gazdagabb, bár a HP alacsonyabb lapköltség mellett üzemeltethetö. Neked kell mérlegelned, h melyik fontosabb.
-
L@no
tag
Sziasztok!
Szeretném a meglévő régi készülékemet leváltani ez egy Canon mp210-es, festék cserére szorul kb kijön belőle egy új nyomtató.
Erre a nyomtatóra gondoltam HP DeskJet 3054A CR235B mi a véleményetek ?
Nyomtatási költség, megbízhatóság ?
Ha valamelyik patron kifogy akkor is képes nyomtatni ?
Illetve a gyári, utángyártott festék ára kb mennyi ?
Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
baly2u2000
tag
válasz QwErTy42 #5622 üzenetére
Köszi szépen a gyors és részletes választ, QwErTy42!
A kettő közül melyik?
HP Deskjet Ink Advantage 4625
Ára szállítással kb 35.000 HUF amiből a HP 4 ropit visszatérít mert van egy őskövület HP tintasugaras fotonyomtatóm (10 éve nyomtatott utóljára) amit becserélnek. Akció itt, hátha valakinek hasznos.avagy a már említett
http://www.pixmania.hu/hu/hu/18522549/art/epson/workforce-wf-3520dwf-szines-multifunkcios-tintasugaras-nyomtato-halozat-vezetek-nelkuli.html
Ára szállítással kb 40.000 Ft,
Köszi mégegyszer!
Üdv,
baly2u2000
-
QwErTy42
addikt
válasz baly2u2000 #5621 üzenetére
Szia!
Ott hogy ha valóban négyszínes oldallal számolsz, akkor abban benne kell lennie a feketének is( ahogy egy ISO mintaoldalon is rajta van). 420 oldal fekete és cirka 500 oldal szín, ez még jó esetben is csak 500 négy színes oldalra elég. Így egy színes oldal nyomtatási költsége 30 forint.
Érdemesebb lehet a nagyobb kapacitással kalkulálnod, mert a 1301...1304 patronokkal jobb lapköltséget érhetsz el. Ott egy 18 ezres garnitúrával 945 oldal fekete és 800 oldal színes vagy cirka 900 oldal négyszínes oldalt tudsz nyomtatni. Így már csak 19-20 forint egy oldal.
Gyári kellékkel ennyiért nyomtat bármelyik nyomtató ebben az árkategóriában( 45 ezerig bezárólag).
[ Szerkesztve ]
-
baly2u2000
tag
Színes (havi 50-75) és fekete-fehér (havi 100-150) nyomtatásához, scanneléshez, hálózati (lehetőleg wifis) nyomtatónak szeretnék egy gépezetet.
Szemeztem a WF-3520DWF-vel, viszont egy Epson C13T12954010 MultiPack (1715 oldal) patron kb 15 ezer Ft, így 8 Ft-ra jönne ki egy oldal amit sokallok.
Hol számoltam el?
Milyen nyomtatót ajánlanátok kb 45 e Ft-tal bezárólag ebben a kategóriában? -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti mit gondoltok, ha nagyrészt a fekete nyomtatást nézzük, akkor a nyomtatási minőségben a lézer és a tintasugaras nyomtatók közül (természetesen ugyanabban a kategóriában) általánosságban melyik kategótia jön ki győztesen?
Szóval azt szeretném megkérdezni, mit gondoltok, az hogy "azonos kategóriában feketében szebben nyomtat a lézer nyomtató" az most is megállja a helyét, vagy a jobb tintasugarasak már képesek megverni egyenlő kategóriában?
-
sadranyica
csendes tag
Sziasztok. Sürgősen kell hogy szerezzek egy nyomtatót irodai munkára. Havonta max 500 oldalt kell nyomtatni. Multi cuccnak kell, hogy legyen (nyomtató, scanner, fénymásolóm fax, WIFI!). Eléggé Canon párti vagyok bár nem értek a nyomtatáshoz ezért is írok ide. Elég a fekete fehér tudású készülék. Ár: 100 ezer forintig! Lényeg: masszív, megbízható legyen, könnyen lehessen kezelni! Szóval mit tudtok ajánlani nekem? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Mici80
tag
Sziasztok!
Mik a vélemények HP 4500 multifunkciós nyomtatóról (scannel, másol, meg minden anyám kínja...)?
Érdemes-e ilyet átvennem, mennyire eszik festéket, képminőség, stb.. tapasztalatok érdekelnének.Köszi előre is a válaszokat!
üdv.M---
-
zombe3y90
csendes tag
Köszönöm a gyors választ! Egy Canon ip500-as helyett lesz ami sajnos kb 6 év után megadta magát. Szerettem mert 500 ft volt bele egy szett patron és posztereket nyomtattam vele meg minden félét...
A manapság kapható nyomtatók közül sajnos nem sokhoz van utángyártott ahogy láttam de ez az epson nagyon megtetszett egyszerünek tünik a töltés is és elég nagy kapacitása van, 70 ml azért elég sok
-
slashing
senior tag
Csütörtökön jön meg a Epson 3520, ez lett végül a választott. Tudom kicsit hülye kérdés de 5<>10 éve elég nagy meglepetésként ért hogy valamilyen kábel nem alaptartozéka a nyomtatóknak. Ez a jelenség még mindig fenn áll? Nem akarok úgy járni hogy átveszem és nem tudom csatlakoztatni, inkább felkészülnék rá előre. Szóval kell valami összekötő kábelt előre beszereznem hozzá vagy minden benne lesz a csomagban? Esetleg tintapatronnal is kell számolnom előre vagy az lesz benne alapból.
Előre is köszi.
-
slimG
tag
Sziasztok!
HÖK irodába szeretnénk nyomtatót venni. Milyen márkát/típust ajánlotok? Multifunkciós lézer kellene(scan/copy/print), kb olyan kb 2000 oldal/hó. Csak szöveges doksik lennének nyomtatva vele.
Előre is köszi a segítséget.e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
epzon
őstag
válasz zombe3y90 #5602 üzenetére
a készülék megbízható, nagy csodára ne számíts, olcsón és csendben teszi a dolgát, akár még fotót is lehet vele nyomtatni elég szép minőségben
viszont mivel baromi olcsón nyomtat ezért készülj fel arra, hogy sokkal több mindent ki fogsz nyomtatni, mert nem tétel pl egy fotó nyomtatása sem
-
epzon
őstag
válasz ttyborg #5603 üzenetére
inkább az Epson L550-es gépet ajánlom neked ha nem kell az A3
ez mindent tud (wifi-t kivéve, de azt egy 5eft-os router segítségével meg tudod oldani)
ennek a gépnek 1 Ft a lapköltsége eredeti kellék mellett és 12000 oldal fekete tintát, valamint 6500 oldalnyi színes tintát kapsz induló készletkéntnyákhoz általában lézert szoktak használni
-
QwErTy42
addikt
válasz zed juron #5604 üzenetére
Az idő előtti fejhibák túlnyomó többségéért a kínai festékek felelnek. A gyárival is be tud száradni és a gyári mellett is tönkre mehet a fej, viszont az utángyártott festékeknél ez a probléma hatványozottan fordul elő. Nem mindegy hogy 6 hét vagy 6 hónap alatt szárad be a festék vagy fél év vagy fél évtized után hal be a fej.
-
ttyborg
csendes tag
Üdv!
Nem nagyon tudok eligazodni köztük, úgyhogy inkább megkérdem tőletek, hogy milyen nyomtatót vegyek?
Kisvállalkozási és otthoni felhasználásra egyaránt.
Szempontjaim:
-színes nyomtatás (fotó minőség is)
-multifunkciós (fax is)
-wifi (több gépről, telefonról is lesz nyomtatva)
-márka szerint lehetőleg Epson, de mással is kitudok békülniKevésbé fontos:
-nyák nyomtatáshoz (lézeres vagy tintás?)Epson Workforce WF-7515-ra gondoltam, de inkább megkérdezem mit ajánlotok.
Előre is köszönöm a választ!
http://steamcommunity.com/id/Pipacs
-
zombe3y90
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy EPSON L110-es nyomtatót aminek elég alacsonynak tűnik a fenntartási költsége.
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban?
Köszönöm előre is. -
M3xx
tag
Arra tudnátok valami okosságot mondani, hogy egy szkenner fejének/érzékelőjének vagy nem tudom hogy nevezik ezt, van valami megadott élettartama, vagy nyúzható? Millió régi képet szeretnék bedigizni, nem lehet ezzel gond, vagy nem ajánlatos túlzásba vinni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest