Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz oZone762 #29238 üzenetére
Hali
A total commanderes feltöltés esetén smb megosztás elérésről beszélünk, nem lehet gond. Hisz ez egy NAS nál alap.
Akkor a problémáid:
1. Mappaszerkezet alapján szinte bármin tudsz bármit rendezni.
Szal nem tiszta a ptobléma gyökere. Iphone ról is sync-elek fotókat Qnapra.2. Transmission, Qnapra biztosan feltehető , nálam is az van. Most álltam át dockerre.
A Transmision GUIt és a távirányíthatóságot kb semmi nem fogja utolérni, bár ezt a terminálos másolgatást sem értem , azt is meg lehet csinálni egy TR remote gui val.3. Távoli elérést mind2 tud, szal ez sem jelenthet problémát.
És a foldereken lehet olyan színtű jogosultságot állítani amit szeretnél Legalábbis Qnapnál biztos, de nem hinném h a syno ne tudná.Nálam egy Qnap TS251+ van csatasorban, eddig nem csalódtam benne.
De a syno is jó lehet az igényeidre.
Általában Qnap ban ugyanannyiért erősebb HW-t kapsz.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest