Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
noorbertt
őstag
válasz Biga123 #123422 üzenetére
Kosz, mocsok vagy halott pixel szarok én rá
Ez a levél után telefonáltam és küldtem el őket a picsaba. Majd írásban kertem tőlük hogy jelezzék vissza h egy bontatlan új monitort küldenek.
Persze ha az sem jó akkor kihagyjuk a dobálozós GLS-t és személyesen viszem be.A fotói alapján egyik sem pixelhiba hanem szennyeződés lehet mely a káva felől szokott beesni és nem mindig látható elsőre mert leginkább a GLS féle pakolás és utaztatás rázza meg kellően ehhez a csomagot.
Ráadásul ez a "benézni" dolog is olyan, hogy a pixelhiba bármikor előjöhet ezért is 20 napos pixelgaranciánk..mi megnézzük ellenőrizzük nálunk nem pixeles önnél simán előjöhet.
Cseréljük a kijelzőt. Csak a kijelzőt.
Vissza állítom rendelése státuszát így ismét kap értesítést a folyamatokról és majd a következőre szeretném kérni:
- csak a kijelzőt legyen szíves takarófóliájába a hungarocellek közé vissza csomagolni, eredeti dobozába
- amennyiben a nyaka gyárilag is rajta volt azt kérem ne vegye le
- minden egyéb tartozék önnél marad: talp, kábelek, táp stb.
Ha kért kalibrálást azt ismét elvégezzük az új kijelzőn és a monitort csomagcserével küldjük!
Amikor a futár viszi az újat a régit csak oda kell neki adnia.
Új számlát és garancia jegyet állítunk ki.
Legyen szíves megadni egy szállítási címet ahol a futárral tud cserélni, csomagponton ez nem lehetséges. -
noorbertt
őstag
válasz Biga123 #123415 üzenetére
Én voltam a hülye , túl egyszerűnek gondoltam a monitor vásárlást
Azota vissza írtak hogy az nem pixel hiba és hogy a kijelzőt , csak a kijelzot cserélik. -azaz a kiegészítők és a tartó maradjon nalam mert kellene fog…
Eldurrantam telefonban elküldtem a picsaba őket és azóta már jott a GLS e-mail is úton az új bontatlan monitor.
pixel garit megtartottam azért[ Szerkesztve ]
-
-
noorbertt
őstag
válasz fudi2002 #123408 üzenetére
Már ne haragudj de 4000ft extra azért hogy kinyissa és megnézze hogy jó e és ezt nem látni azért eléggé cink.
Akkor ennyi erővel megveszem máshol és elállok a vásárlástól….Ugy gondoltam hogy ezzel ezt ki tudom kerülni, ergo megjön helyére teszem és folytatom a dolgaimat.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok
Neztem az összefoglalót, de nem tudom mennyire friss mert a 3.kat első két ajánlott monitora nem kapható.
Kerlek tudnátok segíteni monitor ügyben ?
50.000ft ha nagyon muszáj akkor picit rá tudok tenni de inkább nem tenném..Chromebook-ra fogom második monitorként használni.
Irodai munkára használnám és talán egy kis filmre is.
Fullhd IPS minimum és igény esetén forgatható legyen.
Mindenképpen HDMI csatlakozássalKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest