Új hozzászólás Aktív témák

• sabrinho

tag

válasz Khelben #149288 üzenetére

Tökéletesen értem az összefoglalót. Ti nem értitek a helyzetet.
    Jelen pillanatban egy "konzumer" lenovot nyúzok. Reggel az ágyban elolvasom a híreket. Összecsukom. Hátizsákban elviszem az irodába. Rádugom a perifériákat. Office-t, Adobe alkalmazásokat futtatok rajta. Este megint szörfölök, néha fotót szerkesztek, mert az a hobbim. Heti egy-kétszer egy egyetemen oktatok, erről prezentálok. Napi átlag 6-8szor csukom, nyitom, hátizsákban hordozom. Három éve. Tökéletesen kiszolgálta az igényeim. Most azonban kellene a gyerekeknek valami, illetve a családban szükség lenne arra, hogy húzzak egy-egy vonalat autocadben. Nem mérnöki munka. Ezt is meg lehet vele csinálni, de kicsit akad. Ezért ezt odaadnám a gyerekeknek, én meg vennék egy kicsit jobbat. Kívánalom az ssd-s bővíthetőség, mert az nagyon bejött.
    Azt meg tapasztalatból tudom, hogy évekig lehet használni ilyen "konzumer" cuccokat, ha odafigyelsz. Nekem 15 év alatt ez a harmadik. És a 600 ezres kategória meg azért vérlázító, mert én ezt a közszférában a saját pénzemen azért használom, mert amit biztosítanának, az desktop gépben még ilyen sem! Úgyhogy ez a konzumer a munkatársaimnak a nyálcsorgató kategória, amit én is csak azért engedhetek meg magamnak, mert a ti ajánlásotok ellenére magammal hurcolom fusizni...
    Tehát ebben a kategóriában keresek olyat, amit bennhagyott hdd-vel lehet ssdvel bővíteni, meg kívülről fém. És ez nem hiszem, hogy ufó kategória.

Új hozzászólás Aktív témák