Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz premete #21852 üzenetére

    Jah igen, ha pesti vagy:) Nekem Kmétről v Szentesről nem érné meg elvinni a gépet, aztán visszahozni. Boltba beadom, ők meg viszik ahova viszik. Egyik inspironnal megszívtam volna ha nem adom el, de haver megvette és ő szívta meg. 3 hétig ült vmalyik szervizben majd visszajött a beküldött hibával + egy nem működő hangszóróval:D :U Szóval ha dell akkor NBD részemről.

    szerk:runner 125 Dellnél nálunk nincs futáros gar, illetve papíron létezhet külföldi gépnél, de az nálunk nem működik. Ezért kellett fizetni a futárért. Viszont NBD esetén tényleg így működik, teló aztán nem menni kell, hanem jönnek. Idézet alfa mester egyik hirdetéséből egy user tollából:
    "Mondjuk nekem a DextBusinessDay garancia nagyon bejött ! Nekem 6410-esem van. Volt egy-két nem komoly problémám, ami nem is igazán a gép hibája volt de a szervíz...nem hittem el hogy van ilyen...de van ! Kijön a szervizes 2 napon belül és nálad cseréli az alkatrészt !!! Beszarás ! Nekem ezért van dellem ! Semmi másért ! Ez verhetetlen !!! És ezért ajánlom mindenkinek !..."
    Ha nem is dextbusinessday, de a többi igaz:)

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák