Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
"Ettől függeltlenül nem feltétlen látom értelmét bekalibrálni a kiállított monitorokat, a legtöbb ember pixelméretet, képarányt, valós fizikai méretet néz. BEkalibrálva nem fogsz komoly különbséget látni két jó IPS paneles monitor színeiben.PErsze ha valakinek ez a vágya, akkor kalibrálva egymás mellett megnézhet bármit (előre egyeztetve)."
pont ez lenne a lenyeg, h ne lassak kulonbseget a szineiben, mert mind2 ugyanugy be van allitva, es normalisan tudjak donteni. igy, hogy a dellen tobb a kontraszt es egyes szinek is (piros arnyalatok) masak mint az asuson, csalos, nehez donteni. egy gyorsabb kalibralas meg ennyi monitorra is meg van par ora alatt, attol h a laikusokat a kepmeret erdekli, meg sztem illene oket bekalibralni, de ti tudjatok. egymas melle rakott monitoroknal pont ez a lenyeg sztem.
termeszetesen sajat anyagot huzogattam egyik monitorrol a masikra.ez a benq GW2765HE erdekelne, miert nem ajanlott monitor ez itt sem? papiron jol nez ki. jo lenne, ha meg lehetne nezni bekalibralva az asus 248Q mellett, esetleg a U2715H-val egyetemben. nem tudom melyiket vegyem
dellnek melyik tipusa az, ami egy kategoria a 248Q-val, szoval 24, full hd, 100% srgb? lehet azt is erdemes lenne megneznem?
igen a felbontas miatt is lathatattam elesebbnek, arra rajottem gyorsan a boltban is, hogy 27-ben nem akarok full hd-t, mar a bongeszoben a betuket nezegetve keveslem a felbontast.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest