Hirdetés
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Érteni értek mindent. Tisztában voltam vele, hogy véges minden NAS kapacitása is. Kaptam már közben egy kedvesebb egyéntől választ, miszerint a Synology 212 is korlátozva van 30 torrent futtatására.
Én azért mertem megkérdezni, hogy pontosan kinek, mennyit, és milyen sebesség mellett tudott kiszolgálni, hogy hátha az én igényeimet is kielégíti.
Már bánom, hogy kérdezni mertem a fórumon, ha csak ilyen válaszokat kapok, mint a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből