Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #19123 üzenetére
Beszéltem a Brotherrel, azt mondták ez a dob elhasználódása miatt lehet, vagy az utángyártott toner miatt, mert ott nem olyan szigorú a minőségbiztosítás. Más szerkezetű a bennünk lévő por, ami felmarja a dobot, illetve nem jól kommunikál vele. Kis fekete pontok is emiatt keletkeznek. Nem tudom, hogy másnak volt ilyen problémája, de lehet tényleg nem jó az utángyártott toner, gondolom a dob sem. Meglepődtem, hogy 5 év alatt csak 5 tonert használtam. Bekapcsoló gomb 3x nyomására jön ki ez az összefoglaló. Dobon két oldalt, van ilyen felmaródás, de gondolom azt a tonerben lévő henger okozza. Mármint az 5, amit idáig használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Politika
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest