Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdug
aktív tag
válasz panpeter92 #26496 üzenetére
Amennyiben van rá nemzetközi garancia és van hazai forgalmazója.
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
urdug
aktív tag
Úgy látom, hogy az itt preferált márkák körül sem miniden fenékig tejfel! [link]
-
urdug
aktív tag
válasz premete #25520 üzenetére
Tisztelettel köszönöm mértéktartó válaszod.
Hidd el más márkák mellett is lándzsát törnék de, amit itt a fórumon az ASUS-szal szemben állítanak és úgy ahogy mint amint, -na azért emeltem szót.
Mit pár nappal ez előtt mondtam az Én cégemnél kizárólag ASUS gépek serverek, PC-ék, laptopok, tabletek stb, vannak és jól teljesítenek.
Partnercégeink igaz más márkákat részesítenek előnyben de, ők a sajátjuk felől sem mondanak többet vagy kevesebbet hibaszázalékban mint mi.
Amit felhoztál indoknak asus x401 -es kapcsolatban az igaz sőt érthetetlen! De ezért vagy kisebb "malőrökért" így visítani...hát lelkük rajta.
Egy példa: anno az F1-ben (kísérletképpen) volt egy két istálló akik megpróbálkoztak a hatkerekűekkel... hmm... nem jött be! -így az ASUS-nak sem!
Még egyszer, Tisztelettel: urdug Passau
-
urdug
aktív tag
válasz LGabor001 #25512 üzenetére
Ellentétben a (#25513) Chaser állításával az ASUS-ok igen is megbízható gépek jó és tisztességes szervizzel. A kinézett gép paraméterei magáért beszél. A suportja is jó.
Amúgy itt a fórumon nagy az ASUS ellenesség kevés valóságtartalommal. Ami hibákat tulajdonítanak ennek a márkának az színt úgy megtalálható más márkák gépeinél is.
Végig olvasva más fórumokon elhangzott véleményekkel nincs olyan márka ami ne tudna hibázni.
Ergo az ASUS semmivel sem rosszabb mint bármely más márka. Legfeljebb a szujektivitás kerül előtérbe.
-
urdug
aktív tag
Te Szent Kleofás, Johanna a máglyán!
[ Szerkesztve ]
-
urdug
aktív tag
válasz premete #24915 üzenetére
Köszönöm észrevételed és osztom is.
Ami meg az itt erőltetett Lenovot illeti nos, nem írom le de, mivel itt a fórumon oly annyira nyomják erős bennem a gyanú a a "szakértők" kompetenciája végett.
ASUS "elkötelezettségem" ugyan nincs de a márkát és így termékeit kedvelem. Cégem kizárólag ASUS gépekkel dolgozik több laptoppal és PC-kel melyek a felső kategóriát képviselik. Már csak ezért sem mérvadó a véleményem más gépeket és márkát illetően.
Az itt észrevételüket, tapasztalataikat megosztókat tisztelem és meghallgatom illetve elolvasom de, a kioktató mindent elsöprő arrogáns hangoskodókat lenézem és megvetem.
Az számomra nem indok egy márka elutasítására, hogy a zsanérja nyikorog (nem jellemző) meg kopog a billentyűzete hiszen sok félművelt lapátkezű "(egyetemista)" zongorának nézi egy egy gép klaviatúráját és agybajos játék izgalmában még a monitort is képes betörni, majd itt a fórumok valamelyikén segítségért kuncsorog.
Ez az egész hisztéria onnan indult ki, hogy merészeltem egy 20.000.-ezer forinttal drágább ASUS-t ajánlani egy játékra és irodára, Office-ra. Pedig alkalmi vétel lehet a srácnak, igaz ha nincs rá fedezet, akkor hasztalan. Persze vannak más kitűnő gépek és azok konfigurációi de, így hirtelen véletlen abba botlottam bele majd fejemet vették.
Ezzel szemben miket ajánlottak az meg más kérdés, ezzel nem azt mondom, hogy azok nem jók de, nekem más a véleményem. És miért nem osztom meg, pontosan azért a hisztériáért.
urdug
-
urdug
aktív tag
válasz Tikakukac #24911 üzenetére
Amit nekem írtál azt nem osztom főleg így kihegyezve. A véleményed szubjektív és nem megalapozott, nekem egy kicsit árnyaltabb a kép de, azt kategorikusan nem merném kijelenteni, hogy az ASUS-ok rosszak lennének.
Most is egy ASUS-ról írok igaz nem játszom csak ritkán de, akkor sincs gondom vele.
Tudod amíg itt egyesek a nem látottakról mesélnek addig Én a saját tapasztalatomat mondom a mindennapok használatából-ról.
És ezért nem ajánlok senkinek sem márkát sem géptípust. Lentebb is a kollégának egy alkalmi vételre hívtam fel a figyelmét amúgy meg az a gép kitűnő paraméterekkel rendelkezik az anyagminősége sem rossz!
De hát a megszállottak és a hangadók mindent elnyomó ordibálása sem feltétel igazuk állítására.
Továbbra is érdeklődve figyelem a topikot és időnként jókat mosolygok nevetek egyesek "észrevételén, állításán, vehemenciáján".
Tisztelettel: urdug
-
urdug
aktív tag
válasz Borote #24904 üzenetére
Hát igen, íme a gyöngyszem a kupiból: "Amiből sokat adnak el, ott sok lesz a gyári hiba - visszaviszik, kicserélik, kap egy jót. Hol itt a probléma? Én még nem nagyon hallottam olyan gépről, amiből ne vittek volna vissza gyári hibásat."
Szép gondolat! Tudod azért mert hangosan kiabálsz - és mások is- attól nem biztos, hogy igazad van.
"Az Asus-okkal még több gond szokott lenni, és a szerviz sem éppen jó." Nekem igaz más a véleményem.
Igaz, LENOVOT nem vennék, meg nem is vettem.
-
urdug
aktív tag
válasz piRate_nEx #24878 üzenetére
Indok nincs?
-
urdug
aktív tag
válasz Tikakukac #24871 üzenetére
Látom téged sem zavar az tény, hogy most sem ajánlottam csak egy kérdést tettem fel a kollégának.
Azt kérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ennyi és nem több!
150.000.-ért egy gépet szeretne de az eladásra kínált gép viszont számára megfelelő lehet.
-
urdug
aktív tag
válasz tomahawkwind #24857 üzenetére
Ehhez mit szólnál? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest