Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

köszi a válaszokat uraim :) igazából az Y510 és G56 szerintem tárgytalan, ez az N550 nagyon megtetszett, és hasonlót egyelőre nem találtam.

elég kontrasztos döntés előtt állok, vagy egy ilyen 2,5kg+ körüli monstrum, csúcshardverrel, vagy a HP 850 G1 illetve Thinkpad S540 páros között filózom. a súlyra és a minőségre nagyon nagy hangsúlyt fektettem eddig, de kezdek elgondolkodni rajta, hogy talán annyit nem ér az egész. a minőségét az általam nézett 400k körüli ultrabookok már nem úgy reprezentálják, mint az "igazi" üzleti gépek, ennél fogva ez a kritérium nem áll túl erős lábakon.

az N550 nagyon komoly befutó lehet, ezzel a 250 ezres árral nagyon jó, még ha megveszem bele az SSD-t, meg az OS-t, akkor is csak 300nál járok. az konkrétan 150-el olcsóbb, mint az Elitebook és 100-al az S540-nél, ami azért nem mindegy... egyetlen bajom vele, hogy Asus, és csak 2 év gari van rá.

laptopszalonnál a 3 év gari még megoldható, egyedül az üzemidő sarkalatos pont. ha az jónak bizonyul, akkor azt hiszem megvan a nyertes.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés