Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Dendry #47643 üzenetére
Pár nappal ezelőtt vettem náluk monitort. Előtte felhívtam őket. Már telefonon keresztül is nagyon segítőkészek voltak! Elmondtam az igényeimet és a rendelkezésemre álló összeget. Hozzáértésüknek köszönhetően hamar kiderült, hogy melyik monitor felelne meg legjobban az elvárásaimnak. A személyes találkozáskor megerősödött bennem az elhatározás, hogy náluk akarok vásárolni. Korrekt, ügyfélbarát és hozzáértő csapatuk idejüket és fáradtságukat nem kímélve megmutatta a számomra szóba jöhető alternatívákat. Utólag kiderült, hogy nem csak a lehető legjobb monitort ajánlották, de olyan szinten be is kalibrálták, ami ritkaság számba megy! Ez nem reklámszöveg, tényleg így van! Én egészen biztosan náluk fogom venni a következő monitoromat is! Fényképszerkesztésre vásároltam és "fillérekért" megkaptam a legjobbat! Nyugodtan menj hozájuk! Vásárlóként fognak rád nézni és a legjobbat fogod elhozni a pénzedért!Tőlem egy határozottan "Ajánlott" plecsnit kaptak!
-
Brekk
addikt
válasz
Dendry #47643 üzenetére
Azert vannak a monitorok előre bekalibrálva, hogy ne kelljen adott esetben fél, egy órát várnod. Ezek mindegyike át van nézve, és alaposan bekalibrálva. A nagy részét én szoktam csinálni, van hogy keso estig. Elofordul, hogy azon a gepen marad a profil amin kalibralok, es elfelejtem betenni a dropboxba (pl. mikor ejfelkor még ezt csinalom). Ilyenkor az emlitett gepről elő kell keresni. De a profil fájlt a szoftver készíti, ebbe beleírja a monitor sorozatszámát, és a reportba is amit nem igazan lehet csakúgy gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- ÚJ hordozható monitor 10.5" IPS 1920x1280 USB-C
- Acer Predator X27 Gaming monitor LED IPS 27" 4K 144Hz G-Sync HDR
- Acer VG271U 27" IPS 2K QHD 144Hz
- Eladó GABA GL-2703QHD Gaming Monitor, 27", TN, QHD, 2560x1440, 165 Hz, 1 ms, Freesync, 2xHDMI, DP
- Verbatim 4K hordozható érintőkijelzős monitor (15.6) fémházas
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest