-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabka86
csendes tag
válasz Patice #33486 üzenetére
Átnéztem jobban az Asus kínálatát és annyira mégsem nyűgözött le. Jövőtálló eszközt vennék így a Nimbustor 4 gen2-t néztem, a procija jobb de azt nem fogom később 10Gbps LAN-ra sehogy bővíteni és bár így még árban akkor is jobb nyilván marad az eredeti elképzelés, a Synology 923+. A Lockerstor 4 szintén csak bővítőkártyával (annak árát már meg sem néztem) lesz 10Gbps.
Minden esetre várok kicsit hátha visszább megy az áruk picit, vagy használtan nem lelek.
MaCS_70:
Köszi az infót, azért még nézegetem majd mindkettőt. Mintha évekkel ezelőtt te is Zyxel 326-al bűvészkedtél volna a fórumon, azóta is azt használom, talán backupnak meg is hagyom. Bár ha most Synology mellett döntök akkor észszerűbb lenne egy másik régi Synology fizikailag más helyszínre és ha jól tudom, oda lehet automata backupot időzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tudományos Pandémia Klub
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Samsung Galaxy XCover 7
- WD Black SN850X Game Drive NVMe SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
- Asus ROG Zephyrus M16/I7-11800H/16GB Ram/512GBSSDRTX3060 /GB WQXGA/GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest