Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
válasz Bandit21 #139804 üzenetére
Milyen kereszt? Srácok, én tök hülye vagyok hozzá, nem értem amiket írtok
#139806 Tin
Köszi, így már érthetőbb. Holnap ránézek ismét#139808 Drizzt
Én nem kapcsoltam be rajta semmit, nem is jártam a menüben, de holnap akkor erre is ránézek. Bár kétlem, hogy gyárilag beállítanának nekem egy célkeresztet a képernyő bal felső sarkába[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem át egy Dell G2724D monitort 1 db pixel hibát találtam rajta.
Ha kell valakinek akkor beszerzési áron (72.999) viheti.
BP XIX vagy Érd.egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
válasz Lizard0828 #139090 üzenetére
Rokonnak ma érkezett meg, pixel hibás
Lehet mégsem BB ez a monitor?egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Új PC-hez keresek monitort.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
150.000 HUF
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27" | 2560*1440 | 144Hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS vagy VA
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor?
Játék, Single és Multi egyaránt.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
Nincs még meg, a terv egy 4070 Super
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál?
HDMI vagy DP
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Dönthető és forgatható.Köszönöm szépen, ha tudtok segíteni
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
LG 22EA53VQ-P erről mi a vélemyénetek? egty barátom most akarja megvenni, gondoltam előbb rákérdezek.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Üdv. Tegnap vettem egy dell u2312hm monitort, szeretném megköszönni a tippet, nagyon tetszik.
Amikor összekapcsoltam a gépemmel (VGA) és átállítottam a felbontást, felajánlott a FHD-nál nagyobb felbontásokat is holott a leírásban FHD max felbontás szerepel, azt írta vga-val csak ennyit tud. Na most akkor ez mi? Ja és a lényeg, szeretném megkérdezni, hogy érdemes beszereznem egy displayport hdmi átalakítót, vagy nincs lényeges különbség a hagyományos VGA-hoz képest? Köszönöm!egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
heyho!
Úgy döntöttem meglepem magam egy monitorral, elolvastam az ajánlott cikket és meggyőzött, hogy IPS kell nekem, még ha kicsit többe kerül is. Fél napot keresgéltem és nem találtam jobbat az általatok ajánlott U2312HM-nál. Nem értek hozzá, de vannak kérdéseim a csatlakoztatási lehetőségekkel kapcsolatban, az én laposomban VGA illetve HDMI található a monitoron viszont HDMI nincs (VGA-t nem igazán szeretném használni) de van ez a bizonyos DisplayPort amiről eddig a napig nem is tudtam, ezzel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget/ felvilágosítást. Megoldható-e a HDMI DisplayPorttal (vagy DVI) való összekapcsolása? Vagy nálam csak a VGA játszik?
Köszönöm
u.i. még jó, hogy elkezdtem olvasgatni és megtaláltam ezt a topicot, különben vettem volna egy D2343P-t.
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest