Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Az e7440 annyira nem ajánlott, hogy 55e körül sem ér?
Vagy ne szórakozzak, duplázzak rá és nézzek egy T450, E7450 vagy 840/850 G2?
A fenti hármasból melyik a legjobb választás?-bolti "eladós" laptop, ezért egy jobb betekintési szöggel rendelkező panel kellene, a többi kritériumnak gyakorlatilag bármi megfelel, így azt nem is részletezném
Köszi!
-
Torry
addikt
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Netto 200-400e(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Csak munka, de csak irodai(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13.3-14 col max, Full-HD legalább, fontos, hogy nagy fényereje legyen a panelnak(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat lenne hordozva és menet közben használva, szóval valami kompakt kellene.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Legyen, win10(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Mindenképpen SSD, legalább 256, ramból 16gb(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Intel 8-as szériát szeretnék az időtállóság miatt(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újKöszönöm!
-
Torry
addikt
Sziasztok!
80-90 körül keresek használt üzleti notit, mivel rengeteg konfig van, egyetlen dolgot emelnék ki ami mindenképpen fontos lenne, az a 14-13-as méret, és legalább HD+ felbontás + legyen minél halkabb.
Ez alapján ezeket találtam:
T440s
HP 840 G1Melyiket ajánljátok?
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Ez a HP 15 még mindig jó vételnek számít, vagy esetleg mást ajánlanátok?
Keret: 200k
Felhasználás full basic, fotók nézegetése, net, hurcolva minimálisan.
A lényeg, hogy ezt azért bírja is ki jópár évig.KÖszi!
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Elhagytam a Macbook Air-emet, kellene helyette valami más, de perpill kisebb a keret, Mac nem fér bele.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Bruttó 200.000 HUF
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Csak és kizárólag irodai
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Elvagyok HD ready-vel is, de persze Full-HD vagy HD+ jobb lenne
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
3 hetente utazna egyet, menet közben nem feltétlen használnám
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
-
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD mindenképpen legyen, 8gb ram, optikai nem fontos
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Webcam elég alap gondolom és egy vékonyabb, könnyebb laptopot keresek
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is jöhet, de csak ha ÁFA-s számlát kapok hozzáMennyire elrugaszkodott?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz Dexar007 #53863 üzenetére
A DG-vel kapcsolatban ne legyenek túl nagy elvárásaid, gyakorlatilag használhatatlan.
Nekem ugyan Llano van, de szanaszét laggolja magát, nem emlékszem olyan játékra, ahol bekapcsolva hagytam volna... odáig jutottam, hogy custom BIOS-al le is tiltottam az integrált VGA-t.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Haswell-es B590, G500 szerintetek mikorra várható illetve hasonló kategória?
-
Torry
addikt
válasz btudos #50695 üzenetére
A HP egy 120-as SSD-vel végeredményben egy árban lenne a Lenovo-val.
Így gondolom már a HP jobb választás lehet.
Mire a 4 giga+ssd kevés lesz arra a feladatra amire apa használja, valószínű már a proci sem lesz elég, így csere lesz a gépből.
A rövidebb gartól meg ezeknél az üzleti laposoknál annyira nem kell tartani, legalábbis ilyen hírek járnak. Mennyire költséges ezeknek a javítása, ha mégis probléma adódna? -
Torry
addikt
Sziasztok!
Laptopsystem-től fogok venni, ezt már eldöntöttem, faternak kellene valami strapább gép és eszméletlen áron vannak. Pár kérdés azért felmerült bennem.
1. Ezek a core2duo-k jól gondolom, hogy simán megoldják a hétköznapi feladatokat erőből? Egy i3-3110m-el azért egálban vannak kb?
2. T500 vagy 8530p?
3. Cégre lenne véve, így a HP-ből végeredményben még lejönne valamennyi, viszont a Lenovora 1 év gar van és ddr3-as memória. Amennyire én emlékszem a DDR2->DDR3 nem hozott akkora teljesítmény növekedést. Jól rémlik?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz dantov #32179 üzenetére
Pont a napokban esett szó a Sony minőségről, itt olvasgathatsz, pár hsz után kialakul a kép benned is
BLACK:
Előfordult máshol is, linkelte is a srác, de azt abszolút nem írtam, hogy kerülje. Lényegtelen, gariban megoldják úgyis és term szent a béke!
Valóban félreérthető a dolog, és nekem sem az elrettentés volt a célom, csak jobb minden egy helyen.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz Mr. Erikszon #32051 üzenetére
Ez így nem elég, kellene, hogy pontosan milyen hardver van a laposban.
-
Torry
addikt
Egy gyors kérdésem lenne szakikhoz:
Jól értelmezem, hogy a B960-nál egy Intel 997 elvileg erősebb? Mert akkor abszolút nem vészes a teljesítménye. -
Torry
addikt
Sziasztok!
Rákerestem ugyan, de továbbra sincs túl sok info a Lenovo S400-ról.
Lánykának kellene, megtetszett neki a méret, én viszont tartok attól, hogy még arra is kevés a teljesítmény amire ő használja. Net, Youtube, film, office.
Mennyire alkalmas ezekre az a Pentium 997-es proc? Mert ugye 130-ért már lehet 15.6-os i3-as Lenovo G580-t venni. -
Torry
addikt
Pixelhiba teszt (kiszállítás előtt) +990,00 Ft
Pixelhiba garancia (pixelhiba esetén visszaküldhető 30 napon belül) +3 800,00 Ft
Ennek ilyen formában mi értelme? Utólag nem igen szoktak pixelhibásak lenni. Vagy "letesztelik" és ha van leszarják mivel nem rendelted meg a pixelhiba garit?
-
-
Torry
addikt
Sziasztok!
4530s és 4535s között AMD vs Intelen +ugye felszereltségen kívül van különbség? -
Torry
addikt
Sziasztok!
Egyik barátomnak (lány) kellene egy laptop 150-ig, nem fontos elkölteni, de ennyi van rá.
Szokásos használat: film, zene, net, régi gamek heroes 3, sims ilyesmik.
Ami fontos lenne, hogy ágyban sokat lenne használva, szóval valami fasza masszív gép kellene, ne nagyon melegedjen, halk és 13 fölötti méretben kellene. Akkuidő ha jól tudom 3-4óra alap, az úgy elég is.
Létezik-e ilyen gép?Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest