Hirdetés
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Diablo IV
- 2024 - Már elérhető a Steam év végi összesítője mindenki számára
- Path of Exile (ARPG)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MakkMarc
csendes tag
-
kirkri
addikt
Bár itt senki nem fogja ajánlani a Canon MG5350 nyomtatót, több fórum átböngészése után (más fórumokban az egyik legjobb multinak írják a 30k-s kategóriában) én ezt választottam, és nem bántam meg.
Csendes, precíz, megbízható nyomtatónak írták és bár az enyém csak pár napos, egyelőre csak pozitív tapasztalatom van vele.
Egy dologra figyeljen aki ilyet akar venni, a fekete helyett bronz színűt vegyen. A zongoralakk színű fekete a port és az ujjlenyomatot nagyon vonzza.
Igény szerint van hozzá minden árkategóriában utángyártott festék, illetve CISS is.Azonban kifutó modell, így egyre kevesebb helyen tudják beszerezni.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
QwErTy42
addikt
Az összes HP nyomtatón van magyar nyelvű menü. A Canonnál ezt nem tudom( pláne az új típusoknál).
A HP-t kezelni nem nagy kaland a Canon nyomtatók régi menüjét nem szerettem, mert kevésbé volt átlátható.
Ezt az újat viszont még nem láttam bekapcsolva, hogy milyen.Ebben lehet hogy jobb a Canon, bár szerintem csak nem rosszabb.
Az OJ 4500-hoz van 700 oldalas fekete patron is. Azzal azért jobb a lapköltsége.
A 4515 vagy 4525 megy üres színesek mellett is, viszont hosszabb távon nem tesz jót a színes fúvókáknak, idővel károsodhatnak. Ez inkább egy kényelmi funkció, hogy nem kell azonnal színes patronért szaladni, amennyiben kifogyna valamelyik.
Ha szigorúan csak feketére kellene( még egy fejlécet sem nyomtatnának színesben), akkor a 4500 jobb lehet még akkor is, ha drágább az üzemeltetése. A 4500 megy csak feketével minden gond nélkül és nincsen hátulütője, ha egyáltalán nem használnák színes nyomtatásra.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
Szia!
Nézd meg a HP Ink Advantage 4515 -ös modelljét! Lényegesen gazdaságosabb mint a két Canon, amit írtál.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsóbb lett! Canon PIXMA MX475 nyomtató - ELADÓ! 3.000.-
- Ricoh Aficio SP C222SF színes lézer nyomtatő
- Hibátlan Multifunkciós/Színes/Fekete Lézernyomtatók garanciával, tonerral
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest