Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Ezzel nem értek egyet. A pixelválaszidő 10ms alatt már szinte kizárólag "esztétikai" jelentősséggel bír, míg a 18ms input lag egy fanatikus fps játékos esetében a sikeresség szempontjából sem elenyésző tényező. Én amikor rá voltam feszülve egy fps-re, feltűnően jobban tudtam célozni crt-n, mint az akkori -emlékeim szerint 20-25ms laggal bíró- IPS-emen. Szerintem ez a pixelválaszidő körüli maximalizmus nagyrészt azért áll fenn, mert meghatározó része volt a TN monitorok marketingjének. Míg a sokkal nagyobb jelentősséggel bíró input lag értéknek a mai napig úgy kell utánakeresgélni (kivételt képeznek Monitorguruék, akik többnyire ezt az infót is leközlik a forgalmazott monitorjaik adatlapjain, amennyiben van róla megbízható infójuk), addig a pixelválaszidő már 5 éve is fel volt tüntetve még a legpongyolább adatlapokon is. Az viszonylagos olcsóságuk mellett leginkább ezzel lehet elsózni a TN monitorokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Dell SE2416H Monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest