Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Végül a Samsung F24T450FZUXEN lett a befutó, most rendeltem meg Oázistól, pixelgaranciával. Akciós volt, 49 900-ért nem nagyon találtam jobb vételt, ahol minden adott, amire nekem szükségem van. A Benq mellett a +1 év garancia szólt, a Samu sajnos csak 2 év. De ergonómia, csatlakozók és a 75 Hz mind a Samsung mellett szóltak. Remélem jó kis irodai monitor lesz
Nagy köszönet különösen sztivonak a sok segítségért."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
Ha valakinek van Dell P2419H monitora, megnézné, hogy be lehet-e lépni a szerviz menübe?
"press and hold the first and second buttons and while holding them press the power button. Once your monitor is On press the first button and the service menu will appear on the screen."[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz sztivo #132402 üzenetére
Hát, kb. valamikor akkor vehettem, amikor megjelent. Olyan őrült sokat nem ment, mert rengeteget dolgoztam notebookon.
Segíts, kérlek, mi lenne akkor a jó irodai munkára? Nulla játék. Használtban gondolkodom, az említett Lenovo nagyon szimpatikus (ha csak nem beszélsz le róla valami miatt). Esetleg egy Dell vagy Benq. 22" szerintem elég, a 27" fölöslegesen nagy lenne. Inkább a szemem védeném, utána a képminőség. Árban is igen csak szimpatikus az említett Lenovo (27e és 2 év garancia). Mehetünk felfelé árban, ha valamiért tényleg indokolt."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz sztivo #132384 üzenetére
Amúgy monitorcenter árulja - nem tudom mennyire megbízható hely. Ha online rendelem, elvileg indoklás nélkül elállhatok 14 napig - ha pl. pixelhibás vagy sérült, akkor visszaküldöm és kész. Jól gondolom?
És mivel használt monitor, így szinte rögtön ki fog jönni az esetleges pixelhiba."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Irodai munkára (home office), főleg szövegekkel dolgozom és böngésző szerintetek érdemes lecserélni egy Samsung 23333SW-t egy Lenovo ThinkVision T22i-10 IPS-re? Méretre elegendő.[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Szerintem a Benq lesz, nem szándékozom lecserélni a Samu 23333SW-t, egyszerűen mindenre maximálisan jó, amire használom.
Respect"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
Értem Akkor a BENQ G2222HDL még aktuális modell, és a leírtak szerint mondhatni tökéletes választás? A következő kategória innen mi lenne, amire már valóban érdemes költeni? Gondolom jóval drágább, de miben jobb? Csak pár szóban...
-
gurabli
őstag
válasz KAMELOT #9999 üzenetére
Köszönöm. Sajnos az ajánlott modell nem fér most bele a keretbe.
Ezek közül bármelyiket is veszem, jól járok vagy van jobb választás ebben a kategóriában?
Samsung E2220 ~32k
Benq G2220HD ~32k
Benq G2222HDL~32k - ez tűnik a legjobb választásnak, de vajon még mindig az?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
Sziasztok! Segítsetek egy 22-23" monitort választani. Két éve megvettem a sajátomat, azóta rá se néztem, hogy mi a helyzet monitor téren. Az enyém az egy Samsung 2333SW, amivel mái napig maximálisan meg vagyok elégedve, mindenre tökéletes, amire használom.
Most a bátyámnak szeretnénk egy új monitort szülinapjára, a 17" CRT helyett, és lövésem nincs, hogy melyiket.
Amire használja:
- írás (Word) - erre nagyon sokat, mert újságíró, a laptop mellett itt dolgozik elég sokat
- képek (amatőr, de jó fotós, tükörreflexes géppel és sok millió képpel), tehát képekhez, Photoshop, stb.
- web
Semmi játék, semmi komoly képszerkesztés, vagy olyan munka, amihez tökéletes színhűség kell. Pl az én Samsungom nagyon jó választás lenne neki, de persze már nem kapható.
Mit ajánlanátok, ami erre a célra megfelelne: van esetleg olyan, ami DVI, hangszóró és Webkamera, (webkamera és hangszóró nem fontos, de ha van, az jó), 22" és van rá pixel garancia, mint a Samumhoz volt? Árban lehet 25-50 között, de minél olcsóbb.
Elég sürgős lenne, ha tudnátok ajánlani párat az nagy segítség lenne.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Tesla 24col monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest