Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fungi #127110 üzenetére
Ha nincs külön jelezve a leírásban, honnan tudom, hogy IPS változatot kapok? Ahogy kivettem a névben nincs jelezve (az X230i jelölés másra utal, ahogy nézem). Egyébként én is IPS verziót vennék, de nem találtam 90 ezer alatt.
Mivel otthon és az irodában is van rendes IPS monitorom, ezért tíz körömmel nem ragaszkodom hozzá, de persze örülnék neki.
Amúgy olyan helyről venném ahol van garancia és áfás számla. Nincs türelmem magánszemélyekkel bíbelődni meg várni egy jó ajánlatot, mint a sült galambot.
A billentyűzet világítás csak akkor mókás, ha magyar a billentyűzet (na ilyenből szerintem nem létezik élő példány ebben az országban), az idegen nyelvű nehezen matricázható át magyarra. Elég nekem a ThinkLight is.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest