Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nem vagyok nagy Steam 'gamer' úgymond, hiába van meg Half life 2 megjelenése óta az accom. 'kártyák/community meg egyéb részei a platformnak soha nem érdekeltek'
Idén is kb csak Forbidden West/Wharhamer 40K Martyr meg Last Epoch ment rajta azt kb annyi is.
Nagyrészt vagy gamepass vagy más launcheres/vagy nélküli játékokat játszottam.'F2P gachák,stb'[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Ez így van már egy jó ideje. Az ember visszasírja a tíz évvel ezelőtti vásárokat.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
herion
tag
Játszott játékok számában én is gyengébben teljesítettem a tavalyi évhez képest
Btw ez a téli vásár most elég ergya lett. Nincs farmolható kitűző, nincsenek gyűjthető trade card-ok, csak ezek a csevegési matricák amit szerintem a kutya nem használ...
[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
MikeWazowski
veterán
Nyáron szinte nem is játszottam
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GreatL
őstag
Csökkent az idő... hiba. Jövőre megpörgetem.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest